toni74 Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 salutare sambata la ora 10 se pleaca din bz (peco iesirea spre BV) mancare la traista, dormitul in :cort sau ..... traseul este ff usor(daca nu ploua) suntem 7 masini pana acum ptr alte detalii 0722296735 :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: cu cortul la lacul vulturilor 20-21 iulie sa va luati haine groase...sambata trecuta erau doar 9 grade...si batea vantul tare.....in rest...antigel in sticla...si oase sa aruncati dupa caini....ca-s o gramada pe acolo :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: cu cortul la lacul vulturilor 20-21 iulie Pe unde urcati? Pe Crasna sau pe Siriu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Iulie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: cu cortul la lacul vulturilor 20-21 iulie Pe unde urcati? Pe Crasna sau pe Siriu? vrem sa urcam pe crazna si sa cobaram pe la TABLA BUTII (SIRIU) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Iulie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: cu cortul la lacul vulturilor 20-21 iulie sa va luati haine groase...sambata trecuta erau doar 9 grade...si batea vantul tare.....in rest...antigel in sticla...si oase sa aruncati dupa caini....ca-s o gramada pe acolo :grin: multumim Marius, avem antigel de pruna facut la bz poate veniti si voi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: cu cortul la lacul vulturilor 20-21 iulie vezi ca urcarea pe la Crasna e ok...eu si Zoli am venit de vale pe acolo....si am urcat din Siriu...ambele drumuri super lejere....in golul alpin erau cam multi caini pe metrul patrat :grin: peisajele...ca de obicei...la inaltime ps....vezi ca e o stana chiar deasupra lacului...asa ca patrupedele de acolo o sa va pazeasca :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Iulie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: cu cortul la lacul vulturilor 20-21 iulie vezi ca urcarea pe la Crasna e ok...eu si Zoli am venit de vale pe acolo....si am urcat din Siriu...ambele drumuri super lejere....in golul alpin erau cam multi caini pe metrul patrat :grin: peisajele...ca de obicei...la inaltime ps....vezi ca e o stana chiar deasupra lacului...asa ca patrupedele de acolo o sa va pazeasca :ha: am si un x5 in grup, sper sa urce pe crazna:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: cu cortul la lacul vulturilor 20-21 iulie a sapat o mica ravena apa dupa ultimele ploi...asa ca....va trebui sa flexeze din greu....X-5....sa-i faci poze :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iulie 18, 2013 Partajează Postat Iulie 18, 2013 Re: cu cortul la lacul vulturilor 20-21 iulie hmmmmm:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Re: cu cortul la lacul vulturilor 20-21 iulie O sa-i faca ceva "tuning" de la crengi. Au crescut mult la coborare spre siriu si ataca bine lateralele masinii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 Re: cu cortul la lacul vulturilor 20-21 iulie Toni...cum a urcat X5-u?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 Re: cu cortul la lacul vulturilor 20-21 iulie Toni...cum a urcat X5-u?:grin: Au adus jos doar jumatate restul inca-l cara pe bucati 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Iulie 22, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2013 Re: cu cortul la lacul vulturilor 20-21 iulie nu pot incarca pozele dar x-ul a coburat intact maine poate reusesc sa le pun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: cu cortul la lacul vulturilor 20-21 iulie Poti, te rog sa pui niste repere de traseu - orientare. Vreau sa merg si eu pe 27. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: cu cortul la lacul vulturilor 20-21 iulie Toni...nu a pozat nimeni X5 ul pe malul lacului? sau v-a facut de ras pe acolo de nu puneti poze cu el?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate