Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire la Rosia Montana - 19-21 sau 26-28 iulie 2013

Cleo

Postări Recomandate

Nu stiu daca postez in sectiunea potrivita,daca nu imi cer scuze.

Sunt curioasa daca ar fi cineva pentru o intalnire la Rosia Montana ,la Andrei,pe 19,20,21 iulie 2013.Am putea sa ne adunam , nu neaparat pentru off road .... poate cineva are mai multe idei pentru activitati,cred ca aici Andrei ne poate ajuta pentru ca el cunoaste zona.

@Andrei :daca ai ceva lemne de taiat sau ceva treburi mai mari pe langa casa programeaza-le pentru data mai sus mentionata ,sti cum e reclama la bere :''Prietenii stiu de ce !'' :2dr

Nu pot numi intalnirea aceasta un eveniment,dar daca ne-am stradui l-am putea numi Protestul membrilor :cl impotriva exploatarii de la Rosia Montana :grin:

Ce ziceti? Cine ar dori o iesire in muntii Apuseni in perioada 19,20,21 iulie sau 26,27,28 iulie ?

Editat de Max
Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Intalnire la Rosia Montana - 19,20,21 iulie 2013

Extraordinar!!!!

Spre rusinea mea nu am vazut acest mesaj pana cand nu mi-a atras atentia Astral acum cand am postat si eu o idee asemanatoare:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79119-Ce-ziceti-de-o-intalnire-tematica-Club4x4-la-Rosia-Montana

Totusi, gand la gand cu bucurie.

Macar sunt fericit ca mai gandesc si altii ca mine.

Ideea mea mi-a venit spontan urmarind un film documentar despre Rosia Montana care chiar observ ca a fost postat si aici pe net.

Scuze Cleo! :h5

Link spre comentariu

Cleo, initiativa evenimentului iti apartine, dar crezi ca putem inchide acest topic cu link de directionare catre celalalt ca sa putem concentra toate informatiile pe un singur topic ?

Link spre comentariu

Total de acord cu tine,Astral.

Cat despre organizare... nu stiu,am nevoie de ajutor si sfaturi :scr Max? ajutoooor!

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

De acord cu voi! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare