Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sciurus vulgaris

kermit

Postări Recomandate

Sciurus vulgaris - rozător de talie mică, cu blană roşcată sau neagră, cu coada lungă, care trăieşte prin curtea mea si umbla zloboda prin paduri, vaduri si drumuri forestiere :ha:

Pe scurt am un nou (vechi dupa varsta) 4x4. Toyotei i-am adus sa-i tina de urat un Samurai. Cat de curand o sa postez si poze in actiune, deocamdata se aclimatizeaza la mine in curte cu celelalte oratanii care isi fac veacul pe acolo

Sa auzim numa' de bine :x .

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sciurus vulgaris

sa-ti traiasca

mie mi-a placut cum merge dar parca i-as schimba carburatorul ala

dupa cum ai vazut nu e conceput pentru declivitatile pe care le abordeaza veverita

sper sa intru si eu cat de curand in clubul veveritarilor asa cum aveam de gand acum vreo 7-8 luni

:hi

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Felicitari. Vad ca nu te-ai lasat pana la urma. Sa o stapanesti satos si sa o noroiesti fara probleme.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

da da da

acum sunteti amandoi benzinari :twisted:

aveti grija la apa :banana sper ca stiti sa inotati :grin: daca nu lasati un capat al sufei pe mal cand intrati ca eu nu intru in apa pt voi :h5

Link spre comentariu

Nea' ai uitat cand voia si matale samurache? Ca doar n-o fi fost diesel? Si stai sa vezi ce snorkel imi fac eu, ca sa n-ai tu bucurii. cat despre veverita, la cat e de mica si soara, daca n-are gauri pe dedesubt, sa intre apa inauntru, cred ca pluteste, ca Trabantul.

asa ca n-ai succes cu sufa. Da o sa poti sa stai pe mal sa te uiti la noi cum prestam, cand o veni momentul.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

glumeam nenea... :h5

subliniez ca inca intentionez sa ma rasfat cu un samurai asa ca nu imi permit sa fac misto pe seama veveritelor

:hi

Link spre comentariu

Aloooooo, asta-i topicul meu de prezentare. Duelati-va in alta parte ... da sa-mi ziceti si mie, vin cu berea si floricelele :ha:

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

ai cumparat masina de la victor daca nu ma insel are o istorie lunga masina asta:)

felicitari

sa o porti sanatos

Sciurus vulgaris - rozător de talie mică, cu blană roşcată sau neagră, cu coada lungă, care trăieşte prin curtea mea si umbla zloboda prin paduri, vaduri si drumuri forestiere :ha:

Pe scurt am un nou (vechi dupa varsta) 4x4. Toyotei i-am adus sa-i tina de urat un Samurai. Cat de curand o sa postez si poze in actiune, deocamdata se aclimatizeaza la mine in curte cu celelalte oratanii care isi fac veacul pe acolo

Sa auzim numa' de bine :x .

http://WWW.SUZUKI-4X4.RO

suzuki samurai 1988

smart fortwo cdi

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

- Azi carburatorul a scos primii vapori de benzina. Costin, se pare ca si americanii mai grsesc, sau poate e doar ghinionul meu dar acum totul e rezolvat, am frezat galeria si Weberul da tot ce poate. Masina urca pante abrupte la 1500-2000 de ture, multumiri cu aceasta ocazie Tudor (TRACO) si Cfantana. :x

- deasemenea am si incaltat-o cu gume noi profil Simex - multumiri Gabi :x

Sa nu sariti, caci le multumesc pentru faptul ca au fost amabili si mi-au suportat toate intrebarile (unele cretine ...), am platiti tot ce am primit. :ha:

La Sighisoara nu am ge gand sa stau pe bara asa ca in curand si poze "in actiune"

Link spre comentariu

felicitari :h5

arata mult mai bine fara coarnele alea ......

impreuna cu weberul cand vei schimba bujiile te sfatuiesc sa iei NGK BR5ES care au electrodul ingropat ca sa nu ai probleme cu bujiile . in rest alta masina asa-i?

astept sa o vad in actiune la Sighisoara :grin:

Link spre comentariu

Sfatul asta e venit un pic prea tarziu... tocmai ce am schimbat bujiile.

La Sighisoara o sa va rog sa va uitati un pic la carb... oricat am incercat tot nu reusesc sa il fac sa mearga "rotund"

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare