cfantana Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Sciurus vulgaris Ce ai mai facut pe la masina? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Sciurus vulgaris kermit - da-mi te rog denumirea aprinderii trebuie sa scrie pe partea opusa - o sa vat pe site-uri rusesti mai multe despre ea. П (sau U intors) - este "prerivatel" - intrerupator mot-a-mot - adica platina. BK - "vhod katushki" - adica la intrarea bobinea - sau + bobinei ti-am trimis si pe PM, succes! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Sciurus vulgaris Astazi masina a urcat 5", s-a cocotat un pic mai mult decat ma asteptam si au aparut alte probleme... va trebui o "scarita" mai ales pentru copilot. :grin: maine incepe montarea reductorului, aprinderea daca ii dam de cap si cateva alte maruntisuri. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Sciurus vulgaris Mare veverita :grin: Nu ti se mai potriveste bara? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Sciurus vulgaris Nu se potriveste sigur pentru ca i-am taiat suportii de fixare, zilele astea vedem cum o pacalim sa se suie la loc pe masina TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Sciurus vulgaris Primele teste de teren dupa modificarile din ultima vreme: Masina se comporta excelent, dupa schimbarea rapoartelor in cutia de transfer se simte un plus de putere, urca cu lejeritate pante abrupte si nici pe sosea nu pot spune ca se descurca rau: 85-90km/h viteza de croaziera. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Sciurus vulgaris Bravo Kermit - misto s-a facut veverita. Cred ca un blocant i-ar place :h5 Abia astept sa ne vedem si sa le testam in teren - pe curand!!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Sciurus vulgaris te fac o liniuta? ... in coasta :ha: :x TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Sciurus vulgaris mai bine la pateu :ha: :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Sciurus vulgaris Bravo !!!! La liniuta in coasta ma inscriu si eu ! :ypu Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Sciurus vulgaris felicitari kermit...arata bine sper ca se descurca la fel de bine si in teren :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Sciurus vulgaris e alta viata, panta aia de la Buzioru e istorie, o urc acum la relanti cu o mana pe volan si cu alta.... pe tigara :grin: TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Sciurus vulgaris intr-adevar panta aia a dat ceva dureri de cap lui semaca si lui fabian...tu macar nu ai rupt nimic zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alu2009 Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Sciurus vulgaris am si eu o intrebare pana sa o inalti atingeau simexurile de aripi? si ce dimensiune au ele? Ms frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Sciurus vulgaris masina a primit de curant un nou motor, multumita lui tuparu&co, vitara 1.6, poze inca nu am, sa o scot in teren si vin si pozele. Deocamdata sunt "autorul moral" al unui accident, umblam sambata cu ea prin oras, decapotata si mandru nevoie mare (toba face intr-un mare fel, de la juma de kilometru zici ca vine trenu) si la semafor un individ cu ochii la masina POC in aia din fata :ha: a recunoscut omu ... nu stiam ce sa fac sa rad sau sa-mi fie mila de el ... i-am urat succes la politie si am ras dupa ce am plecat... in hohote. Eu si blondele ce mai provocam accidente. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Sciurus vulgaris Hai ca m-am linistit,am crezut ca tu ai pocnit pe cineva :ha: :ha: :ha: Sa faci ceva filmulete sa-ti vedem samuraiul in actiune :h5 Nu am apucat sa pun pozele pe blog dar o rezolv cat de curand :grin: (si o sa-ti trimit si autocolantele) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate