tarkanyi Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Re: Maruntisuri Nu poti. Verifica mufa de legatura din contraaripa dreapta, este exact in spatele blocului de lumini de ceata. Tot de acolo poti sa verifici firele din cablaj, sa nu fie vreun contact imperfect pe undeva. Mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Re: Maruntisuri E posibil sa fie de la alarma volumetrica .... daca inchizi cu cheia si nu mai face atunci asta e ca la inchidere cu cheia alarma volmetrica(doar ea) e dezactivata(asta pt a putea lasa caini sau pisici in masina si totusi a avea alarma perimetrica) NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarkanyi Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Re: Maruntisuri E posibil sa fie de la alarma volumetrica .... daca inchizi cu cheia si nu mai face atunci asta e ca la inchidere cu cheia alarma volmetrica(doar ea) e dezactivata(asta pt a putea lasa caini sau pisici in masina si totusi a avea alarma perimetrica) Mersi, la asta nu m-am gandit. Oare senzorii unde sunt? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Februarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 Re: Maruntisuri Mersi, la asta nu m-am gandit. Oare senzorii unde sunt? Stiu ca i-am vazut in RAVE, cauta acolo. Tin minte ca unul era undeva in zona plafonierei din fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarkanyi Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Re: Maruntisuri ...oare exista ceva cod de vopsea pentru masinile noastre? In cazul meu pt culoarea neagra. Fostul proprietar a dat cu portbagajul peste o bariera suspendata. Pavilionul a fost chituit bine, respectiv curbura aceea de deasupra usii stg. fata. Acum chitul s-a desprins, vreau sa-l repar, dar nu as revopsi tot pavilionul, si toata partea laterala pentru o reparatie cat palma... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Re: Maruntisuri Vezi pe stanga, stalpul din mijloc, cum deschizi portiera de la sofer trebuie sa vezi o eticheta. Daca nu ii dai de cap ia legatura cu userul@Liviu-San, se ocupa cu vopsele. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 (editat) Re: Maruntisuri daca deschizi capota undeva este placuta aia de aluminiu cu seria de sasiu si motor si ultima casuta de jos contine codul de vopsea...ceva de tip LRD... http://www.magazinvopseaauto.ro/chit-pentru-plastic/73-plus-710-set-pentru-reparatii-pentru-fibra-de-sticla.html comanzi dupa cod spray cat crezi ca e nevoie...eu asa am reparat ce era bulit, oamenii sunt seriosi si au produse de caliate Editat Martie 25, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Re: Maruntisuri Sau demontezi capacul de la gura rezervorului si mergi cu el la un magazin de preparat vopsele! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Re: Maruntisuri Ce capac? Poate busonul. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarkanyi Postat Aprilie 1, 2017 Partajează Postat Aprilie 1, 2017 Re: Maruntisuri Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
protos87 Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Re: Maruntisuri Ca să nu mai deschid un topic nou.. Pe scurt: Freelander 1 td4, 2.0, diesel, volan schimbat, totul pus în ordine, toate funcționează cum trebuie, dar două chestii mă sâcâie: 1. Cum modific ca prima din prima apăsare pe telecomandă să se deschidă portiera din stânga? Momentan cea din dreapta se deschide... 2. Cum fac să bâzâie alarma când uit farurile deschise la deschiderea portierei din dreapta? Tot la cea din stânga bâzâie.. 3. Am cum să modific afișarea odometrului din mile în km? Mulțam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Re: Maruntisuri Ca să nu mai deschid un topic nou.. Pe scurt: Freelander 1 td4, 2.0, diesel, volan schimbat, totul pus în ordine, toate funcționează cum trebuie, dar două chestii mă sâcâie: 1. Cum modific ca prima din prima apăsare pe telecomandă să se deschidă portiera din stânga? Momentan cea din dreapta se deschide... 2. Cum fac să bâzâie alarma când uit farurile deschise la deschiderea portierei din dreapta? Tot la cea din stânga bâzâie.. 3. Am cum să modific afișarea odometrului din mile în km? Mulțam! Pentru a primi un raspuns, intai fa-ti prezentarea cum trebuie, nu in bataie de joc! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Re: Maruntisuri Pentru a primi un raspuns, intai fa-ti prezentarea cum trebuie, nu in bataie de joc! Subscriu...un pic de respect pt comunitate..., ala se numeste "topic de prezentare" nu de salutare si ce e mai important dpdv tehnic lipseste oricum.... adica anul de fabricatie al masinii, cu asemenea atitudine nu vei reusi sa rezolvi aceasta problema relativ simpla... vei primi eventual ajutor dupa ce vei citi si asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover si vei intreba dupa ce detii RAVE ca altfel nu are rost NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
protos87 Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Re: Maruntisuri Subscriu...un pic de respect pt comunitate..., ala se numeste "topic de prezentare" nu de salutare si ce e mai important dpdv tehnic lipseste oricum.... adica anul de fabricatie al masinii, cu asemenea atitudine nu vei reusi sa rezolvi aceasta problema relativ simpla... vei primi eventual ajutor dupa ce vei citi si asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover si vei intreba dupa ce detii RAVE ca altfel nu are rost Mulțumesc! Remediat. Am început să răsfoiesc RAVE. Sper să găsesc vreo rezolvare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 (editat) Re: Maruntisuri Te uiti in RAVE la -Electrical library - Connector views si vezi C0430, la asta faci o punte intre pinii 4 si 9 (ambele ar trebui sa fie fire roz) asta pentru portiera si in acest caz se vor deschide amandoua, daca vrei sa se deschida doar stanga trebuie sa inversezi cele doua fire fara sa faci punte -pentru alarma far aprins C0428 punte intre pinii 24(violet/gri) si 21(violet/alb) sau inversate daca vrei doar usa sofer singura -la odometru nu pot sa te ajut, cred ca trebuie tester dedicat sa nu umbli la asta fara sa deconectezi bateria inainte Editat Mai 22, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Aprilie 6, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Re: Maruntisuri Te uiti in RAVE la -Electrical library - Connector views si vezi C0428, la asta faci o punte intre pinii 4 si 9 (ambele ar trebui sa fie fire roz) asta pentru portiera si in acest caz se vor deschide amandoua, daca vrei sa se deschida doar stanga trebuie sa inversezi cele doua fire fara sa faci punte Cred ca e vorba de conector 430, pini 4 cu 9. 428 e valabil pentru alarma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 (editat) Re: Maruntisuri Cred ca e vorba de conector 430, pini 4 cu 9. 428 e valabil pentru alarma. Ai dreptate...am corectat si in postare, ma uitam la una si scriam alta:old ... stiu ca ma smintesc uneori de aia m-am obisnuit sa scriu si culorile firelor ca in caz ca ceva nu se portriveste se va observa si se poate corecta la timp:wink: Editat Aprilie 6, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
protos87 Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Re: Maruntisuri Te uiti in RAVE la -Electrical library - Connector views si vezi C0430, la asta faci o punte intre pinii 4 si 9 (ambele ar trebui sa fie fire roz) asta pentru portiera si in acest caz se vor deschide amandoua, daca vrei sa se deschida doar stanga trebuie sa inversezi cele doua fire fara sa faci punte -pentru alarma far aprins C0428 punte intre pinii 19(negru/roz) si 21(violet/alb) -la odometru nu pot sa te ajut, cred ca trebuie tester dedicat sa nu umbli la asta fara sa deconectezi bateria inainte Superb pont! Să fiu sigur că mă uit unde trebuie... Am instalat RAVE și mă uit la Freelander 2001MY? Modelul meu e 2004 TD4. Prin zonă nu avem electricieni specializați pe LandRover, de aceea încerc să adun datele necesare să-i dau mură în gură. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarkanyi Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Re: Maruntisuri Superb pont! Să fiu sigur că mă uit unde trebuie... Am instalat RAVE și mă uit la Freelander 2001MY? Modelul meu e 2004 TD4. Prin zonă nu avem electricieni specializați pe LandRover, de aceea încerc să adun datele necesare să-i dau mură în gură. Cauta pe net, gasesti acolo circuitele electrice si descrierilenaferente. TD4 facelift are anumite diferente la instalatia electrica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Aprilie 22, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2017 Re: Maruntisuri Salutare A demontat cineva rama din plastic din jurul ferestrei usii spate? E vorba de componentele detaliate in atasamente. Daca se poate o explicatie mai babeasca decat in RAVE pt. ca nu vreau sa rup prosteste ceva:old. Service Procedures_rear finisher.pdf backlight finisher.pdf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Aprilie 23, 2017 Partajează Postat Aprilie 23, 2017 Re: Maruntisuri Eu am fost nevoit să intervin acolo... Lasă mașina în soare (cu spatele) apoi ușor cu u șurubelniță mai lata, bagi vârful pe sub lateralele să creezi un mic joc, apoi mai energic împingi/tragi laterala in sus. La fel și pentru cealaltă laterala. Partea orizontală este introdusă prin clipsare (nu tragi stânga sau dreapta (. Sub ea este un suport de tablă (la mine cam tot era mâncat de rugină) am căutat altul (curățat/vopsit). Buretele.... am pus de asta de geamuri (după ce am dat cu spray tot negru). La montarea am șters bine praful/rugina depuse, dat cu silicon transparent sanitar pe sub rame (am avut grija sa creez un contur pe la "colțuri" să nu mai intre apa) pus totul la loc, lăsat la uscat. Am tras încă un strat intre rama orizontală și caroserie (apa nu mai poate sta acolo) și așa am scăpat de probleme.... .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Aprilie 23, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2017 (editat) Re: Maruntisuri Mersi Alin75! Din fericire masina sta parcata cu fundul la soare asa ca asteptam vreme buna. Intr-adevar, problema infiltratiilor. Am gasit tapiseria patata deasupra geamului spate si nu stiam de unde, cand am pus mana era uda, cine stie de cand se infiltreaza apa. Preventiv am sa comand si clipsurile, din manual am inteles ca trebuie noi si nu sunt o avere. p.s. Pana la urma cred ca e o problema consacrata: https://www.landyzone.co.uk/land-rover/freelander-water-ingress-into-luggage-compartment-taildoor-seal.152875/ Editat Aprilie 23, 2017 de Radu-N Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Maruntisuri Salutare A demontat cineva rama din plastic din jurul ferestrei usii spate? E vorba de componentele detaliate in atasamente. Daca se poate o explicatie mai babeasca decat in RAVE pt. ca nu vreau sa rup prosteste ceva:old. [ATTACH=CONFIG]278022[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]278023[/ATTACH] Salut. Este o banalitate de demontat rama din cauciuc, cat si fata din interior de plasti a usii spate. Rama are 2 suruburi la extremitati si apoi tragi in sus si vine afara. Fata de usa are trei suruburi in partea de jos si restul clipsuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
korncata Postat Mai 15, 2017 Partajează Postat Mai 15, 2017 Re: Maruntisuri Te uiti in RAVE la -Electrical library - Connector views si vezi C0430, la asta faci o punte intre pinii 4 si 9 (ambele ar trebui sa fie fire roz) asta pentru portiera si in acest caz se vor deschide amandoua, daca vrei sa se deschida doar stanga trebuie sa inversezi cele doua fire fara sa faci punte -pentru alarma far aprins C0428 punte intre pinii 19(negru/roz) si 21(violet/alb) -la odometru nu pot sa te ajut, cred ca trebuie tester dedicat sa nu umbli la asta fara sa deconectezi bateria inainte buna seara, spuneti-mi va rog daca cele de mai sus sunt valabile si la modelul 20T2N - 1998 - 2.0 DI - 5 usi Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 Re: Maruntisuri E valabil NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate