rd_adi Postat Iulie 1, 2013 Partajează Postat Iulie 1, 2013 (editat) Achizitie: Nissan Patrol LWB stock in stare buna, 238.000km reali, motor 2.8TD, fara cea mai mica problema de rugina! Probleme la momentul achizitionarii: parbriz spart, plangea pe la planetare. Initial masina a suferit doar modificari minore: -Kit OME +5cm -kit bucse Super Pro -Anvelope 34` BFG AT Editat Iulie 1, 2013 de rd_adi NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Iulie 1, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2013 (editat) Re: Proiect Nissan Patrol y61 Cluj Dupa cateva luni am continuat... -body lift 3cm -taiat 3cm din aripi -trim packer +3 -packer +1 (doar pe fata) -bara custom fata spate -troliu SuperWinch 12,5 i -anvelope 35` Federal Coragia -roof rack si roll cage (2 in 1) -lada pt organizare porbagaj -..... Editat Iulie 1, 2013 de rd_adi 1 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Re: Proiect Nissan Patrol y61 Cluj cu bara de plastic de pe fata ce faci? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 Re: Proiect Nissan Patrol y61 Cluj salut! daca sint bani incearca kitul de reductie GEARMASTER 2.86/1. crede-ma ca nu vei regreta nici ultimul eurocent dat!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Proiect Nissan Patrol y61 Cluj pune-i inima de 4.2 ca doar o ai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Proiect Nissan Patrol y61 Cluj la bara fata ce teava ai folosit? diametru ma intereseaza, in mm sau in toli....vreau sa-mi fac si eu una, in acelasi stil, pe un samurai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat August 1, 2013 Autor Partajează Postat August 1, 2013 Re: Proiect Nissan Patrol y61 Cluj Marius... masina e deja in operatie pe cord deschis... dureaza cam mult dar va fii bine... Teava e de 3 mm grosime in perete. Diametru la teva subtire 39mm si la cea groasa 50mm NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Re: Proiect Nissan Patrol y61 Cluj ... masina e deja in operatie pe cord deschis... dureaza cam mult dar va fi bine... :wink: Chiar vroiam sa te intreb cum decurge operatia ... sa aveti spor! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Re: Proiect Nissan Patrol y61 Cluj :wink: Chiar vroiam sa te intreb cum decurge operatia ... sa aveti spor! iti dai seama ca lucreaza de le sar capacele de nu are timp sa puna ceva poze pe forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat August 3, 2013 Autor Partajează Postat August 3, 2013 Re: Proiect Nissan Patrol y61 Cluj Operatia e putin in intarziere dar decurge perfect. Desi se povestesc multe despre implantul de 4,2 nu e o operatie foarte usoara. Daca lucrezi ca la carte scapi de multe taieturi de caroaerie si sasiu dar se pjerde mult timp. Motorul e sus fara sa tai din caroserie sau sasiu. Suspensia pe fata am procurat-o zilele trecute. Cea veche sufera sub noua greutate... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 3, 2013 Partajează Postat August 3, 2013 Re: Proiect Nissan Patrol y61 Cluj Adi, Pune-i pe fata arcuri de 80 ...de preferat OME ... Ptr monitorizarea parametrilor ...pune-i ceasuri individuale (apa, ulei temperatura + presiune, incarcare baterie)...nu avea incredere in cele ale masinii ...Daca nu te descurci da-mi PM si iti dau mai multe detalii ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat August 18, 2013 Autor Partajează Postat August 18, 2013 Re: Proiect Nissan Patrol y61 Cluj Motorul e sus. Masina merge perfect. Azi urc in Padis la primele teste in teren... 1 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: Proiect Nissan Patrol y61 Cluj Asteptam cu interes primele concluzii ...dupa probe ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat August 19, 2013 Autor Partajează Postat August 19, 2013 Re: Proiect Nissan Patrol y61 Cluj Sunt de peste 24 de ore in teste... masina se comporta excelent. Singurele probleme aparute sunt : -curge un firicel de ulei de la pompa de vacum... -nu se mai inchide geamul de la sofer (dupa un mic eveniment cu o cioata care a si indoit usa) Traseul de pana acum a fost preponderent off road. Cluj - Rachitele - Pietrele Albe - Piatra Talharului - Stana de Vale Am incercat o urcare pe noapte sus pe Platoul Carstic "O Lume Pierduta" dar am abandonat ideea traseul fiind destul de greu iar noi eram 3 persoane intr-o singura masina... Momentan beau o cafea la pensiunea unde m-am cazat ... si voi continua traseul on road pana la Rosia Montana si de acolo voi cauta rute off road pana spre Cluj. Consumul mediu pana acum a fost aproximativ 12% ceea ce ma bucira siind cu aproape 50% mai mic decat cu vechiul motor de 2,8 Td On road masina e destul de greoaie si depasirile sunt umpic mai dificile dar in rest cuplul isi spune cuvantul... Off road pe reductor viteza 1 si 2 sunt doar daca vrei sa mergi mai incet. Orice panta poate fi abordata cu viteza a 3 a pana la 2000 rpm. Cam atat pana acum. Sa auzim de bine! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Re: Proiect Nissan Patrol y61 Cluj Sunt de peste 24 de ore in teste... masina se comporta excelent. Singurele probleme aparute sunt : -curge un firicel de ulei de la pompa de vacum... -nu se mai inchide geamul de la sofer (dupa un mic eveniment cu o cioata care a si indoit usa) Traseul de pana acum a fost preponderent off road. Cluj - Rachitele - Pietrele Albe - Piatra Talharului - Stana de Vale Am incercat o urcare pe noapte sus pe Platoul Carstic "O Lume Pierduta" dar am abandonat ideea traseul fiind destul de greu iar noi eram 3 persoane intr-o singura masina... Momentan beau o cafea la pensiunea unde m-am cazat ... si voi continua traseul on road pana la Rosia Montana si de acolo voi cauta rute off road pana spre Cluj. Consumul mediu pana acum a fost aproximativ 12% ceea ce ma bucira siind cu aproape 50% mai mic decat cu vechiul motor de 2,8 Td On road masina e destul de greoaie si depasirile sunt umpic mai dificile dar in rest cuplul isi spune cuvantul... Off road pe reductor viteza 1 si 2 sunt doar daca vrei sa mergi mai incet. Orice panta poate fi abordata cu viteza a 3 a pana la 2000 rpm. Cam atat pana acum. Sa auzim de bine! Falicitari! Nu putea iesi decat foarte bine, pentru ca va pricepeti! :h5 Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat August 19, 2013 Autor Partajează Postat August 19, 2013 Re: Proiect Nissan Patrol y61 Cluj Multumim de aprecieri si sustinere! Acum am ajuns acasa. Masina a continuat sa se comporte exemplar. A aparut o noua problema minora. Burdufele de la manetele de reductor si cutia de viteze fac figuri ingreunand introducerea in 2x4 respectiv on treapta a 3-a de viteza. Se va rezolva relativ simplu cu un cutter.... In rest motorul de 4,2 e extraordinar pt o masina de tura, de expeditie...etc. NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Proiect Nissan Patrol y61 Cluj pune-i inima de 4.2 ca doar o ai Vrei sa zici ficatul de 4,2 :) ca inima ar fi pompa de injectie. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Septembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: Proiect Nissan Patrol y61 Cluj Comentariile inutile ar fi mai simplu sa lipseasca... Masina se comporta exemplar in continuare. Dupa mai multe iesiri firicelul de ulei scurs din pompa de vacum s-a transformat in rau. Urmeaza remedierea in cel mai scurt timp. S-a spart din nou (pt a 5 -a oara) plasticul de pe radiator in care vin prinse furtunele.... S-au rupt inexplicabil toate 4 bucsile caster. Ori e brat indoit ori urechile de pe punte nu sunt coliniare... deci trebuie indreptate si ramforsate. Instaltia electrica fa facut figuri mari dar dupa multe demontari si verificari s-a ajuns la modulul de day light. Acesta era plin de apa.... s-a renuntat la el. NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate