kermit Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 Sciurus vulgaris - rozător de talie mică, cu blană roÅŸcată sau neagră, cu coada lungă, care trăieÅŸte prin curtea mea si umbla zloboda prin paduri, vaduri si drumuri forestiere :ha: Pe scurt am un nou (vechi dupa varsta) 4x4. Toyotei i-am adus sa-i tina de urat un Samurai. Cat de curand o sa postez si poze in actiune, deocamdata se aclimatizeaza la mine in curte cu celelalte oratanii care isi fac veacul pe acolo Sa auzim numa' de bine :x . TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 Re: Sciurus vulgaris bune venit in clubul veveritelor :h5 s-o stapanesti sanatos !! e o veveritza cu pedigree.:grin: .ia zi tot carbul autohton il are? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Iunie 2, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2008 Re: Sciurus vulgaris aha, incerc acum sa vad ce se poate face. fac cinste pentru orice informatie si antecedente ale bestiei. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 Re: Sciurus vulgaris Sa-ti traiasca. Vrem sa vedem si poze cu sciurusul vulgaris pe namoale. Poate ma reprofilez :twisted: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Iunie 3, 2008 Partajează Postat Iunie 3, 2008 Re: Sciurus vulgaris sa-ti traiasca mie mi-a placut cum merge dar parca i-as schimba carburatorul ala dupa cum ai vazut nu e conceput pentru declivitatile pe care le abordeaza veverita sper sa intru si eu cat de curand in clubul veveritarilor asa cum aveam de gand acum vreo 7-8 luni :hi It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iunie 4, 2008 Partajează Postat Iunie 4, 2008 Re: Sciurus vulgaris Felicitari. Vad ca nu te-ai lasat pana la urma. Sa o stapanesti satos si sa o noroiesti fara probleme. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Iunie 4, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2008 Re: Sciurus vulgaris acu discutam de la egal ... sa nu mai faci misto de balena mea. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Iunie 4, 2008 Partajează Postat Iunie 4, 2008 Re: Sciurus vulgaris da da da acum sunteti amandoi benzinari :twisted: aveti grija la apa :banana sper ca stiti sa inotati :grin: daca nu lasati un capat al sufei pe mal cand intrati ca eu nu intru in apa pt voi :h5 It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iunie 5, 2008 Partajează Postat Iunie 5, 2008 Re: Sciurus vulgaris Nea' ai uitat cand voia si matale samurache? Ca doar n-o fi fost diesel? Si stai sa vezi ce snorkel imi fac eu, ca sa n-ai tu bucurii. cat despre veverita, la cat e de mica si soara, daca n-are gauri pe dedesubt, sa intre apa inauntru, cred ca pluteste, ca Trabantul. asa ca n-ai succes cu sufa. Da o sa poti sa stai pe mal sa te uiti la noi cum prestam, cand o veni momentul. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Iunie 5, 2008 Partajează Postat Iunie 5, 2008 Re: Sciurus vulgaris glumeam nenea... :h5 subliniez ca inca intentionez sa ma rasfat cu un samurai asa ca nu imi permit sa fac misto pe seama veveritelor :hi It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Iunie 5, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2008 Re: Sciurus vulgaris Aloooooo, asta-i topicul meu de prezentare. Duelati-va in alta parte ... da sa-mi ziceti si mie, vin cu berea si floricelele :ha: TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Iunie 5, 2008 Partajează Postat Iunie 5, 2008 Re: Sciurus vulgaris @kermit: mai vrei jentile alea ???? ca vad ca la PM-uri nu raspunzi.... Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Iunie 5, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2008 Re: Sciurus vulgaris parca iti raspunsesem ... scuze. Le iau, pune-le bine si cu prima ocazie in Buc le inhat. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Iunie 6, 2008 Partajează Postat Iunie 6, 2008 Re: Sciurus vulgaris Ok :h5 Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B99ZUK Postat Iulie 19, 2008 Partajează Postat Iulie 19, 2008 Re: Sciurus vulgaris ai cumparat masina de la victor daca nu ma insel are o istorie lunga masina asta:) felicitari sa o porti sanatos Sciurus vulgaris - rozător de talie mică, cu blană roÅŸcată sau neagră, cu coada lungă, care trăieÅŸte prin curtea mea si umbla zloboda prin paduri, vaduri si drumuri forestiere :ha: Pe scurt am un nou (vechi dupa varsta) 4x4. Toyotei i-am adus sa-i tina de urat un Samurai. Cat de curand o sa postez si poze in actiune, deocamdata se aclimatizeaza la mine in curte cu celelalte oratanii care isi fac veacul pe acolo Sa auzim numa' de bine :x . http://WWW.SUZUKI-4X4.RO suzuki samurai 1988 smart fortwo cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Septembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: Sciurus vulgaris Pe langa multe alte organe vitale ZUK a primit si troliu. Acum e gata de drum, plinul e facut asteptam cu nerabdare week-endul. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: Sciurus vulgaris Arata bine :h5 Il probam la Sighisoara :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Octombrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: Sciurus vulgaris - Azi carburatorul a scos primii vapori de benzina. Costin, se pare ca si americanii mai grsesc, sau poate e doar ghinionul meu dar acum totul e rezolvat, am frezat galeria si Weberul da tot ce poate. Masina urca pante abrupte la 1500-2000 de ture, multumiri cu aceasta ocazie Tudor (TRACO) si Cfantana. :x - deasemenea am si incaltat-o cu gume noi profil Simex - multumiri Gabi :x Sa nu sariti, caci le multumesc pentru faptul ca au fost amabili si mi-au suportat toate intrebarile (unele cretine ...), am platiti tot ce am primit. :ha: La Sighisoara nu am ge gand sa stau pe bara asa ca in curand si poze "in actiune" TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: Sciurus vulgaris Ma bucur ca ai reusit sa o faci si-mi pare rau ca idiotii aia ti-au trimis flansa gresita. Abia astept sa o vad in actiune la Sighisoara :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Octombrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Sciurus vulgaris afara ploua si era noroi asa ca am iesit la o sedinta foto cu un amic, rezultatul ... mai jos TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Octombrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Sciurus vulgaris 2. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Sciurus vulgaris felicitari :h5 arata mult mai bine fara coarnele alea ...... impreuna cu weberul cand vei schimba bujiile te sfatuiesc sa iei NGK BR5ES care au electrodul ingropat ca sa nu ai probleme cu bujiile . in rest alta masina asa-i? astept sa o vad in actiune la Sighisoara :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Octombrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Sciurus vulgaris Sfatul asta e venit un pic prea tarziu... tocmai ce am schimbat bujiile. La Sighisoara o sa va rog sa va uitati un pic la carb... oricat am incercat tot nu reusesc sa il fac sa mearga "rotund" TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Sciurus vulgaris Ai infundat bine toate vacumurile? Sa nu prinda aer fals pe undeva. In afara de vacumul care merege la delco(avansul vacumatic) toate celelalte trebuiesc astupate. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Sciurus vulgaris pentru vitalies TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate