Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sciurus vulgaris

kermit

Postări Recomandate

Re: Sciurus vulgaris

kermit - da-mi te rog denumirea aprinderii trebuie sa scrie pe partea opusa - o sa vat pe site-uri rusesti mai multe despre ea.

П (sau U intors) - este "prerivatel" - intrerupator mot-a-mot - adica platina. BK - "vhod katushki" - adica la intrarea bobinea - sau + bobinei ti-am trimis si pe PM, succes!

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Astazi masina a urcat 5", s-a cocotat un pic mai mult decat ma asteptam si au aparut alte probleme... va trebui o "scarita" mai ales pentru copilot. :grin:

maine incepe montarea reductorului, aprinderea daca ii dam de cap si cateva alte maruntisuri.

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Link spre comentariu

Primele teste de teren dupa modificarile din ultima vreme:

Masina se comporta excelent, dupa schimbarea rapoartelor in cutia de transfer se simte un plus de putere, urca cu lejeritate pante abrupte si nici pe sosea nu pot spune ca se descurca rau: 85-90km/h viteza de croaziera.

Link spre comentariu

Bravo Kermit - misto s-a facut veverita. Cred ca un blocant i-ar place :h5 Abia astept sa ne vedem si sa le testam in teren - pe curand!!!

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator alu2009

am si eu o intrebare pana sa o inalti atingeau simexurile de aripi? si ce dimensiune au ele?

Ms frumos

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

masina a primit de curant un nou motor, multumita lui tuparu&co, vitara 1.6, poze inca nu am, sa o scot in teren si vin si pozele.

Deocamdata sunt "autorul moral" al unui accident, umblam sambata cu ea prin oras, decapotata si mandru nevoie mare (toba face intr-un mare fel, de la juma de kilometru zici ca vine trenu) si la semafor un individ cu ochii la masina POC in aia din fata :ha: a recunoscut omu ... nu stiam ce sa fac sa rad sau sa-mi fie mila de el ... i-am urat succes la politie si am ras dupa ce am plecat... in hohote. Eu si blondele ce mai provocam accidente.

Link spre comentariu

Hai ca m-am linistit,am crezut ca tu ai pocnit pe cineva :ha: :ha: :ha:

Sa faci ceva filmulete sa-ti vedem samuraiul in actiune :h5

Nu am apucat sa pun pozele pe blog dar o rezolv cat de curand :grin: (si o sa-ti trimit si autocolantele)

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare