gnok Postat Iunie 8, 2008 Partajează Postat Iunie 8, 2008 cam asta ar fi pe scurt traseul...protagonisti:mihai aro,kbinder,zippo,...si eu (pasager) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 8, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului si desigur poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 8, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 8, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului poze.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 8, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului si iar poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 8, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului si cateva activitati de rutina... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 8, 2008 Partajează Postat Iunie 8, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului Bravos domnilor! chiar ati eliberat drumul de copacul ala? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Iunie 8, 2008 Partajează Postat Iunie 8, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului BRAVO! faina distractie, multam ptr. poze. Hami Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului Fotografii oficiali ai drumetiei sunt rugati sa mai posteze poze; participantii mai necajiti(cei care nu au avut camera foto) se vor revansa cu bere la sedinta de joi. :grin: LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului brava .....faina iesirea.....sa inteleg din poze ca Zippo a fost capul rautatilor???? :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului Vin si eu cu fotografiile facute de Skipper si prietena lui, Maria. Traseul a fost foarte frumos. Ne-am hotarat sa plecam sambata seara iar duminica dimineata l-am cooptat si pe Mihai Aro cu doamna lui. Traseul ne-a fost aratat de catre tatal Mariei, un cunoscator desavarsit al locurilor pe unde am trecut. Au fost locuri in care drumul se pierdea fie in parauri de munte care au inundat zona, fie in paduri nou crescute. Ghidul ne-a indicat o groaza de nume de zone din care nu am retinut decat cateva: Curmatura, Prejba, Tomnaticul, Valea Porcului, Calea lui Ivan. Plecarea a fost din Talmacel si traversand muntele am ajuns la Gura Sadului. Au fost circa 50 km de traseu spectaculos, cu portiuni de open dar si cu unele de extrem. Varful Prejba este locul in care s-au prabusit doua avioane: unul militar prin anii 50 si altul de pasageri - prin anii 70. Tiganii au adunat absolut tot fierul si aluminiul imprastiat pe o raza de cativa kilometrii. Au ecologizat zona cu alte cuvinte :grin: ! Probleme la agregate: eu - burduful de planetara taiat intr-o craca si toba mare data jos dupa ce am rupt-o tot in crengi. Mihai Aro - toba jos! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului :hi Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului :hi Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului Foarte Frumos ; Bravo Baieti !... :grin: :rsp :10 :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului Suuuper tare - felicitari< faina iesire :rsp :B Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului Incerc sa postez niste poze facute de fiica mea cu telefonul ei. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului Inca o serie de poze facute de acelasi "fotograf". LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului Ultimele doua :hi LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului super fain !!sa va fie de bine !! :1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului Bravo Zippo vad ca ai inceput sa-ti faci echipa incet si sigur. Poate ne vedem la Cluj ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: talmacel - varful prejba-valea sadului Bravo Zippo vad ca ai inceput sa-ti faci echipa incet si sigur. Poate ne vedem la Cluj ! Nici vorba de asa ceva Sorin! Echipa nu este a mea, doar apartin ei. Ca toti ceilalti. A tunat si ne-a adunat. Pesemne ca nu suntem cei mai buni, dar perseveram. Invatam! Ne distram bine impreuna si chestia asta ne face placere. Locuri de colindat si de haladuit sunt berechet! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate