wolfman Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Dupa parerea mea,matale si folosesc apelativul acesta,cu drag,esti un roman de toata isprava. Insa, tot cu drag,chiar daca poate nu e cazul,te povatuiesc prieteneste,sa te abtii de la instigari... Respect si scuze daca te-am suparat... Ahaaa...sa mai aud eu pe cieva care se plange ca pe vremea comunistilor ne ascultau telefoanele si eram urmariti la tot pasul. Acu' e mai al dracu'. Si ca fapt divers... ce negru? ce gloante? ce atatea complicatii? P-aia uda si rea...posta (toate orificiile) pana se sufoca, avortonu chior...5 litri de 96 de grade- deces din cauze naturale, pe Poc...calcat pe cap- era mic dom'le, nu l-am vazut si tot asa mai departe. Ehe...astea se pun toate la dosar. Vom vedea noi peste ceva ani. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
JurasikMan Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Jurasik ...tu cu ce masina te dai acum? Ca fapt divers ...Esti "boier" sau ...? Multumesc anticipat ptr raspuns ... :wink: Yonutzule , trebuie sa recunosc ca am scapat de "boiereala" ...acum un an si ceva , din cauza unei inspiratii ...tot asa , la un pahar de vin pe o terasa, si cu un prieten care ,tare imi este teama ca, este printre artizanii maririlor de taxe . Acum conduc zilnic masini de om sarac : Skoda Octavia 2 , Skoda Octavia 1 si Mazda B 2500 din cand in cand ( cand este nevoie ) . Deci ura mea proletara , nu vine direct din gaura neagra a buzunarului personal ... ci din modul in care am fost crescut in spiritul echilibrului social, al echitatii si respectului pentru ceilalti oameni cu care impart existenta. Na , ca ti-am zis-o ! :old Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Octavia2, 1 ...Mazda ...masini de om "sarac"? :ha: Este evident ca ar fi fair sa ne exprimam cu totii indignarea fata de masurile de tip mafiot ale statului, care sunt "anti-orice" ...DAR ...totusi ... sa instigam la revolte ...ar fi putin cam mult, nu crezi? Ultima revolta adevarata in Romania ...a fost la inceputul secolului trecut ... ne-am pierdut intre timp demnitatea ... s-a declarat nula de fapt cu mult, mult timp in urma ...dar ingeniozitatea ... s-a dezvoltat ...a se vedea portitele ...din lege ... :wink: Eu am masini inca de "boieri" ...si culmea ...nu imi ajunge ...acum caut sa iau una cu motor 6000cmc + :ha: Am exploatat cat am putut portitele ... atat cat va merge ...cand nu va mai merge ...dau bicla jos din pod, adica ecologic imi reduc "burta de la tricou"... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
JurasikMan Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Exista o explicatie :grin: Daca discutia asta avea loc intr-o poienita , la o iesire in natura , cu berbec la protap, bautura multa si ...bude ecologice , suna diferit. Am fi ras , probabil , si am mai fi baut inca un pahar in cinstea ideii de geniu. Sigur , ca asa , sec , pe forum , pare instigare. Acum sa nu tii inchipui ca am ajuns sa am 42 de ani ( toti in libertate ) impuscand demnitari , hacaind cu macetele functionari de stat sau otravind judecatori care dau verdicte contrare principiilor mele. ...da' parca , un sarpe veninos le-as vara pe geamul masinilor "boieresti " pe care le lasa prin parcarile institutiilor pe care le conduc. Cine se baga la prins serpi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Jurasic...ce vina au serpii? pe un politician roman daca-l musca un Mamba verde....acel sarpe va muri in chinuri cumplite cel mai ieftin...un litru de benzina si un chibrit......e reteta garantata eu unu i-as impusca pe tpti...pana la unul...da-s multi ai dracului Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOYO L Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Jurasic...ce vina au serpii? pe un politician roman daca-l musca un Mamba verde....acel sarpe va muri in chinuri cumplite cel mai ieftin...un litru de benzina si un chibrit......e reteta garantata eu unu i-as impusca pe tpti...pana la unul...da-s multi ai dracului si se impoziteaza si gloantele...:ha::ha: LJ 7O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) as plati cu cea mai mare placere impozitul la cateva cutii cu cartuse ptr un Sig Sauer...sau ptr un Magnum :grin: ps....la nevoie pot folosi si un Glock....d-ala made in UE :grin::grin::grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac01 Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) @ Marius C; Ti-am mai spus odata ca tu le oferi o moarte usoara! Astia merita chinuiti si chinuiti asa..cum sa spun..cu foarte mult sadism...fara pic de mila, ca sa-si doreasca moartea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) cine a spus ca trebuie impuscati in cap?:grin: azi intr-a mana...poimaine in cealalta......pe urma un picior.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JurasikMan Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Deci , ma dezic de aceste practici si instigari la violenta ( asa ca sa fie clar pentru toata lumea ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) eu nu...dimpotriva :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisguide Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Doamne, ce bine ar fi daca ar durea prostia si nesimtirea!!! Va dati seama prin ce dureri sfasietoare ar trece?! Fara sa le mai facem noi ceva! :ha::ha::ha: "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Doamne, ce bine ar fi daca ar durea prostia si nesimtirea!!! Ar fi un cor de vaiete si gemete in Parlament si guvern...:ha::ha::ha: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Oricum pe jegosi aia ii doare la banana de noi. Au alta treaba...sa faca banu' repede ca timpul e scurt...:sht Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) @ Marius C; Ti-am mai spus odata ca tu le oferi o moarte usoara! Astia merita chinuiti si chinuiti asa..cum sa spun..cu foarte mult sadism...fara pic de mila, ca sa-si doreasca moartea. Pentru asta nu e nevoie de violenta. Confiscata toata averea, blocate toate conturile si lasati in :pt goala, eventual angajati cu salariul minim. Sunt sadic sau nu? "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mm Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Are cineva idee daca acciza se aplica si la autoutilitare, sau doar la autoturisme? Mersi, Alex Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Readuc thread-ul in actualitate cu exact aceasi intrebare. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
mm Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Anul trecut, cand am inmatriculat autoutilitara nu am platit acciza. Se aplica doar la autoturisme. Nu cred sa se fi schimbat ceva intre timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Anul trecut cind? Ca treaba asta a inceput prin octombrie sau in orice caz sfirsitul anului. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanoeladrian Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Tampenia este introdusa de la 01.11.13 si nu afecteaza posesorii de autoutilitare. RAV 4 Model Luxury 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) De' MAX-ule cine mai e ca tine :wink: ... d-a vila cu turnulete nu-ti construiesti ( sau garaj cu turnulete ) :banana ? Guvernul a anuntat in aceasta seara ca autoturismele cu motoare de peste 3000 cmc sunt considerate bunuri de lux si se va mari impozitul pentru acestea semnificativ. Yesss! Sunt smecher de smecher. Am doua rable de 30 de ani si una de vreo 17 ani cu motoare peste 4000 cc. Ma scald in lux. :banana La fel si posesorii de ARO :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
mm Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Eu am facut inmatricularea undeva la sfarsitul lui septembrie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Mi-ar fi utila o informatie de la cineva care a inmatriculat o autoutilitara anul asta. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
flay Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 (edited) Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) Tocmai ce am gasit proiectul de Cod fiscal , retras momentan, si am gasit o veste buna; pentru motoare intre 3000-3500 cmc se vor plati 150 RON pe grupa de 200 cmc. Asta inseamna reducere cu aproape 50%. Macar pentru asta am speranta sa treaca codul asta. Si, faza tare: "Dobândiri şi transferuri ale mijloacelor de transport Art. 477. – (1) Impozitul pe mijlocul de transport este datorat pentru întregul an fiscal de persoana pe al cărei nume este înmatriculat sau înregistrat mijlocul de transport la data de 31 decembrie a anului fiscal anterior. (2) În cazul înmatriculării sau înregistrării unui mijloc de transport în cursul anului, proprietarul acestuia are obligaţia să depună o declaraţie la organul fiscal local în a cărui rază teritorială de competenţă are domiciliul, sediul sau punctul de lucru, după caz, în termen de 30 de zile de la data înmatriculării/înregistrării şi datorează impozit pe mijloacele de transport începând cu data de 1 ianuarie a anului următor. (3) În cazul în care mijlocul de transport este dobândit în alt stat decât România, proprietarul datorează impozit începând cu data de 1 ianuarie a anului următor înmatriculării/înregistrării acestuia în România. (4) În cazul radierii din circulaţie a unui mijloc de transport, proprietarul are obligaţia să depună o declaraţie la organul fiscal în a cărui rază teritorială de competenţă îşi are domiciliul, sediul sau punctul de lucru, după caz, în termen de 30 de zile de la data radierii şi încetează să datoreze impozitul începând cu data de 1 ianuarie a anului următor. (5) Persoana care îşi schimbă domiciliul/sediul/punctul de lucru are obligaţia depunerii declaraţiei fiscale cu privire la mijlocul de transport, la organul fiscal local pe a cărei rază teritorială îşi are domiciliul/sediul/punctul de lucru, în termen de 30 de zile, inclusiv, de la modificarea survenită şi datorează impozit pe mijloacele de transport începând cu data de 1 ianuarie a anului următor. Edited July 30, 2014 by flay Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Re: Ai masina cu motor peste 3000 cc? Esti boier. :) E an electoral...dupa care constata ca au pierderi la buget si ma injura ca sunt boier....tripleaza da-l dracu ca are de unde.... Ce sa-i faci daca m-a facut mama si boier si patriot.... PS> Ma amuza (nu) teribil cand platesc impozit cat tot blocul....si aia unde platesc o pufneste rasul.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts