Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cheia 3-4 august

tcmihai

Postări Recomandate

Re: Cheia 3-4 august

Pe drumurile alea nu esti primit fara o rasturnare mica?!

cineva amator pentru saptamana viitoare? :ha:

Se pare ca e nevoie de 'profesionisti', nu de amatori! :grin: Da' pentru mine amu-i tarziu, am invitatii pe urmatoarele 2 weekend-uri. Desi tare mi-ar place va prind la alte iesiri pe-acolo, ca pare tare fain!

Spor la distractii.

LE: ceva a dat cu virgula la 'compunerea' mea - calculatoarele astea...

Editat de crisguide

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cica a cedat frana de mana si masina a plecat cu spatele la vale ...

Asta era sa patesc si eu duminica pe ravena aia. Am oprit motorul, o bagasem si in viteza, si am coborat sa mai vad cum sta treaba si mai jos cu ravena. Daca retin bine, CapraNeagra a vazut primul ca masina se misca, adica se dadea motorul peste cap, putin cate putin. Am inghetat cand am vazut, am apucat sa fug la masina si sa sar in ea, ca se tot misca la cateva secunde.

Se pare ca in teren, dupa ce-ti iei "toate" masurile de siguranta, mai trebuie sa-ti iei "inca una in plus". :grin:

Link spre comentariu

Foooooarte tare! Daca si restul a fost cam asa, cred ca ati avut distractie maxima!

Da...rasturnarea nu a-ti filmat-o? :grin:

A naibii cum n-a avut clientul meu banii pregatiti, ce-as fi mers cu voi in tura :ang2 Mai ales ca vad prin filmare noroi :ypu

Ca pe-aici e o uscaciune.... . Am mancat praf la ultimele ture de zici ca eram prin desert.

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

si cateva filmulete din acelasi traseu dar cu cateva saptamani inainte:

la iesirea de acum acest traseu l-am facut noapte drep urmare, nu-s filmulete

Editat de tcmihai
Mishu 0729 963 330
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare