niku iorga Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 cu intarziere de o saptamana, pun cateva din sutele de poze facute la o tura recenta in m-tii Buzaului. Deci, eu cu frontera, redscarlet cu vitara...trasee timp de 2 zile, soft pana la un punct. Prima zi: am plecat din Nehoiu, am colindat pintenul ivanetu, am trecut pe langa zona unde va fi viitoarea tabara a concursului de la Buzau (lacul Mocearu), am iesit in Colti (muzeul de chihlimbar) si ne-am retras la baza. A doua zi: Lacul Siriu - traseu spre Basca Mica, pana la poalele Penteleului (ocazie cu care am constatat ca merge, in viitor, un traseu pana in varf, cu cazare de o noapte la cabana meteo) - Varlaamu - Nehoiu si retragere spre Bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 2, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2008 Re: M-tii Buzaului :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 2, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2008 Re: M-tii Buzaului :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 2, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2008 Re: M-tii Buzaului :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 2, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2008 Re: M-tii Buzaului sper ca nu v-am plictisit :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iunie 3, 2008 Partajează Postat Iunie 3, 2008 Re: M-tii Buzaului Bravo baiatu' Vad ca te tii de shotii in continuare :h5 In iulie anu' asta facem iesirea aia mare pe care tot o planuim de anu trecut. Pana nu vad lacu Hansaru nu am liniste. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 3, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2008 Re: M-tii Buzaului hehe...am descoperit cateva trasee frumoase. Iar varianta cu vf. Penteleu (se vede in una din poze - 1774m) mi se pare super, o fac data viitoare cand ajung in zona. Din pacate e traseu de o zi pe urcare (asta cred dupa noroaiele care ne-au oprit-deci musai troliu), cu cazare la cabana meteo sau cort. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 3, 2008 Partajează Postat Iunie 3, 2008 Re: M-tii Buzaului Bravo....sa va fie de bine...si tineti-o tot asa.... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat Iunie 3, 2008 Partajează Postat Iunie 3, 2008 Re: M-tii Buzaului am fost acum 2 saptamini la cabana pe penteleu si am urcat fara probleme si chiar plouase bine cu 2 zile inainte.una din masini avea at uri dar blocant pe spate si a avut nevoie de cateva reabordari pe niste portiuni cu noroi mai mult. in rest f frumos si la cabana nu sint cine stie ce conditii dar nu te ploua,si omul de acolo f binevoitor de la ultimul sat pina pe varf sint cam 20 km drum forestier asa ca ..ce mai asteptati! - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat Iunie 4, 2008 Partajează Postat Iunie 4, 2008 Re: M-tii Buzaului daca vreti poze de pe penteleu si sa vedeti cum arata drumul aveti link aici http://outdoors.webshots.com/album/5635 ... t=outdoors - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 4, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2008 Re: M-tii Buzaului daca vreti poze de pe penteleu si sa vedeti cum arata drumul aveti link aici http://outdoors.webshots.com/album/5635 ... t=outdoors super poze...v-ati distrat pe cinste :h5 vad ca statia aia a ramas la fel...am facut muntele ala vre-o 5 ani la rand, in tinerete, cu rusacul in spate (inclusiv eclipsa de soare m-a prins acolo, si furtuna de dupa :grin: ) cand mai mergeti in zona aia, da-ti un tel, poate merg si eu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Iunie 4, 2008 Partajează Postat Iunie 4, 2008 Re: M-tii Buzaului cand mai mergeti in zona aia, da-ti un tel, poate merg si eu . Egoistule... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 4, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2008 Re: M-tii Buzaului cand mai mergeti in zona aia, da-ti un tel, poate merg si eu . Egoistule... Haha...era normal, odata ce n-ai pus nici o poza pe aici :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Iunie 4, 2008 Partajează Postat Iunie 4, 2008 Re: M-tii Buzaului Daca n-am program de micorat pozele la birou... :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iunie 4, 2008 Partajează Postat Iunie 4, 2008 Re: M-tii Buzaului Bravo Fabian - faina iesire.... masina nu ai spalat-o dupa asta - am vazut-o azi pe Timisoara, era bine vopsita....cu noroi :banana :grin: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Iunie 5, 2008 Partajează Postat Iunie 5, 2008 Re: M-tii Buzaului Bravo Fabian - faina iesire.... masina nu ai spalat-o dupa asta - am vazut-o azi pe Timisoara, era bine vopsita....cu noroi :banana :grin: Si daca e cu noroi, ce? :twisted: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iunie 5, 2008 Partajează Postat Iunie 5, 2008 Re: M-tii Buzaului pai asa-i sta mai bine :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate