Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Review kit suspensie Ironman4x4 FoamCell pe Pajero Sport '02, 2.5TD

Optimus

Postări Recomandate

Re: Review kit suspensie Ironman4x4 FoamCell pe Pajero Sport '02, 2.5TD

probabil daca pui roti de aceeasi dimensiune cu ce ai tu,cu un profil mai agresiv,vor intra.Insa daca vrei ce va mai mare.....nu prea cred,probabil cei de la gtc iti vor sugera la fel o alta suspensie,probabil ei sunt cei mai in masura sa isi dea cu parerea,fiind specializati pe asa ceva

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Oameni buni, cand scriu ceva.. scriu din experienta mea, nu din auzite. Daca vreti sa tineti cont, bine... daca nu, tot bine.. :grin:

Pajero an 98, cu aripi evazate, cu MT 33/12,5/15 ATINGE la aripa fata, in spatele ei, catre presul de noroi. Am decupat cam 3cm pe o lungime de aprox. 35cm. Masina era inaltata un pic din barele de torsiune, cat sa compensez greutatea barii si a troliului. "Decat" atat a trebuit decupat.

Acum... dupa parerea mea, modelul cu aripi evazate iti ofera mai mult spatiu decat cel cu aripi rotunde cu overfendere din plastic. Si acest aspect trebuie luat in calcul, pentru ca daca trebuie sa decupezi un overfender original din plastic... parca nu o arate asa de bine.

Cat despre suspensia spate, eu am folosit arcuri de patrol si inaltatoare la amortizoarele KYB.

Asa am facut offroad 4 ani.

Suspensia HD este alta mancare de peste. Poate ca in cazul unui Pajero diferenta este mica din cauza basculelor si a lipsei de multe ori a amortizorului de directie, dar tot este altceva.

Ai bani, dai! N-ai bani, te dai! :ha: Benzina sa fie!!

Deci la amortizoarele KYB trebuie si alte arcuri,tocmai ce spuneam eu,ca nu e de ajuns doar telescoapele sa fie schimbate

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better
Link spre comentariu

Deci la amortizoarele KYB trebuie si alte arcuri,tocmai ce spuneam eu,ca nu e de ajuns doar telescoapele sa fie schimbate

Exact.

Obtii lift si flex. Flex asa de mult, incat a trebuit sa fac limitatoare din chinga, ca sa nu-mi plece arcul sau sa-mi smulg amortizorul.. :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare