Cleo Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 (editat) Nu stiu daca postez in sectiunea potrivita,daca nu imi cer scuze. Sunt curioasa daca ar fi cineva pentru o intalnire la Rosia Montana ,la Andrei,pe 19,20,21 iulie 2013.Am putea sa ne adunam , nu neaparat pentru off road .... poate cineva are mai multe idei pentru activitati,cred ca aici Andrei ne poate ajuta pentru ca el cunoaste zona. @Andrei :daca ai ceva lemne de taiat sau ceva treburi mai mari pe langa casa programeaza-le pentru data mai sus mentionata ,sti cum e reclama la bere :''Prietenii stiu de ce !'' :2dr Nu pot numi intalnirea aceasta un eveniment,dar daca ne-am stradui l-am putea numi Protestul membrilor :cl impotriva exploatarii de la Rosia Montana :grin: Ce ziceti? Cine ar dori o iesire in muntii Apuseni in perioada 19,20,21 iulie sau 26,27,28 iulie ? Editat August 22, 2013 de Max Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Intalnire la Rosia Montana - 19,20,21 iulie 2013 Extraordinar!!!! Spre rusinea mea nu am vazut acest mesaj pana cand nu mi-a atras atentia Astral acum cand am postat si eu o idee asemanatoare: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79119-Ce-ziceti-de-o-intalnire-tematica-Club4x4-la-Rosia-Montana Totusi, gand la gand cu bucurie. Macar sunt fericit ca mai gandesc si altii ca mine. Ideea mea mi-a venit spontan urmarind un film documentar despre Rosia Montana care chiar observ ca a fost postat si aici pe net. Scuze Cleo! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Intalnire la Rosia Montana - 19,20,21 iulie 2013 Cleo, initiativa evenimentului iti apartine, dar crezi ca putem inchide acest topic cu link de directionare catre celalalt ca sa putem concentra toate informatiile pe un singur topic ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Intalnire la Rosia Montana - 19,20,21 iulie 2013 Raman ambele topicuri, ti-am raspuns dincolo, Cleo ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Iunie 2, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Intalnire la Rosia Montana - 19,20,21 iulie 2013 Total de acord cu tine,Astral. Cat despre organizare... nu stiu,am nevoie de ajutor si sfaturi :scr Max? ajutoooor! Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Intalnire la Rosia Montana - 19,20,21 iulie 2013 Cleo, am vorbit cu Max si e ok daca vor fi doua intalniri : cea propusa de tine, aici, si cea propusa de Max, pe topicul celalalt ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Iunie 2, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Intalnire la Rosia Montana - 19,20,21 iulie 2013 De acord cu voi! :h5 Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: Intalnire la Rosia Montana - 19-21 sau 26-28 iulie 2013 Am mutat si topicul intalnirii tale in aceeasi sectiune cu topicul lui Max si l-am facut sticky ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate