pantzerrow Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Inca un DOBITOC ce trebuie rasturnat caci altfel nu se satura :dr3 Inainte avea un X5 acum are un Mercedes S320 de culoare neagra. Are la numar SM-28-ZEU si l-am vazut de nu stiu cate ori prin zona Dorobanti-Stefan cel Mare cum ignora tot ce inseamna reguli de circulatie, soferi,pietoni sau bun simt. Ieri daca aveam pe masina bara metalica il scoteau doar aia de la SMURD si de preferat LEGO... A trecut la intersectia Tunari cu Eminescu pe rosu fara sa ii pese. PS:Inca o data atrag atentia daca aveti drum prin zona MARE MARE GRIJA la intersectia strada Mihai Eminescu-strada Polona !!! De 3 saptamani semaforul nu functioneaza si pana acum aproape 40 de masini s-au facut praf. Partea funny e ca am intrebat pe unul de la rutiera daca nu ar fi mai usor sa sesizeze pe cei de la intretinerea semafoarelor din zona decat sa adune masinile cu platforma...raspunsul a fost colosal Ce vreti domnule noi am facut sesizari peste sesizari dar daca aia de la UTI nu le repara.... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Apropo de intersectia cu probleme... Astazi am trecut iar prin zona si m-a amuzat solutia temporara gasita . Asa ceva e idiotenie crunta ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Indicator rutier montat pe o pubela, in mijlocul drumului, nu am vazut ... pana acum :ha: In luna noiembrie, am stat prin Bucuresti 3 saptamani, dar ca pieton. Este incredibil cata lipsa de respect exista atat din partea soferilor, dar si a pietonilor ... Iar unii soferi sunt de-a dreptul "geniali" in a gasi locuri de parcare. Sa nu se inteleaga gresit, nu generalizez, dar ... este de-a dreptul incredibil cum se circula. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL AR81CIC.... astazi a aruncat cu nonsalanta 2 peturi de 0,5 l pe geam... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL La cat de prost a parcat, chiar arata de nota 10 :top Asa ca m-am lipit de usa ei sa intre prin dreapta si I-am lasat un mesaj :uameni Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Foarte tare asta! Mâine mă duc și eu la librărie să-mi iau un marker negru, un top de hârtie A4 și un glue-stick, să le țin în mașină, la câți oligofreni din ăștia văd zilnic ... o să am de scris ... :ha: :ha: :ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL La cat de prost a parcat, chiar arata de nota 10 :top Asa ca m-am lipit de usa ei sa intre prin dreapta si I-am lasat un mesaj :uameni felicitari pt initiativa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Neah ...astia arunca hartia pe jos ...fac mizerie ...o schita explicita cu cheia pe capota ... e mult mai eficienta ... :ha: Dobitoci sunt peste tot...azi mi-a iesit un scuterist din boscheti dintro livada, tocmai iesise de la un numarat de oua...marele lui noroc a fost ca am luat de volan si m-am dus intins in span pe contrasens ... ca altfel acu ierea oale si ulcele langa stramosii lui ...shaorma il faceam ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL La cat de prost a parcat, chiar arata de nota 10 :top Asa ca m-am lipit de usa ei sa intre prin dreapta si I-am lasat un mesaj :uameni In caz ca intereseaza pe cineva, masina este de la Pfizer Romania. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Renault Clio visiniu B 45 VEV (nu bag mana in foc pentru cifre...) de pe banda de dreapta vrea sa mearga inainte si incepe sa ma "stranga". Il claxonez sa il atentionez... si el ce face?! Gibonul trage de volan, asa cum a vazut el in filme, spre mine, ca si cum ar vrea sa intre in masina mea ... :( norocul lui a fost ca eram cu masina mica de oras ca altfel in loc de frana acceleram si ii bagam un colt de bara in usa. Unde o fi invatat el manevrele astea de impresionare cu tras de volan ca in filme, neica?!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Renault Clio visiniu B 45 VEV (nu bag mana in foc pentru cifre...) de pe banda de dreapta vrea sa mearga inainte si incepe sa ma "stranga". Il claxonez sa il atentionez... si el ce face?! Gibonul trage de volan, asa cum a vazut el in filme, spre mine, ca si cum ar vrea sa intre in masina mea ... :( norocul lui a fost ca eram cu masina mica de oras ca altfel in loc de frana acceleram si ii bagam un colt de bara in usa. Unde o fi invatat el manevrele astea de impresionare cu tras de volan ca in filme, neica?!!! Calm... nici cu tancul nu o sa intri in el, pentru ca tu GINDESTI si esti RESPONSABIL. el e doar un imbecil cu volan. 1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Renault Clio visiniu B 45 VEV (nu bag mana in foc pentru cifre...) de pe banda de dreapta vrea sa mearga inainte si incepe sa ma "stranga". Il claxonez sa il atentionez... si el ce face?! Gibonul trage de volan, asa cum a vazut el in filme, spre mine, ca si cum ar vrea sa intre in masina mea ... :( norocul lui a fost ca eram cu masina mica de oras ca altfel in loc de frana acceleram si ii bagam un colt de bara in usa. Unde o fi invatat el manevrele astea de impresionare cu tras de volan ca in filme, neica?!!! Pentru asta e buna o camera video in masina... 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 6, 2014 Partajează Postat August 6, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL rideam azinoapte pe dn1 pentru ca, eu la 130, primeam flash-uri de la tiruri. frate, la 130+, care :ce ma-sii de tirist mai opreste in siguranta daca trebuie? garcea, dracu sa te ia, pentru ca din vina ta mai au astia permis... :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 6, 2014 Partajează Postat August 6, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL rideam azinoapte pe dn1 pentru ca, eu la 130, primeam flash-uri de la tiruri. frate, la 130+, care :ce ma-sii de tirist mai opreste in siguranta daca trebuie? garcea, dracu sa te ia, pentru ca din vina ta mai au astia permis... :grin: Edy, vezi ca ti s-a stricat vitezometrul ... sigur aia cu tirul n-aveau mai mult de 90 pe tahograf :ha: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 10, 2014 Autor Partajează Postat August 10, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Daca zariti in trafic un Ford Focus alb de la Cargus, nr B 53 SBN, condus de o don'shoara bruneta, tineti distanta, nu a auzit de semnalizare sau pastrarea benzii. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 10, 2014 Partajează Postat August 10, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Daca zariti in trafic un Ford Focus alb de la Cargus, nr B 53 SBN, condus de o don'shoara bruneta, tineti distanta, nu a auzit de semnalizare sau pastrarea benzii. In codul rutier se zvoneste ca dupa prioritatea de tip "smecher" , "manelist" , "taran prost" , "taxi" , "fecior de bani gata" cat si alte tipare ... se vor introduce cat de curand si prioritatea de tip DHL, Cargus si in mod special Fan Curier. Numai cine i-a vazut "in practica" intelege ce vreau sa spun. :wink: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAK Postat August 10, 2014 Partajează Postat August 10, 2014 (editat) Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Daca te intorci duminica seara de la mare pe Autostrada Soarelui si esti cu "utilajul greu" sa vezi ce flash-uri primesti in ceafa. Te simti agresat efectiv si vin sa te depaseasca prin dreapta disperati si te miri de ce stai in coada ca sunt 3 accidente in fata...Nu este normal un astfel de comportament in trafic. E o chestiune grava de lipsa de bun simt care degenereaza in Romania si Politia din pacate, nu e in stare sa-i potoleasca. In lumea buna din Europa se merge in coloana la limita legala si nu se dau flash-uri / nu se claxoneaza / se da prioritate la iesirile laterale si nu vezi "smecheri" care depasesc toata coloana si ii sfideaza pe toti partenerii de trafic. Dar acolo cand te-a prins Politia ca ai calcat pe bec te-a "fript" cu o amenda usturatoare, fara spagute si stai ca "dau un telefon" etc Editat August 10, 2014 de MAK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 (editat) Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL ... si esti cu "utilajul greu" ...Te simti agresat efectiv si vin sa te depaseasca prin dreapta ... Din asta, eu inteleg ca tu mergi incet pe banda 2... Caz in care nu trebuie sa te mire ca "ti-o iei" in trafic. Si nici de ce sunt atatea accidente. Nu te grabeste nimeni daca tu vrei sa mergi incet, dar macar foloseste banda 1, la fel cum ar trebui sa o faca toti cei care vor sa ruleze cu viteza legala sau chiar sub viteza legala, si nu pe banda 2 cum se intampla prea des in Romania. Asta ar trebui sa ii preocupe mai intai pe cei in cauza, inainte de faptul ca altii merg cu viteza mai mare decat cea legala. Oricum, in Romania toti merg pe banda 2, inclusiv scuterele lesinate. Si daca vrei sa depasesti, esti obligat sa o faci prin dreapta. De unde vin si riscuri in plus. Dar intr-o societate in care se cumpara permisele auto, este ceva normal, pana la urma... Editat August 11, 2014 de Optimus 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Eu cred ca se refera ca depasesc prin dreapta pe banda de urgenta ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 (editat) Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL si eu la fel, am mai vazut din astea pe A1. Editat August 11, 2014 de rdk84 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Eu nu prea cred ca se dau flashuri pe banda 1, dar cine stie... Am venit din nordul Olandei cu masina pana in Romania si nici nu am simtit ca sofez, 80% din drum pe pilot automat, dar dupa ce am intrat in Romania, dupa cateva ore a inceput sa ma doara picioarul drept. Asta cu mersul lesinat pe banda 2 e deja clasica la noi. Chiar si in oras, de multe ori vad coada de zeci de masini la semafor, toate pe banda 2, cand banda 1 este GOALA!!! In alte cazuri, vezi maxim 1-2 masini pe banda 1 asteptand la semafor. Legat de autostrazile din Romania, se cunosc cazurile de depasiri cu 100km/h: lesinatul merge pe banda 1 cu 100km/h in spatele altui lesinat sau a unui camion care are limita de viteza. Pana aici nimic "anormal". Partea nasoala este atunci cand lesinatul in cauza incepe depasirea brusc, fix in fata ta care vii pe banda 2 cu 130 km/h sau poate mai mult, si el, lesinatul, continua depasirea cu 100km/h a unui alt vehicul care ruleaza tot cu 100 km/h sau 90-95 km/h. Cel mai grav este ca acel lesinat nici macar nu realizeaza ce se intampla. De-astea cred ca am vazut de fiecare data cand am fost pe o autostrada de la noi, dar nu m-am obosit sa retin numere de inmatriculare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Chiar si in oras, de multe ori vad coada de zeci de masini la semafor, toate pe banda 2, cand banda 1 este GOALA!!! In alte cazuri, vezi maxim 1-2 masini pe banda 1 asteptand la semafor. asta se intimpla pentru ca sint idioti, sint ca vitele la taiere. prefera sa stea in coada in loc sa se imparta in mod logic. :grin: si nu, nu fac toti stinga :grin: da, ii vezi dimineata pe colentina. da, politia poarta 80% din vina pentru ceea ce se intimpla in traficul de la noi. cu asta sint de accord. apoi vin: sindicatele trasportatorilor, rar-ul, soferii, drumurile. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAK Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Din asta, eu inteleg ca tu mergi incet pe banda 2... Caz in care nu trebuie sa te mire ca "ti-o iei" in trafic. Si nici de ce sunt atatea accidente. Nu te grabeste nimeni daca tu vrei sa mergi incet, dar macar foloseste banda 1, la fel cum ar trebui sa o faca toti cei care vor sa ruleze cu viteza legala sau chiar sub viteza legala, si nu pe banda 2 cum se intampla prea des in Romania. Asta ar trebui sa ii preocupe mai intai pe cei in cauza, inainte de faptul ca altii merg cu viteza mai mare decat cea legala. Oricum, in Romania toti merg pe banda 2, inclusiv scuterele lesinate. Si daca vrei sa depasesti, esti obligat sa o faci prin dreapta. De unde vin si riscuri in plus. Dar intr-o societate in care se cumpara permisele auto, este ceva normal, pana la urma... Poate nu am fost eu prea explicit sau ai extras tu din context. NU obisnuiesc sa merg incet pe banda 2. Am mers cu 100-110 Km/h pe banda 1, dar mai esti nevoit sa depasesti pe cei care merg mai incet pe banda 1 si depasesti ca omul cateva masini, dupa care te reincadrezi pe banda 1. Dar vin foarte tare pe banda 2, nu au rabdare si minim bun simt si te forteaza cu flash-uri. Daca eram cu masina mica nu era nici o problema sa dau putina talpa dar cu utilajul merg mai incet din motive de uzura anvelope, consum mai mare, etc. Sunt multi saracii mai incepatori si ii vezi cum ezita sa iasa pe banda 2 si cand o fac se precipita ca vin "smecherii" din spate. Am si eu momente cand merg cu masina mica si nu prea ma depasesc multi dar nu ii agresez pe altii /nu dau flash-uri si am putina rabdare sa se reincadreze pe banda 1. La limita limitei cad vad ca este "dus" si incurca traficul atunci ii dau flash sau il depasesc prin dreapta, asta fiind ultima optiune:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 (editat) Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Eu nu am extras din context, doar ca tu nu ai fost explicit. Trebuia sa zici clar ca pateai asta cand depaseai mai incet. Totusi, chiar tu zici ca uneori mai faci si tu cate o aroganta. ;) Cred ca atunci cand faci o depasire, ar trebui doar sa faci o depasire si atat, nu sa-ti protejezi anvelopele de teren de la "uzura prematura" sau consumul marit de carburant. Zic asta pentru ca este vorba tot despre o chestiune de "folclor auto romanesc" mersul "la consum" in detrimentul desfasurarii traficului in conditii normale si sigure. Uneori poti avea pe unul in fata care merge cu 60 km/h sau mai putin in zona cu linie continua si fara vizibilitate pentru depasire, doar pentru ca acela "nu se grabeste", "conduce de placere", nu vrea sa consume mult carburant, nu vrea sa-si uzeze anvelopele, sau mai grav, ca "este periculos sa mergi cu viteza pe curbe" chiar daca curbele alea sunt extrem de lejere, atat ca nu e drum drept (va dati seama ca astia nu ar trebui sa posede permis de conducere pentru ca sunt pericol public). Nu sunt de acord nici cu extrema cealalta, cu zmeii care taie curbele in viteza, etc. Ideea este ca in trafic trebuie sa faci fix ce este nevoie sa faci, nu ce ai tu chef, pentru ca poti produce perturbari ale traficului, care pot conduce la accidente. Dar poate iar am extras eu din context... :) LE: Nu mai zic ca in codul rutier zice clar ca faci depasire doar in conditii de maxima siguranta, dupa ce te-ai asigurat, semnalizat, etc... Adica este un act pe care ti-l asumi, si esti obligat sa-l faci corect si constient, fara a afecta traficul. Nu zice nimic de uzura anvelopelor sau cresterea consumului in depasire. Si eu mergeam cu fostul diesel cu 100 km/h pe autostrada, pe banda 1, dar cand trebuia sa depasesc o masina care mergea mai incet, si vedeam ca pe banda 2 vin alte masini din spate, de departe, o calcam cat era nevoie ca sa fac depasirea in siguranta si cat mai repede, ca sa nu ajunga aia peste mine. Cam asta este ideea. Editat August 11, 2014 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Nu mai bine va luati Samuraie? Ca nu o sa mai aveti problema asta, suta o sa fie sarbatoare si nu mai trebuie depasit (aproape)nimeni. :ha: 1 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate