Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR

Postări Recomandate

Cupa Taubenreuther Transsylvania - Editia a XII-a

04-07 iulie 2013

Va asteptam cu drag la cea de-a treia etapa a Campionatului, organizata de Transsylvania Off Road Club langa Cluj Napoca.

Concursul va avea loc in zona Gilau-Capusu Mic-Valea Ierii (Cluj), iar secretariatul si cazarea vor fi Motelul Gilau. Veti conduce prin paduri, peste dealuri prin mlastini, sleauri, parauri, pietre si ravene.

Competitia se va desfasura pentru cele trei categorii auto: Standard, Open, Extrem conform Regulamentului Campionatului National de Off Road, publicat pe siteul nostru la sectiunea “Regulament”

Si pentru ca nu toti vor pot fi castigatori, am decis ca Premiul Cel Mare sa fie bere gratis tuturor pe toata durata competitiei! Evident, nu si in timpul probelor :-)

Program (informativ):

Joi, 04 iulie 2013 – Motel Gilau

14 - 21 inscrierea, verificarea tehnica, cazare

19 - 21 cina

Vineri, 05 iulie 2013 – ziua 1 concurs (60 – 110 km in functie de conditiile meteo)

7 - 8 mic dejun

8 - 9 briefing

9:30 start ziua 1

22 ora limita pentru finish ziua 1

19 - 23 cina ziua 1

Sambata, 06 iulie 2013 – ziua 2 concurs (60 – 100 km in functie de conditiile meteo)

7 – 8:30 mic dejun

8:30 - 9 briefing

9:30 start ziua 2

21 ora limita pentru finish ziua 2

19 - 22 cina ziua 2

22 Party

Duminica, 07 iulie 2013 – ziua 3 concurs (trial la Cora, Cluj Napoca)

7 – 8:30 mic dejun

8:30 – 9 briefing

9:30 deplasare in coloana de la Motel Gilau la Cluj pentru trial

10:00 – 10:30 studierea traseelor pentru trial

10:30 start trial

14:00 terminarea trialului (estimare)

15:00 festivitatea de premiere

Costuri:

500 lei/pers - taxa sportiva

800 lei/pers - taxa all inclusive

400 lei/pers - pentru asistenta si insotitori

Detalii si Actualizari cu privire la Cupa Taubenreuther gasiti pe pagina web a Clubului Off Road Transsylvania Cluj -http://www.offroadtranssylvania.ro

Inscrierile se pot face online pe site-ul clubului sau la fata locului, pe 4 iulie

Transsylvania_Off_Road_banner_3x7_mic.jpg.c43f47655b15b316e25d0ba03de83885.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 185
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR

Ce fel de cazare va fi?

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

la pensiunile din zona motel gilau

Deci pot sa dau jos cortul de pe Land Cruiser-ul de strada.

Merci.

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Informați pentru cazare

Corina Nossa: 0747.140.323

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Am trimis ieri un PM la Max, ca sa întreb ce trebui sa facem ca sa pună " banner" de la concurs aici pe forum cu un link direct, nu am avut răspuns, rog pe un moderator sa mă răspundă.

multumesc

Pedro Pinto

0751869175

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

Ca sa evitam confuziile create anul trecut, roadbook-urile noastre arata asa la toate categoriile:

[ATTACH=CONFIG]181885[/ATTACH]

Disclaimer: pagina prezentata nu mai face parte din nici un roadbook.

Va asteptam cu drag!

Nu pot sa cred,... tot pe aici se dau traseele, ca pe aici am fost si anu trecut!....

Link spre comentariu

Am trimis ieri un PM la Max, ca sa întreb ce trebui sa facem ca sa pună " banner" de la concurs aici pe forum cu un link direct, nu am avut răspuns, rog pe un moderator sa mă răspundă.

multumesc

Pedro Pinto

0751869175

Nu sunt abilitat sa-ti raspund la intrebare (singurul care iti poate da un raspuns la obiect ar fi Max)...dar incerc cat de cat...sa te lamuresc:

Trebuie sa faci un banner pe dimensiunile celui de la Mures si sa il trimiti lui Max pe mail : max@club4x4.ro.

In mod normal toate cluburile cred ca au primit pe mail conditiile de promovare din partea forumului in ceea ce priveste campionatul national.

Alte detalii nu cunosc ...din pacate.

Stima,

Ionut

Editat de Astral

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Haideti băieți, locuri de cazare au început sa fi rezervate

Pentru cine nu stai încă, clubul nostru are mare placerea de a da bere"Ursus" gratis la toți concurenti

Nu i gluma

Pedro

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

And let it starts the Countdown

T- 14 Days ( 2 Weeks)

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

Chiar cu riscul de a nu imi functiona masina :tk...ma inscriu si eu la clasa OPEN!

Dar vin in teste ...asa am inteles de la domnul director, de la OPEN (Luci si Mao) ...pana ii gasesc hibele trebuie sa ma dau si pe traseele lor !!:h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Chiar cu riscul de a nu imi functiona masina :tk...ma inscriu si eu la clasa OPEN!

Dar vin in teste ...asa am inteles de la domnul director, de la OPEN (Luci si Mao) ...pana ii gasesc hibele trebuie sa ma dau si pe traseele lor !!:h5

Au dreptate si te poți da si pe traseu meu, lângă dozator de bere ca de altfel e gratis, eheh

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUB

prezintă

CUPA TAUBENREUTHER - ediţia XII-a

04-07 iulie 2013

Transsylvania Off Road Club organizează între 04-07 iulie 2013 cea de-a treia etapă din Campionatul Naţional de Off-Road al României. Concursul pentru Cupa Taubenreuther are deja tradiţie în cadrul campionatului naţional, anul acesta el ajungând la ediţia a XII-a. Competiţia din această vară va avea loc în zona Gilău, din judeţul Cluj, o zonă cu un relief ce va oferi adevărate provocări participanţilor. Punctul de plecare şi baza competiţiei se va afla la Motel Gilău din localitatea cu acelaşi nume, situată la 16 km de Cluj-Napoca.

De-a lungul celor 3 zile de concurs participanţii îşi vor demonstra pasiunea şi talentul pentru sportul offroad. Concursul se va desfăşura conform regulamentului campionaţului naţional de Off Road ce prevede probe pentru cele 3 categorii auto: standard (nemodificate), open (modificări medii şi trasee de dificultate medie) şi extrem (modificări medii sau radicale pe trasee medii şi dificile). Indiferent de categorie, traseele prin păduri, peste dealuri, prin mlaştini, şleauri, pârâuri, pietre şi ravene vor fi adevărate provocări pentru concurenţi.

Evenimentul se va încheia pe data de 07 iulie, în parcarea Hipermarket-ului CORA, începând cu ora 10.00. Aici se va lua startul într-o probă specială, un traseu tehnic, tip circuit, format din obstacole artificiale (buşteni, cauciucuri, rampe). La acest trial sunt aşteptaţi cât mai mulţi spectatori, pentru că va fi o adevărată desfăşurare de forţe şi de cai putere în încercarea de a faţă faţă provocărilor probei. Finalul acestei probe speciale reprezintă şi finalul competiţiei, iar în urma festivităţii de premiere Cupa Taubenreuther Transsylvania va fi înmânată echipei care a trecut cu brio de toate provocările traseului.

Pentru mai multe informaţii legate de cazare, traseu şi program vă invităm să vizitaţi site-ul http://www.offroadtranssylvania.ro.

Despre organizatori:

Transsylvania Off-Road Club este al doilea club de off-road din ţară, format în 2001, cu 70 de membri în Cluj-Napoca şi nu numai. Scopul lor constă în promovarea sportului off-road, nu doar prin organizarea de concursuri ci şi prin organizarea unor acţiuni umanitare, de intervenţie rapidă, strângere de gunoaie şi altele.

Off-road-ul, o ramură sportivă aparent necunoscută în ţară, a avut parte de o evoluţie fantastică în ultimii ani. Off-road-ul înseamnă pe scurt, maşina şi omul împreună, în lupta cu Mama Natură. Este vorba despre un sport care împinge echipajul şi maşinile la limită în încercarea de a învinge obstacolele de pe traseu.

“Cupa Taubenreuther Cluj este recunoscută ca fiind una din cele mai bune din ţară. Traseele foarte frumoase, roadbook-urile exacte şi organizarea de calitate atrag în fiecare an din ce în ce mai mulţi împătimiţi ai off road-ului la acest eveniment.“ susţine Pedro Pinto - Vice-preşedinte şi membru asociat al Transsylvania Off Road Club.

Contact de presă:

Pedro Pinto

Responsabil cu publicul şi media

0751 869 175

Email:info@offroadtranssylvania.ro

Site:http://www.offroadtranssylvania.ro

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

Anunt important pentru toti concurentii!

Inainte sa va prezentati la concurs/verificarea tehnica, asigurati-va ca totul de pe masina este/functioneaza conform Regulamentului CNOR. Verificarea tehnica va fi mai aspra decat deobicei.

Dintre toate lucrurile, vom pune accent pe functionarea sistemului de franare (inclusiv frana de urgenta/de mana), a statiilor CB si prezenta prelatelor sub masini, in parcul tehnic.

Vor fi prezenti si mecanici, care pot sa va ajute (contracost), de exemplu cu un reglaj de frana de mana.

Va asteptam!

Link spre comentariu

Anunt important pentru toti concurentii!

Inainte sa va prezentati la concurs/verificarea tehnica, asigurati-va ca totul de pe masina este/functioneaza conform Regulamentului CNOR. Verificarea tehnica va fi mai aspra decat deobicei.

Dintre toate lucrurile, vom pune accent pe functionarea sistemului de franare (inclusiv frana de urgenta/de mana), a statiilor CB si prezenta prelatelor sub masini, in parcul tehnic.

Vor fi prezenti si mecanici, care pot sa va ajute (contracost), de exemplu cu un reglaj de frana de mana.

Va asteptam!

Frână de mana obligator funcțională la clasa Standard

Stația CB trebuie sa fie funcțională la toate clase, ca si cu mecanică o sa fie cineva cu statie pentru cei care nu au

In timpul concursului dacă aveți lipsa de ceva nu exitati sa comunicati la organizatori, ca in principiu se poate găsi orice

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

Sal.Unde pot vedea lista de inscrisi?

Salut Romica

pe cei care s-au inscris ii poti vedea pe site-ul clubului

http://www.offroadtranssylvania.ro/home/

sectiunea concurenti inscrisi

o seara faina

Mihai

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare