Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recomandari inhibitori rugina

bogdan.sb

Postări Recomandate

Re: Recomandari inhibitori rugina

Astazi am fost harnic , am frecat o baie de ulei pana a iesit luna ( apoi am sablat-o partial ... ca numai luna nu era destul ...) . Pe unde am sablat-o e super ok , dar mai aveam unele zone unde sablarea nu era indicata si au fost protejate . Toate astea numai pe exterior , se subantelege ...

Apoi a aplicat cu raspundere si dupa toate regulile Kelfos . Am verificat sa fie totul in buna regula ... este . Pana m-a palit relevatia de la miezul noptii , dupa ce s-a furat mireasa - pana la ce temperatura si pentru cat timp rezista Kelfosul ? Baia de ulei poate ajunge la 100 grade ... deci , nu risc sa se cojeasca vopseaua de pe racheta ? ...

• Like 1

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Las-o sa se duca .... a stat juma de ceas in parcare tot regland ceva pe sub dedesubturi , cu poalele-n cap ... si dupa asta s-a negociat tiganeste unde sa mearga ... s-a decis in ultimul moment ( racnind in gura mare de-a curmezisul parcarii ... ) sa mearga la baoling . Cale batuta , le mai urez inca o data sa aiba parte numai de bere calda ! N-o fur pe aia nici daca as sti ca imi terosoneaza gratis masina .

Nu mai fur mirese , de cand un fost foarte bun prieten si-a dat in petec tare de tot - i-am furat mireasa , razand si glumind , el fiind tinut de cateva domnisoare in timp ce eu ajutam foarte elegant sa intre frumoasa in masina , plecand in uralele mesenilor . El s-a dus calm la masina lui , sa vina dupa noi sa-si recupereze viitoarea nascatoare de mostenitori , dar n-a reusit sa plece de pe loc ca-i legasem masina de un copac - si s-a isterizat intr-un mare fel , transformand totul intr-un mare jignire . Zece minute mai tarziu m-au aparat femeile sa nu-mi rupa oasele ... Nu ne-am mai vazut de atunci ...

In schimb , sunt specializat in a fura tortul pe care il dosesc bucatarii salonului - invariabil e un etaj de tort , ca asta e obiceiul pamantului - si sa ma distrez a doua zi aparand la insuratei cu tortul ( de obicei este un platou de inox si trebuie inapoiat la cofetaria care a facut tortul ) . Si , de asemenea sa fac caterinca cu mirele obosit si cu mireasa ciufulita , nemachiata ...Ultima data m-a ajutat o don'soara , dar a fost oarecum lungita treaba ca a curs la greu sirop din tort pe rochita ei ( a tinut tortul in brate in masina ) , si nu mai putea aparea asa insiropata la nunta - deci s-a lungit excesiv treaba ca a trebuit sa merg sa se schimbe de haine si cam s-au intepat ospatarii despre cine , ce si cum ... dar a meritat ca am avut bonus un mic striptiz acasa la don'soara in cauza , cauzat de reechiparea in regim de urgenta cu dusul inclus ( timp in care m-am ocupat io cu calcatul . A rochiei , bah ... ce ... sunt om insurat ... , bah ... ) ... Moaaa , ce caterinca au facut babele pe subiect ( mai putin ma-sa , dar oricum era ea deja acra ... ) ...

.... oooai , bah ... Kelfosu' cica nu tine decat pana la 90 de grade . Ce se intampla peste gradele astea , se basica sau se vitrifica ? . Kelfosu' , nu mireasa , bah ...

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

avand in vedere ce tocma' scrise @cos , si anume ca tine pana la 90 de grade... nush ce sa zic de galerie... io nu am dat-o cu Kelfos. I-am dat un schimb un spay cu vopsea care zice pe spray ca rezista pana la 600 de grade gen vopsea-termorezistenta-700c

Link spre comentariu

avand in vedere ce tocma' scrise @cos , si anume ca tine pana la 90 de grade... nush ce sa zic de galerie... io nu am dat-o cu Kelfos. I-am dat un schimb un spay cu vopsea care zice pe spray ca rezista pana la 600 de grade gen vopsea-termorezistenta-700c

Sa inteleg ca ai dat cu vopseaua termorezistenta pe baia de ulei sau pe galerie?

Daca ai dat pe galerie atunci tine vopseaua sau se arde,se decojeste?

Vreau sa dau la masina mea un strat de vopsea termorezistenta pe teava de esapament ca arata rau de tot,desi are 4 ani.....ai draku producatori de masini,economisesc cum pot :uameni

Editat de lee99
completare
Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be
Link spre comentariu

Am folosit vopsea termorezistenta pentru esapament, nu si pentru baia de ulei. Am mai facut asta si rezista destul de bine vreo 2 ani, dupa aia incepe sa iasa iarasi rugina, aia e....

LE - astazi am dat Kelfos-ul care imi ramasese, l-au luat alti doi colegi de aici de pe forum.

un week-end relaxat tuturor!

Editat de alexei
Link spre comentariu

Inca o intrebare: cum se foloseste vopseaua termorezistenta pe esapament?Esapamentul sa fie racit,iar dupa aplicare se lasa sa se usuce?Trebuie mai multe straturi?Multumesc anticipat

Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be
Link spre comentariu

Astazi am fost harnic , am frecat o baie de ulei pana a iesit luna ( apoi am sablat-o partial ... ca numai luna nu era destul ...) . Pe unde am sablat-o e super ok , dar mai aveam unele zone unde sablarea nu era indicata si au fost protejate . Toate astea numai pe exterior , se subantelege ...

Apoi a aplicat cu raspundere si dupa toate regulile Kelfos . Am verificat sa fie totul in buna regula ... este . Pana m-a palit relevatia de la miezul noptii , dupa ce s-a furat mireasa - pana la ce temperatura si pentru cat timp rezista Kelfosul ? Baia de ulei poate ajunge la 100 grade ... deci , nu risc sa se cojeasca vopseaua de pe racheta ? ...

Cos, dar "prinde" Kelfos-ul pe metalul curat? Intelesesem ca prinde mai bine pe rugina (ca e "convertizor"?). Sau ai dat cu apa pe metal inainte de aplicare?

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

... l-am umezit putin , dar numai la aplicarea inhibitorului . Desi metalul era curat se vedea ceva reactie chimica ... n-a ramas 'lacuit' ...

Link spre comentariu

... l-am umezit putin , dar numai la aplicarea inhibitorului . Desi metalul era curat se vedea ceva reactie chimica ... n-a ramas 'lacuit' ...

Multumesc, e de bine atunci. Am crezut ca imi scapease mie ceva...

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

... o parte a reactiei poate ca s-a produs intre apa de umezire si Kelfos ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare