JurasikMan Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Cine a schimbat , imi poate spune si mie cat costa un asemenea rulment ? Zilele trecute am mers in Poiana la un nene care avea un Navara aproape nou de vanzare si ...omul mai avea unul in curte din 2006 pe care il lauda tare. Mi-a spus ca a fost al lui de nou, avea vreo 170.000 km si tocmai ii schimbase cai doi rulemnti pe fata ...4000 ron. Eu am cautat pe net si am gasit preturi de ordinul a 700-800 Ron. Restul sa fi fost manopera , daca i-a schimbat prin teava de esapament ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Cat costa un rulment fata ,original, de Navara model 2006 ( modelul actual ) ? Ptr a putea primi un raspuns pertinent ...trebuie putin intrebarea "documentata": La care dintre rulmenti te intereseaza pretul? De ce te intereseaza pretul? Aftermaket sau original? De la reprezentanta, dealer, importator, service, magazin de piese auto sau de la taraba? Cu montaj sau fara montaj? Asta ca sa primesti un raspuns egzact. Sunt piese la Nissan care intradevar pe original costa destul de mult. Si nici manopera nu e ieftina daca iti faci cotetul intr-o reprezentanta. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Iunie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2013 (editat) Re: Cat costa un rulment fata ,original, de Navara model 2006 ( modelul actual ) ? Am specificat in titlu. . "Cat costa un rulment fata ,original, de Navara model 2006 ( modelul actual ) ?" ...n-am zis eu ca stai cu geana pe mine sa ma sabotezi ? Am zis ...da' tu nimic ..batman , batman ... Editat Iunie 6, 2013 de JurasikMan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 (editat) Re: Cat costa un rulment fata ,original, de Navara model 2006 ( modelul actual ) ? Exemplu: senzor de ABS original de la Alpadrino vs. senzor de ABS original de la reprezentanta Mitsubishi = diferenta de pret de vreo 150 euro, adica undeva la vreo +50% la reprezentanta. Fara manopera. Daca mai pui si manopera, si cand zici despre piesa gandindu-te la tot ce te-a costat pentru ca sa o vezi pe masina... Sau: cumpar 2 becuri de busola de la Alpadrino cu 15 lei bucata, TVA inclus. Le dau mesterului sa le puna, daca tot umbla la masina. Vad apoi pe factura la manopera si "verificare/calibrare etc..." vreo 100 de lei + TVA... de stiam, taiam io cu flexul bordul si puneam becurile, ieseam mai ieftin... Nu dau vina pe nimeni, mesterul meu de acolo e super de treaba, doar vreau sa subliniez ce inseamna preturi normale si preturi de reprezentanta. As zice ca alea 2 becuri m-au costat 154 de lei. "Cat costa un rulment fata ,original, de Navara model 2006 ( modelul actual ) ?" Cred ca mai bine sunai direct la Alpadrino sau alt magazin de profil. Aflai pret corect si rapid. Editat Iunie 6, 2013 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Cat costa un rulment fata ,original, de Navara model 2006 ( modelul actual ) ? salut, la banii care spui tu ca ai gasit (700-800) este cel mai ieftin rulment de pe piata deoarece vine cu tot cu butuc si cu senzor de abs,unul original ajunge pe la 2000 ron fara montaj stima Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Iunie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Cat costa un rulment fata ,original, de Navara model 2006 ( modelul actual ) ? Mersi marx5 . Asta doream sa aflu. Intradevar sunt scumpi. Maine -poimaine rulmentul va veni cu butuc, planetara , bascula si grup ...ca sa coste 7000 euro. O alta intrebare pentru posesorii de navara. Cam pe la ce rulaj apar servisari majore? Ma refer la chestii care pica in regim de utilizare normal. Initial am zis ca nu iau Navara ca e mic ambreiajul , dar sunt cateva pe piata la rulaje extrem de mici si pretul de achizitie pare mai accesibil decat la Hilux . Eu nu vreau sa utilizez masina ( care o fi aia ) in regim de santier , ci mai degraba pentru familie si plimbat cainii la padure. MA gandesc ca la o utilizare mai "neutilitara" rezista mai mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
booby Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Cat costa un rulment fata ,original, de Navara model 2006 ( modelul actual ) ? salut, anul trecut prin decembrie la reprezentanta mi s-a spus ca un rulment fata nou costa 3200 de lei, iar pe la magazinele de piese auto import l-am gasit si la 450 de lei,am luat cu 1050 de lei de la jacoparts parca, si pana acum adica 17000 de km este ok, dar acum am joc la cel de pe partea stanga.masina este an 2008 si are 107000 km.ca sfat as putea sa spun sa pastrezi senzorul abs de la rulmentul vechi de rezerva nu vrei sa afli cat costa daca ai probleme cu unul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate