szabo laszlo Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 Re: Dezmembrez Jeep Cherokee motor 4000 benzina, automat an fab 90 Salut,poti te rog sa -mi spui daca ceasurile bord functioneaza,sunt in stare buna?Un ultim pret pe el te rog! Littlesoky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
capitanu Postat Iunie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2014 Re: Dezmembrez Jeep Cherokee motor 4000 benzina, automat an fab 90 Salut,poti te rog sa -mi spui daca ceasurile bord functioneaza,sunt in stare buna?Un ultim pret pe el te rog! Salut, Ceasurile functioneaza perfect, le am dat jos, le am curatat si testat pe toate. Pretul este de 200 lei. Hyundai Tucson, Jeep Cherokee 2.1, BMW F650 GS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szabo laszlo Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Re: Dezmembrez Jeep Cherokee motor 4000 benzina, automat an fab 90 Salutare,in anunt scria ceasurile 100 ron...Va pot oferi 80 de RON,multumesc. Littlesoky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Iulie 10, 2014 Partajează Postat Iulie 10, 2014 Re: Dezmembrez Jeep Cherokee motor 4000 benzina, automat an fab 90 caseta de directie mai e? are joc ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
capitanu Postat Iulie 14, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2014 Re: Dezmembrez Jeep Cherokee motor 4000 benzina, automat an fab 90 Salut, Din cate tin minte caseta e in stare buna, fara joc insa umezeste (nu curge) pe la simeringul de la ax. Hyundai Tucson, Jeep Cherokee 2.1, BMW F650 GS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: Dezmembrez Jeep Cherokee motor 4000 benzina, automat an fab 90 Salutare. Barile transversale de pe capota mai sunt? Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
capitanu Postat Decembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: Dezmembrez Jeep Cherokee motor 4000 benzina, automat an fab 90 Salut, Imi pare rau insa nu mai am nimic din masina. Rog un moderator sa inchida topicul. Multumesc pt gazduire. Hyundai Tucson, Jeep Cherokee 2.1, BMW F650 GS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: Dezmembrez Jeep Cherokee motor 4000 benzina, automat an fab 90 aloooo :) un ventilator de radiator gasim?:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
capitanu Postat Decembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: Dezmembrez Jeep Cherokee motor 4000 benzina, automat an fab 90 Nu mai gasim domnu' Karol, l-am pus eu pe dizelache. Hyundai Tucson, Jeep Cherokee 2.1, BMW F650 GS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 (editat) Re: Dezmembrez Jeep Cherokee motor 4000 benzina, automat an fab 90 Bravo :) ma bucur ca sunteti bine atunci va doresc numai bine daca nu ne mai auzim :) salutari si de la colegi stii tu care :) doar unii dintre ei:) Editat Decembrie 8, 2014 de Astral SUNTETI.....niciodata n-are cratima ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate