woodoo Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 (editat) De cand am luat masina, ma uit pe diverse forumuri si magazine dupa ce kit de suspensie sa imi cumpar pentru masina. Dupa aproape un an pentru ca nu a fost nici o graba m-am hotarat la OME ca si producator dar problema este ce lift este cel mai adecvat: 2' sau 3'? Masina are cauciucuri 285 75 R16 BF Goodrich KM2 si foarte putin probabil sa trec la 35 prea curand. Am de ales intre - OME 850\ 863 sau 850J/ 863J; - OME 60070L\60071L Nitrocharger Sport Shock Absorber Long Travel Replaces N73L/N74L - kit bucsi poliuretan de corectie caster pt lift 2"-4" sau dropboxuri pentru tendoanele fata ? - kit prindere bielete antiruliu si extensii furtun frina fata / spate Pentru cei cu mai multa experienta este suficient atat pentru liftul de 3'? Editat Iunie 12, 2013 de woodoo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: Suspensie HDJ80 Depinde ce vrei sa faci cu masina. Bara fata , troliu , bara spate ,suport roata rezerva, cari ceva greutate cu ea, etc.....Tu decizi ce vrei .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Suspensie HDJ80 Suspensia de 3" lucreaza foarte bine. Nu este foarte rigida fara greutate suplimentara in masina. Caster-kit-ul este suficient pentru comportament bun pe asfalt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Turbo4x4 Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Re: Suspensie HDJ80 Pentru suspensia de 5 cm beneficiezi de garantie si poti folosi acele inele distantiere la arc (trim packer) pentru a mai castiga 1 sau 2 cm. La suspensia de 7,5 sau 10 cm nu beneficiezi de garantie deoarece producatorul Old Man Emu o recomanda ca pe o suspensie de OFF-ROAD USE ONLY. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAL Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Re: Suspensie HDJ80 Salut, am participat la Raliul Budapesta Bamako sub numele de Transilvania4Africa. Masina mea a participat la 5 competitii transsahariene : Transsahararally de doua ori 50000 km si Budapest Bamako(fostul Paris Dakar) inca 55 000km. Masina a fost peparata in Ungaria . UN SINGUR KIT OLD MAN EMU.Inainte de a pleca anul acesta la raliu am facut testul de amortizoare si tote sunt 78-80%. Nu stati pe ganduri...cu siguranta OME e o alegere buna.Cu aceleas telescoape voi participa si in 2015. Arcuri Fata ome 250,spate 863. distantiere ome de 1 cm,castor kit Super Pro a tinut de minune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate