silviub Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 :hi , probleme legate de business m-au facut sa dispar un timp de pe forum si actiunile din teren ce au avut loc (vezi "Intalnirea de primavara", etapa de la Arad si "Challange Cup Bucovina"). Dupa cum arata acest an, cel putin pana acum, perioadele mele mai libere nu se prea suprapun cu cele in care sunt anuntate intalnirile datorate campionatului national de off-road, :cr1 . Asa ca va propun sa vedem daca putem sa ne intalnim? Daca da, atunci cand si unde? Va propun sa actualizam si lista posesorilor (cu date tehnice ale masinilor si datele de contact ale posesorilor). Astept propuneri de :h5 si asta nu numai de la posesorii de Isuzu most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iunie 4, 2008 Partajează Postat Iunie 4, 2008 Re: Aloooo, isuzistilor ce se mai aude? Dupa BORC (adica Bucovina), unde damage reportu' a fost naspa pentru mine... :ang2 :cr1 :cn 3 usi busite si un cauciuc... abia reusesc sa-mi repun conserva pe picioare (adica pe roti). Daaaar, in circa 1 saptamina va fi gata :banana , si daca esti amator (sau mai bine zis profi cum te stiu) :bean punem de o mica adunare. :h5 Ce zici? Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Iunie 5, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2008 Re: Aloooo, isuzistilor ce se mai aude? Pai sa sunam :h5 si sa purcedem pe coclaurii patriei. A nu se intelege gresit, nu prin Bucuresti :ha: :ha: :ha: ci prin padurile si muntii patriei. Cred ca ar trebui actualizata lista posesorilor, caci de pe forumuri am observat noi veniti (tot posesori de Isuzu) :W . most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: Aloooo, isuzistilor ce se mai aude? Dragilor ISUZU a lu' Rider este iarasi o masina aratoasa. :banana Are usi si ferestre noi (ma rog!... :grin: un fel de a spune). Are si cauciuc NOU (dar de alta firma, adica Malatesta in loc de Ziarelli) By the way - Daca are cineva un Ziarelli 31/10,5/15 sa-mi dea de stire DECI CE MAI ASTEPTAM? Asteptam propuneri :h5 Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: Aloooo, isuzistilor ce se mai aude? Isuzule, ma bucur ca esti iar in forma, ceea ce nu pot spune despre Vitara :twisted: . Vezi daca Malatesta are acelasi diametru cu Ziarelli, la dimesiuni egale Ziarelli este mai mare! DPDV al iesirilor, eu cred ca sunt out pana la Cluj ... concediu, munca, masina de rep ... mai putina munca FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Iunie 14, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2008 Re: Aloooo, isuzistilor ce se mai aude? Bine ati revenit :W , ma speriasem ca am ramas singurel pe aici pe forum :cl la sectiunea Isuzu. Cum spuneam si in alte mesaje din 20.06 pana in 05.07 sunt blocat in zona litoralului (2Mai - Vama Veche, mai exact), dar dupa.... :banana Ca trasee, va propun de data asta zona Clung (nu de alta dar am gasit legatura intre bucatile de trasee pe care inainte le faceam dus-intors, asa ca acum avem la dispozitie circuit) ramane sa stabilim data si participantii, pentru a putea cauta cazare. Daca se doreste se poate si cu cortul sus pe munte.... most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Aloooo, isuzistilor ce se mai aude? Isuzule, ma bucur ca esti iar in forma, ceea ce nu pot spune despre Vitara :twisted: . Vezi daca Malatesta are acelasi diametru cu Ziarelli, la dimesiuni egale Ziarelli este mai mare! DPDV al iesirilor, eu cred ca sunt out pana la Cluj ... concediu, munca, masina de rep ... mai putina munca Stiu ca e mai mic dar nu am gasit Ziarelli. Am luat Malatesta ca sa am cu ce ma da, dar caut in continuare Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate