Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Regima vamal intre Rusia si Norvegia

Maresalul

Postări Recomandate

Buna seara.

De vineri voi pleca intr-un mic tur prin Rusia, Norvegia, Finlanda. Din ce am gasit pe net pretul benzinei in Rusia e undeva pe la 3,5 lei.

Aveti idee daca sunt limitari in ceea ce priveste cantitatea de combustibil (benzina) suplimentar pe care o poti baga in canistre la trecerea granitei din Rusia in Norvegia?

Ma gandesc sa iau cu mine si ceva canistre (vreo 50 l) pentru a mai face economie la combustibil pe Norvegia si Finlanda.

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Regima vamal intre Rusia si Norvegia

Offtopic ...

Daca mergi si pe gaz o bucata de drum , vezi sa ai adaptoarele pt alimentare in functie de tara pe care o tranzitezi (asta daca nu le ai deja) si MULTA BAFTA !!!

http://www.mylpg.eu/adapters

sau ceva pe un system de operare Android

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dapr.lpgfinder.activity&hl=ro

Editat de pantzerrow

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Daca tot am deschis un topic, poate inutil pentru majoritatea, hai sa-l si inchid. Rusii nu te lasa sa treci spre Norvegia cu mai mult de 10 litri de combustibil in afara rezervorului. Poti sa-i mai vrajesti ca nu e canistra de 20 de litri plina etc. Eu am reusit sa trec cu 20 de litri:):). Se poate inchide! Merci!

Link spre comentariu

O mica completare:

Si catre Ucraina, din Rusia, estet aceeasi poveste, pe noi ne-au pus sa o aruncam pe camp (aveam 80 litri in patru canistre). Doua le-am inghesuit prin rezervoare iar alte doua le-am dat intr-un sat la juma de pret.. Nu am idee daca in vamile mai mici este aceasi poveste. Sau daca spaga la vama (cum ne-au sugerat niste moldoveni de la un autocar de Chisinau) nu ajunge cat profitul/diferenta de pret. Am preferat sa scapam de motorina in surplus..

Catre Kazahstan i-a durut in pix, fiindca e mai ieftina acolo decat in Rusia.

La benzina nu imi amitesc pretul.

Editat de mihaituk

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

si nici nu iti da la canistra.. :wink:

In Uzbekistan era GPL pe toatre drumurile, 50% dintre pompe erau numai de gaz. Tara benzinarelor, motorina e pasare rara...

La rusi e drept, sunt mai rare. Si cu cat te departesi de orase, cred ca dispar de tot.

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

In cazul asta poate fac o vizita prin Uzbekistan:):) In partea de nord a Rusiei, pe ultimii 500 de km spre Murmansk nu am mai gasit GPL. In Murmansk o singura statie GPL (in general au pompele de gpl in incinta depozitelor sau statiilor de trasnport gaz, propan). Noroc cu un militian( ce m-a oprit la intrarea in Murmansk pentru ca nu aveam placuta de pe fata pusa la locul ei) ca am gasit statia de GPL. A fost de treaba. A dat si eu telefon sa vada pe unde gasesc gaz:):):)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare