teodorescu.florin Postat Aprilie 5, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Re: Resoftare : da sau nu? Bravo daca mai merge inca! Sper sa mearga mult si bine asa!!! Multumesc la fel. Partea proasta e ca deja ma gandesc mai departe,iar cum diesel-ul nu imi poate oferi ceea ce doresc,ma gandesc sa incep sa caut un WJ benzinar de 4.7 preferabil cu GPL,fiindca il mai folosesc din cand in cand si la drumuri mai lungi,gen concediu. Sunt curios de fiabilitatea motoarelor,folosite multi km cu GPL. Peste vreo 2 zile plec la niste cursuri in Aberdeen si daca gasesc,poate imi cumpar un astfel de acaret. Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Re: Resoftare : da sau nu? Multumesc la fel. Partea proasta e ca deja ma gandesc mai departe,iar cum diesel-ul nu imi poate oferi ceea ce doresc,ma gandesc sa incep sa caut un WJ benzinar de 4.7 preferabil cu GPL,fiindca il mai folosesc din cand in cand si la drumuri mai lungi,gen concediu. Sunt curios de fiabilitatea motoarelor,folosite multi km cu GPL. Peste vreo 2 zile plec la niste cursuri in Aberdeen si daca gasesc,poate imi cumpar un astfel de acaret. WJ 4.7 v8 .....ehe alta mancare de peste! Ar trebui sa duca mult cu GPL, oricum nu crapa alea asa usor cu sau fata GPL! Am avut XJ si WJ 4.0 si le am :fk2 la greu....mergeau perfect! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Aprilie 5, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Re: Resoftare : da sau nu? WJ 4.7 v8 .....ehe alta mancare de peste! Ar trebui sa duca mult cu GPL, oricum nu crapa alea asa usor cu sau fata GPL! Am avut XJ si WJ 4.0 si le am :fk2 la greu....mergeau perfect! Din cate am inteles,consumul extra-urban la un WJ de 4.7 este de 15-18% benzina si 20-22% gaz. Dupa calculele mele,in cazul GPL-ului 22*3 ron=66 ron/100 km,ceea ce inseamna 10% benzina sau motorina din pompa,dar la alt nivel:confort,siguranta,etc... Iar daca ma gandesc la Quadra-drive 2 impins de un V8 de 235 de ponei...mi se furnica pielea pe mine,ca Andrei la Romanii au talent... :grin: Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Re: Resoftare : da sau nu? Nu exista V8 de 235 de ponei Exista V8 ul simplu 223cp sau HO de 258cp, n ar fi rau daca pui mana pe al doilea. HO cu gpl, 20 mediu gpl, 25-30 gpl cu platforma si inca un jeep pe platforma. Este foarte fiabil, merge foarte bine, ofera senzatii dragute :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Aprilie 5, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Re: Resoftare : da sau nu? Nu exista V8 de 235 de ponei Exista V8 ul simplu 223cp sau HO de 258cp, n ar fi rau daca pui mana pe al doilea. HO cu gpl, 20 mediu gpl, 25-30 gpl cu platforma si inca un jeep pe platforma. Este foarte fiabil, merge foarte bine, ofera senzatii dragute :grin: Da,am gresit cu 235 CP;am cautat pe un site auto din Ro sa imi fac idee de preturi si de acolo m-am informat . Dar dupa ce mi-ai zis tu ca am gresit,am si cautat pe wikipedia;si iata ce am gasit: http://en.wikipedia.org/wiki/Chrysler_PowerTech_engine Oricum ar fi,(235/265 CP sau cum ai zis tu 223/258 CP),diferenta e insignifianta iar rezultatul identic. Unei masini din 2000,cu siguranta i-au mai murit ceva cai din herghelie,deci... Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate