Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

" lacu vulturi !!! "

gabi

Postări Recomandate

As !!!! dori o iesire de doua zile cu cortul una din masini este stok dar este de firma si nu trerbuie zgriata''''''''''' ... asa cu NU am dori sa o frecam ce radacini de copaci :grin:chiar daca o troliez:ha: pana va ajnge intreaga la Lac asa ca astept cu drag sugesti masina este gata in o saptamana si bereea este la rece..

:cl

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: lacu vulturi !!!

hai mai Gabi...ce dracu...e bulevard pana acolo sus.....daca mergi cu masina de firma acolo...pui angajatii firmei...sa-ti defriseje crengile care ar putea atenta la maretul luciu al acelei masini :grin:

ps...ce inseamna masina de firma....??? :grin:

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu

Re: lacu vulturi !!!

ps...ce inseamna masina de firma....??? :grin:

Este acea masina pt. care nu platesti tu achizitia, combustibilul, intretinerea, reparatiile, impozitul si asigurarea, cu care pleci primul de la semafor si schimbi treptele "la rosu". Ca deh...."e de firma"...:ha:

Sa nu-mi spui ca nu stiai asta ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Re: " lacu vulturi !!! "

As !!!! dori o iesire de doua zile cu cortul una din masini este stok dar este de firma si nu trerbuie zgriata''''''''''' ... asa cu NU am dori sa o frecam ce radacini de copaci :grin:chiar daca o troliez:ha: pana va ajnge intreaga la Lac asa ca astept cu drag sugesti masina este gata in o saptamana si bereea este la rece..

:cl

Mergem si noi la Lacul Vulturilor sambata 27 iulie - un Jimny si un Duster.

Daca esti interesat, putem urca impreuna.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare