Optimus Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Colegu', e si asta o solutie! ;) Dar am avut diesel 3 ani jumate si stiu ce inseamna sa mergi incet, si sa te uiti in oglinda de zece ori inainte sa faci o depasire, si sa calculezi atent timpul si spatiul necesar unei depasiri, tocmai ca sa nu se propteasca nimeni in curu' meu in trafic. Daca eu am putut face asta, sigur o pot face toti. Aia care realizeaza cum sta treaba. Ca restul nu intra in socoteala aia, ca oricum nu inteleg nimic. E adevarat ca toti soferii au dreptul sa depaseasca, dar uita ca au si obligatia de a o face regulamentar. Care implica mai mult decat simplul ocolit prin stanga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Optimus...te cam inseli...nu le poti stii pe toate...pe A2....mergeam cu 170 pe banda a doua...si tot mi-am luat flash-uri......asa ca nu mai avem ce discuta.......marlania si tupeul .... ie la ele acasa pe autaostradele noastre..:grin:....ca si pe Dn....DJ...... comentariile sunt de prosos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Noi vorbeam aici de mersul incet. Si eu dadeam flasuri cand mergeam cu... :ce km/h... pe vremea cand aveam cu ce. :wink: Dar apropo de flasuri si idioti in trafic: veneam dinspre Craiova acum 4 saptamani, deja se inoptase, eu obosit... Si vine un meserias cu niste xenoane de neam prost, zic eu pe faza lunga, orientate dupa... licurici, si zic: "ba, prea de tot, ia sa-i dau si io o faza lunga sa-l invat minte!" La care meseriasul, care era de fapt pe faza lui scurta, imi baga el faza lunga tot cu xenoane de neam prost, de am zis ca vad un OZN si am ramas "pe intuneric" cateva secunde, noroc ca apucasem sa scanez soseaua si am mers cateva secunde "din amintiri". Misto, nu?! :grin: Se pare ca aia cu raziile de acum ceva timp, nu au fost interesati de rezolvarea chestiunii xenoanelor proaste si neomologate, ci doar de adunarea in graba a ceva bani la buget, si atat, exact cum am mai zis de atatea ori, referitor la "campaniile" astea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL ... Se pare ca aia cu raziile de acum ceva timp, nu au fost interesati de rezolvarea chestiunii xenoanelor proaste si neomologate, ci doar de adunarea in graba a ceva bani la buget, si atat, exact cum am mai zis de atatea ori, referitor la "campaniile" astea. Păi poate avea mașina în garaj sau poate era plecat în concediu cu avionul omul ăsta care te-a orbit pe tine, atunci în perioada raziei anti-xenon aftermarket. Ce vrei să-i caute și prin garaje? Sau să stea gaborii tot timpul la pândă numai pentru xenon? Și-așa stau cu radarele și cu camerele la linie continuă ... Și pe mine mă deranjează ăia cu xenon aftermarket montat în faruri cu oglindă, fără lupe, dar parcă în ultimul timp s-au mai împuținat. În rest ... de idioți în trafic e plin și așa va fi mereu! :h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Pentru ăia cu xenon aftermarket montat în faruri cu oglindă, fără lupe imi voi monta 2 proiectoare in spate , pe barele de portbagaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Nemaiavand autoturism (l-am vandut in ianuarie :grin: ), viteza mea de deplasare este de 90 km/h (cu exceptia cazurilor in care ma grabesc), indiferent de drum (autostrada, DN, DJ, localitate, sau mai putin in cazul in care starea drumului nu imi permite sa merg cu 90). E adevarat ca in depasiri se schimba situatia ... Insa, daca merg pe autostrada si merg cu 130 si sunt pe banda 2 in depasire si se intampla sa primesc flash-uri, intru in frana de motor si renunt la depasire si ma repilez (de obicei in spatele tirurilor) ... ultima data erau 3 tiruri, eram aproape de cabina ultimului si ma trezesc cu flash-uri ... cand am ajuns cu bara spate in dreptul botului tirului am intrat in frana de motor, dar nu am scazut mai mult de 5 km/h fata de tir si m-am repliat in spatele ultimului (al trei-lea), apoi i-am facut semn cu mana aluia cu flash-uri sa ma depaseaca :ha: Sa fi auzit ce se mai distrau aia de pe tiruri (erau de la aceeasi firma) 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Pentru ăia cu xenon aftermarket montat în faruri cu oglindă, fără lupe imi voi monta 2 proiectoare in spate , pe barele de portbagaj. Si eu am efectuat o schimbare in firele electrice la Samurai, la buton aprind marsalierul. ;) Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyotoy Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Si eu am efectuat o schimbare in firele electrice la Samurai, la buton aprind marsalierul. ;) Marche arriere-ul e nimic ca lumina....eu am doua proiectoare cu led flood puse pentru mersul cu spatele prin padure...la nevoie le aprind din butonul de incalzire al lunetei :grin:pentru idiotii care dau flash inutil... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Ptr baietii cu "csenoane" am achizitionat special doua proiectoare led ptr spate 5x3w de "avertizare" si unul de fata de tip "tomograf" 60x3w ultrabright 18.000 de lumeni, lumina 6000k ...Urmeaza a fi montate ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Ptr baietii cu "csenoane" am achizitionat special doua proiectoare led ptr spate 5x3w de "avertizare" si unul de fata de tip "tomograf" 60x3w ultrabright 18.000 de lumeni, lumina 6000k ...Urmeaza a fi montate ... poze sau sursa se poate?:) nu de alta da vreau si eu ceva pentru fata ca pe spate am si eu ceva de 70W :) pentru mersul cu spatele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Ledbarul mi l-am adus din state. Incomparabil calitativ cu ceea ce se gaseste pe piata romaneasca. Aprins imi face lumina pe aproximativ 6-700m... Ca si pret n-a fost ieftin ...dar nici scump. Aproximativ 250 euro. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL B-179-ALI nu stiu daca e sotia cuiva(nu vreau sa ma injure aiurea) dar daca este il rog pe sot/prieten/logodnic...etc sa demonteze oglinzile laterale ale masinii ca sunt inutile si o mai si incurca la parcari laterale,oricum nu se uita in ele,iar geamul din stanga poate sa il vanda lejer ca oricum nu se uita in directia aia. pe scurt eu mergeam linistit pe drumul principal cu prioritate,drum pe care se circula cu 50-60km/h, stimabila iese din drum lateral din dreapta cu semn mare de stop si semn de atentie intersectie cu drum cu prioritate...etc toate marcajele aferente...si iese la mai putin de 20 de metri in fata mea,nonsalant si intr-o scarba greu de descris. moment in care franez ca disperatul cu amandoua picioarele pe frana,rotile se blocheaza,fum din cauciucuri ...zgomot...stiti si voi cum suna niste 33-35 pe asfalt la o franare,desigur cu mana infipta in volan pe claxon...cred ca au lipsit milimetri,centimetri cel mult sa nu fac din Fiesta aia sau Ka ce era un cabriolet pana pe la scaunul soferului eventual sa o gadile pe la schimbator carligul de troliu. continuarea...nici macar o privire in oglinda,un semn cu mana,o injuratura ceva macar...nimic. motiv pentru care,repet,daca e sotia cuiva de aici ii fac eu cinste cu un control auditiv si vizual la o clinica specializata ca pe langa faptul ca e un pericol pentru propriai persoana este si un pericol pentru ceilalti participanti la trafic iar ca bonus ii dau si un set de carpe de sters geamurile din microfibra care nu lasa urme si nici scame sunt foarte bune iar pentru apa si o rola de prosoape de hartie. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Idiotul in traffic ...reloaded!!! de data asta cu poze ca trebuie!!! DN1 dimineata asta ora se vede pe poze eu mergand regulamentar pe banda1 ,bizonul de Anglia,un cocalar de roman stability pe acolo si venit pe aici in concediu probabil sau si mai rau daca e un coleg de-al nostrum forumist ii rog pe ceilalti colegi sa imi scuze limbajul,BA ESTI PROST!!! cei din zona cunosc intersectia defapt schema de drum ,se coboara de pe pasaj venind pe DN1 spre Bucurasti/Baneasa inainte de pasajul de la Ikea/sellgros Bizonul vine de sub pod tare eu mergand pe banda 1 semnal dreapta incadrat pe banda cu toata masina conditii in care el era in oglinda departe pe banda 1 de sub pod,vine si ma claxoneaza si mi se baga in fata si imi franeaza...nu spun ca viteza pe acele segmente e undeva de 70-80 la ora iar daca nu franam violent sa il evit pe BOU,riscam sa il acrosez cu bara sa il lovesc in stanga spate sa il intorc prin drum si sa mai loveasca PROSTUL si alti oameni nevinovati... bine ca nu s-a intamplat nimic nu sunt agresiv la volan dar pe asta parca imi venea sa ma dau jos la el sa il tavalesc putin prin praf. ASA cadaca il vedeti prin traffic atentie mare! pe langa ca e prost mai are si un tupeu fantastic tot el sa ma injure si sa imi spuna ca eu trebuia sa opresc sa il las pe el sa treaca ca el avea prioritate:):):) cand pe acolo sunt cred vreo 2 semen de cedeeaza trecerea mari vizibile,cel putin daca nu le-au furat astia... noi sa fim sanatosi ca de cretini e plina planeta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Asta face parte din categoria teparilor care fac intentionat ceea ce fac... umbla cu o coaja de masina la "agatat" fraieri care nu vor sa-si piarda timpul pe la politie si asigurari. L-am vazut de cateva ori prin zona, cam cu aceleasi manevre (eu n-am fost implicat si nici nu am camera pe masina de oras) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL ... rupt capul . Amundoua , oricum nu-i foloseste la ceva bun si trebuie neaparat limitata raspindirea idiotilor . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Tedy daca fraierul behaie prin zona il mai intalnim:) sper sa nu avem incident in traffic dar macar vreau sa il prind sa ii fac o poza si la moaca:) oricum imi voi lua o camera mai performanta pentru masina sa se vada detaliile mai bine,eventual chiar si cu microfon exterior sa se auda franele:) pe filmare:) Cos nu sunt agresiv da deja vedeam cum il lovesc in spate ca in filmarile alea din urmaririle cu politia Americana,cand il atinge pe fraier in spate si se intoarce boul cu masina de jur imprejur si se da peste cap si se opreste in sant...aici daca se intampla asa ceva era la nici 5 m o alta masina,altele in imediata apropiere si altele pe contrasens cu viteza,e clar ca de la un cretin idiot putea sa se ajunga la un accident cu victime nevinovate si asta din cauza unui bou cu volanul pe partea gresita...probabil si cu mintea adunata pe partea gresita a cutiei craniene. doamne fereste ! bine ca nu sa intamplat nimic,da in timp ce franam cu toata forta vibra masina de la cum agatau cauciucurile asfaltul ,scartaia,scoteau fum toate,ma gandeam ca nu stiu daca franez sufficient cat sa il evit pe prost si ca il ating il dezechilibrez si se da cu rotile in sus,pe bune ca imi tremurau mie genunchii mai mult decat prostului probabil gandinduma la ce se putea intampla cu oameni nevinovati. sa mai spun ca daca era vreun smecher zicea dupa politia ca filmarea nu reprezinta nimic si nici macar o dovada nu e,circumstantiala macar...ca la noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Asta face parte din categoria teparilor care fac intentionat ceea ce fac... umbla cu o coaja de masina la "agatat" fraieri care nu vor sa-si piarda timpul pe la politie si asigurari. L-am vazut de cateva ori prin zona, cam cu aceleasi manevre (eu n-am fost implicat si nici nu am camera pe masina de oras) eu zic ca daca poti si vrei sa iti pui :) eu am si filmuletul pe care il voi pune pe youtube dar intai trebuie sa il fac mai mic si sa il editez,adica sa tai restul neinteresant :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Tedy daca fraierul behaie prin zona il mai intalnim:) Cam la 3-4 zile dai de el pe acolo... altfel isi face veacu pe centura sau la intrarea in Otopeni dinspre Bucuresti. E recomandat sa fii cu Patrolul si nu singur:grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Pai daca e atat de cunoscut si previzibil, nu l-a reclamat nimeni la militie pana acum?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Pai daca e atat de cunoscut si previzibil, nu l-a reclamat nimeni la militie pana acum?! Nu stiu cat e de previzibil... am spus doar unde l-am intalnit eu in drumurile mele. Cat despre reclamatii... "hotul nedovedit e negustor cinstit"... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Pai daca e atat de cunoscut si previzibil, nu l-a reclamat nimeni la militie pana acum?! pai ar putea fi un inceput daca adunam mai multe filmulete cu un astfel de comportament,eu am unul si il pun la dispozitia oricarui organ official daca il doreste sau ii serveste la ceva,dealtfel e de recomandat sa adunam eventual sa facem macar 2-3 filmulete cu individual/masina aferenta iar apoi sigur se poate face o plangere,oricum nu cred ca apuca prea mult sa nu il loveasca vreunul daca o mai tine asa,da sper macar sa nu fie altii nevinovati afectati. oricum eu voi fi mult mai atent pe zona si asta indifferent cum e e un plus,voi merge mult mai neincrezator in ce reactii pot avea unii sau altii :) si voi mai monta o camera in plus pe masina:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Nu stiu cat e de previzibil... am spus doar unde l-am intalnit eu in drumurile mele. Cat despre reclamatii... "hotul nedovedit e negustor cinstit"... Pai daca l-ai intanit de mai multe ori in acelasi loc, facand aceleasi manevre, e clar ca asta e "meseria" lui si ala e "punctul de lucru", deci e previzibil, poate fi regasit acolo usor. Militienii trebuie doar sa stea la panda in acel loc. Daca sunt macar 2-3 reclamatii de la persoane diferite despre masina aia si locul ala, sigur va merge un echipaj in zona. Sau cel putin asa ar trebui... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL ... no , se vede ca cunosti prea putin ce si cum face organu' ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL Ba cunosc, dar sunt de principiul ca prima data sa actionez legal/oficial/corect. Dupa aia... vad io cum rezolv problema daca organul nu misca... Din pacate, in tara asta pana nu faci scandal, nu rezolvi (mai) nimic... Sau tre' sa moara careva nevinovat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Idioti in trafic : B-30-LUH; B-111-ALL ......organu' face ce stie mai bine ...opreste pe ala care se duce la munca si este in intarziere..... a depasit viteza regulamentara cu 10-15 kmh ....si ii f*te o amenda ca are saracu de unde ....pititi dupa colturi,tufe,taxiuri ....oriunde nu-ma sa te inhate ....le mai umplu frigiderul cand trec pe langa ei :ha: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate