219CXR Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Re: Google Earth in Mobac Nu cunosc in detaliu nici MOBAC nici Orux, desi cu ajutorul unor (2) colegi de forum am reusit sa instalez o parte din Apuseni - Google Earth hybrid pt. Ozi pe gps si mai nou pentru Orux pe Android :tk Intrebarea mea este: se poate suprapune cumva peste hartile Google Earth download-ate (pt. Orux sau Ozi) un layer pentru curbele de nivel? La un momentdat am reusit sa suprapun peste Google Earth o harta turistica (o zona mica) unde puteam alege nivelul de transparenta a hartii suprapuse. Oare s-ar putea downloada cu MOBAC dupa ce se face o suprapunere dinasta? 0724066100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibitz Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 (edited) Re: Google Earth in Mobac Nu cunosc in detaliu nici MOBAC nici Orux, desi cu ajutorul unor (2) colegi de forum am reusit sa instalez o parte din Apuseni - Google Earth hybrid pt. Ozi pe gps si mai nou pentru Orux pe Android :tk Intrebarea mea este: se poate suprapune cumva peste hartile Google Earth download-ate (pt. Orux sau Ozi) un layer pentru curbele de nivel? La un momentdat am reusit sa suprapun peste Google Earth o harta turistica (o zona mica) unde puteam alege nivelul de transparenta a hartii suprapuse. Oare s-ar putea downloada cu MOBAC dupa ce se face o suprapunere dinasta? Salut, Eu zic ca s-ar putea, daca formatul imaginilor si al folder-elor este la fel (eventual, daca s-a pastrat cache-ul de la Mobac). Daca e vorba deja de fisiere specifice orux sau ozi, atunci sunt sceptic. Sorin Edited February 24, 2015 by Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_stoian79 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 (edited) Re: Google Earth in Mobac In Locus pot avea un layer principal cu o harta...sa zicem Google Earth...si peste sa afisez inca un layer cu un anumit grad de transparenta (imi aleg cat imi convine)...in felul asta vad 2 harti suprapuse...sa zicem OSM sau militare, suprapuse peste Google Earth...sau invers, sau cum va place... banui ca si Orux stie fenta asta, nu stiu sigur ca nu-l folosesc, mai demult m-am jucat oleaca cu el si parca am vazut si la Orux optiunea asta. In Locus mergi la Meniu -> More (sageata aia mare spre dreapta) -> Map Tools -> Map Overlays Apesi Select si alegi sursa cu harta care o vrei layer suplimentar....tragi de slider sa-i reglezi transparenta (sa zicem 60% sau cat va place) ... alegeti modul in care sa faca mixarea layerelor (eu deobicei folosesc modul Overlay) .... si gata... asta e! :grin: la Garmin 64st, tot asa, am harta OSM primara, peste care suprapun layer cu JNX-urile cu harta militara, sau alte harti... nu mai tin minte care e procedura la Garmin ca n-am scula aia la mine... dar sigur se poate. singura chestie e ca daca vreau sa schimb transparenta layerului, sau sa raman la un singur layer, trebuie sa intru prin meniuri sa scobesc acolo, ca sa anulez optiunea... asta e valabil si la Locus si la Garmin si la Locus si la Garmin se incetineste semnificativ "cursivitatea" programului...deci il cam omorati cu chestia asta... dar se poate si merge.... mai e un schepsis, harta primara, prima care o ai incarcata, trebuie sa accepte Overlays... nu stiu exact cum se seteaza chestia asta, probabil ca se face in programul cu care iti generezi harta respectiva.. OSM-ul sigur accepta overlayere... :h5 Edited February 23, 2015 by l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibitz Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Re: Google Earth in Mobac Salut, Pentru ca (mai) multa lume se intreaba daca exista diferente intre Google Earth si Google Maps, atasez o imagine din care reisese ca amandoua folosesc aceleasi imagini satelitare. Nu sunt 100% sigur ca pentru anumite zone, in functie de zoom si serveul de imagini folosit, nu sunt diferente, dar as spune ca pentru imaginile din Romania, sunt la fel. Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi200100 Posted December 25, 2015 Author Share Posted December 25, 2015 Re: Google Earth in Mobac iar nu mai merge ....pune cineva fisierele. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Re: Google Earth in Mobac ca-i aia Mobac? ceva sat prin Apuseni ? :cn Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi200100 Posted December 25, 2015 Author Share Posted December 25, 2015 Re: Google Earth in Mobac nu ai citit pana aici nimic? Mobil Atlas Creator.....apropo cine are fisierul sursa pentru bing maps in mobac Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts