Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR

Postări Recomandate

• Răspunsuri 185
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Cupa Taubenreuther Transsylvania - Etapa a III-a a CNOR

Am auzit si eu de groaznicul accident.

Sa ii tinem pumnii lui Mircea sa sa faca bine.

Sanatate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un mesaj legat de acest incident primit de la colegii din Cluj Napoca:

Dragii noștri, în cadrul concursului de offroad organizat de Transilvania Offroad Cluj a avut loc un accident soldat cu ranirea foarte gravă a unui concurent. În acest moment ranitul este stabilizat dar are nevoie de sânge. Rugam pe toți cei care doresc și pot sa ajute, să doneze sânge pentru Mircea Dan, la Centrul de Transfuzii Cluj de pe strada Paris, cât mai repede(centrul de transfuzii se deschide mâine dimineață la ora 8 ). Mulțumim.

Link spre comentariu

Cât despre trasee, pot spune ca sunt super. La extrem unde sunt inscris, dupa prima zi am scapat usor, o răsturnare usoara pe lateral, o bara de directie lupta ,o dejantare si muuulta plasmă rupta .

Link spre comentariu

Ce se stie de concurentul accidentat? Cum se simte? Ziarele sunt foarte zgarcite cu informatiile?

Ziarele nu au d unde sa stiu informațiile eacte

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Ziarele nu au d unde sa stiu informațiile eacte

Fara comunicat de presa ... de unde sa stie ziarele ... In ziare scrie pilot la extrem, masina rasturnata... in realitate este copilot la open. Copilotul era afara din masina. Cum necum, a ajuns sa fie prins intre masina si pom.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Fara comunicat de presa ... de unde sa stie ziarele ... In ziare scrie pilot la extrem, masina rasturnata... in realitate este copilot la open. Copilotul era afara din masina. Cum necum, a ajuns sa fie prins intre masina si pom.

:g

Foarte corect. Presa mananca mult rahat si in general dupa toate aceste stiri umflate, trunchiate si in totala necunostinta de cauza cei care care au de suferit suntem noi, membrii acestei comunitati.

Imi pare nespus de rau sa citesc de acest incident.

Desi nu il cunosc pe protagonist ii doresc din suflet insanatosire si recuperare rapida. :h5

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Cand ajung acasa o sa pun un fimulet cu Mircea si o sa va explic exact cum sa intamplat nu din ziare ci de la fata locului

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Link spre comentariu

Trialul de la Cora Cluj !

Imi pare rau ca nu mi- a permis timpul sa stau sa vad incaierarea din groapa de la extrem . ::grin:

image.thumb.jpg.3d394f7fff22f68653fc4391bab7eb56.jpg

image.thumb.jpg.28a9faf1c7193a65fc472ed9dcb8b449.jpg

Samurai mic dar puternic

In cap incap multe , dar putine raman !

Link spre comentariu

eu cam rar cu scrisu aici pe forum, dar zilele acestea m-ati impus sa ma fac prezent.

M-a deranjat/inervat/iritat etc.etc. lipsa ABSOLUTA a oricarei informatii despre etapa de la Cluj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fiind departe de tara, cu mare regret ca nu sunt acolo la etapa cu toti, am simtit cit de NEINFORMATIV este acest forum!!! Unde ma sa gasesc informatii despre etapa daca nu aici??? Mai scapa cite unul vreo poza pe facebook, dar asta mai mult te irita!!!

Da-ti bre vre-un clasament ceva, vreo informatie, vreo poza cu ceea ce se intimpla acolo!!!

Inteleg acum cit de greu le este familiilor noastre, prieteni;or nostri, care nu sunt cu noi acolo in zilele de concurs, dar ar vrea sa stie ce se intimpla si isi fac griji pentru noi.

Chiar eu, ce sa ma apuc acum de sunat pe care ii cunosc sa ii incep a cerceta si deranja cu telefoane? Mai ales ca stiu ca dupa o zi de concurs ai atitea pe cap ca cel mai putin simti nevoia sa dai cuiva darea de seama la telefon...

Max , iertati-mi poate obraznicia, dar cred ca trebuie de introdus ca regula pe forum ca acei care formeaza tema sa fie obligati pe parcursul a celor 3 zile de concurs sa ofere informatii, listele cu rezultate, nu e nevoie de barfe si prostii, dar de minimum de info! Si mai ales sa nu se vehiculeze cu barfe (cum a fost in cazul accidentului de vineri) ci sa fie pusa o imagine corecta a situatiei.

sper sa fiu inteles corect...

• Like 2
Link spre comentariu

Asta se pare ca ar fi clasamentul de standard dupa a doua zi (informatie de pe facebook).

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/clasamentclujstandard_zpsf6cec787.jpg

La OPEN am inteles (tot de pe facebook) ca au castigat Tuparu & Marinica etapa.

Mai multe informatii nu am.

Ai putina rabdare sa-si traga oleaca sufletele ...ca sigur o sa spuna cineva ce si cum a fost pe acolo. :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Olnat, asa este. Fara informatii.

Am fost astazi la trial-ul de la Cora. Am mers inainte de concurs, am inconjurat traseul de vre-o trei ori sa gasesc o locatie buna pentru a face poze. Pe tot traseul am gasit una singura de unde ca si spectator sa vad macar doua locatii deodata. Cand sa ma pregatesc de pozat ... ma pomenesc cu vederea obstructionata de o masina (cea pusa la iesirea de pe stanci). Nu un spectator alungat de acolo de pozitionarea respectivei masinii a plecat frumos acasa. Pe langa intarzierea imensa cu care a inceput, pauzele erau foarte, foarte mari, traseul nu era deloc pentru spectatori, cu probele spectaculoase asezate in asa fel incat erau vizibile doar dintr-o locatie. Vedeai ce e in fata ta, in rest ... cu putin noroc intuiai ce se intampla. Dar de vazut nu. Pana la urma am plecat dupa cateva masini de open. Nu am mai avut rabdare. De la ora 10.30 cand ar fi trebuit sa inceapa concursul pana la ora 14 daca nu ma insel au trecut cei de la standard si vre-o 4-5 de la open. Pauzele dintre masini erau imense. Sa nu se inteleaga gresit, nu vreau sa acuz organizatorii, eu nu stiu ce inseamna nici organizarea si nici participarea la concurs ci vreau sa ajut ca in viitor sa fie mai bine. Dar ca si spectator (desi imi place acest sport) m-am plictisit. Din cate am inteles, ideea organizarii trial-ului vine tocmai din dorinta de polpularizare a sportului. De asta am si fost de acord cu postarea pozelor mele de anul trecut pe site, cu folosirea lor neconditionata pentru reclame (pe facebook I Love Cluj a si folosit trei dintre pozele mele). Dar ceea ce am scris mai sus este atat parerea mea cat si al presoanelor care stateau langa mine si dupa 15-20 de minute plecau.

Mai spre seara o sa postez si pozele de azi.

Link spre comentariu

Max , iertati-mi poate obraznicia, dar cred ca trebuie de introdus ca regula pe forum ca acei care formeaza tema sa fie obligati pe parcursul a celor 3 zile de concurs sa ofere informatii, listele cu rezultate, nu e nevoie de barfe si prostii, dar de minimum de info! Si mai ales sa nu se vehiculeze cu barfe (cum a fost in cazul accidentului de vineri) ci sa fie pusa o imagine corecta a situatiei.

sper sa fiu inteles corect...

Salut,

In schimbul promovarii etapelor pe acest forum am pus urmatoarele conditii::

1. mentionarea forumului club4x4 printre partenerii media

2. postarea clasamentelor pe forum

Din pacate, in cele mai multe cazuri nu se respecta aceste cerinte. De multe ori am preluat informatii din alte parti, de la prieteni care au participat etc.

Oare am cerut prea mult? :)

Editat de Max
Link spre comentariu

Vizitator mao

Am fost in cele doua ipostaze, concurent si organizato. La multe etape ca si concurent, si aceasta ca organizator. Credeti-ma ca dupa ce ajungi la baza noapte dupa ora 12, dupa mai milte incidente(vezi cazul nefericit al lii Mircea), recuperat concurenti, etc, credeti ca cineva mai se gandeste sa posteze pe forum???

Ca si concurent este exact acelasi lucru, ajungi din traseu, sigur trebuie sa repari ceva la masina si sa mai ajuti incoace incolo, alimentat si o gramada de lucruri de facut. Cine sa mai aiba timp de forum???

Cu putina rabdare se afla totul.

Eu personal am trimis nissanul verde la sectiunea de pietre, daca despre asta este vorba, in ideea in care daca careva dintre concurenti se suspenda sa aiba unde pune troliu.

Multe dintre pauzele dintre masini au fost si din cauza publicului care din pacate nu vrea sa intrlegea care sunt zonele sigure pt ei.

Link spre comentariu

O fost foarte fain si bine organizat ! Felicitari echipei care o facut traseele, ati avut de lucru nu gluma :)

Editat de Remus
Link spre comentariu

Am fost in cele doua ipostaze, concurent si organizato. La multe etape ca si concurent, si aceasta ca organizator. Credeti-ma ca dupa ce ajungi la baza noapte dupa ora 12, dupa mai milte incidente(vezi cazul nefericit al lii Mircea), recuperat concurenti, etc, credeti ca cineva mai se gandeste sa posteze pe forum???

Ca si concurent este exact acelasi lucru, ajungi din traseu, sigur trebuie sa repari ceva la masina si sa mai ajuti incoace incolo, alimentat si o gramada de lucruri de facut. Cine sa mai aiba timp de forum???

.

ooo, asta e clar ca organizatorilor si concurentilor nu le arde in acele zile sa barfeasca pe forum. Ideia e ca cineva (nu stiu cine, de ex, un membru de familie a organizatorilor) sa fie numit special pentru asa ceva (doar atitea oameni sunt implicati in organizarea unei etape!) care seara sau dimineata cind sunt afisate listele sa le posteze si aici pe forum. Un minimum de informatie, caci pe urma dupa concurs vor avea cine barfi si scrie balade.

Doar concursurile se fac si pentru public inclusiv, mentinem interesul, stimulam sponsorizarile...

Link spre comentariu

O fost foarte fain si bine organizat ! Felicitari echipei care o facut traseele, ati avut de lucru nu gluma :)

Multimim

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Concursul a fost grozav, poate cel mai greu de anul asta. Din nefericire intr-a doua zi , la4 km. De finish , de unde mai aveam de mers 500 metri pe sacadat, restul pe asfalt, mi-a sărit roata faţa si mi-a rupt prezoanele . Adio concurs si bine ca nu s-a intamplat pe asfalt.

Multe mulţumiri organizatorilor, in special lui Pedro care a renuntat la berea lui pentru mine si copilotul meu , lui Mao si lui Sorin Pârvulescu care au depus mult efort pentru tot.

Link spre comentariu

Si din partea mea FELICITARI organizatorilo ptr tot efortul depus m-am simtit foarte bine .

Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

ceva poze din traseu,filmarea cu accidentul inca nu se poate din anumite motive

IMG_4731.thumb.jpg.01cb651db33d99ffdf20322b2294798f.jpgIMG_4702.thumb.jpg.1602b0b559cec22421ddac9aa4c5c775.jpgIMG_4740.thumb.jpg.ddd10760b7ee98dd2fd743c74997a441.jpgIMG_4709.thumb.jpg.80261bcf175ccb72896e3fe843a9f5fa.jpgIMG_4728.thumb.jpg.a02f914d9682592df21bf6e69557b8e3.jpg20130706_161911.thumb.jpg.b75e18c71a058d9037e45dfd27321949.jpg

Editat de marx5

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Link spre comentariu

Eu personal am trimis nissanul verde la sectiunea de pietre, daca despre asta este vorba, in ideea in care daca careva dintre concurenti se suspenda sa aiba unde pune troliu.

Multe dintre pauzele dintre masini au fost si din cauza publicului care din pacate nu vrea sa intrlegea care sunt zonele sigure pt ei.

Felicitari tuturor concurentilor si nu in ultimul rand al organizatorilor!!!

A fost un concurs super(eu am fost doar spectator)de Vineri pana Duminica,intre concurenti,organizatori....Felicitari pt.Sorin Parvulescu & organizatori si pentru Club Offroad Transsylvania pt efortul depus!!!Niste oameni minunati.De seara revin cu cateva poze!

Viva 4x4!:grin:
Link spre comentariu

Alpinism cu masina:

:dr1 frumos traseul. ce a fost la origine masina crem?

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare