stelea Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Re: Cheia 3-4 august cineva amator pentru saptamana viitoare? :ha: mai exact cand? 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 (editat) Re: Cheia 3-4 august Pe drumurile alea nu esti primit fara o rasturnare mica?! cineva amator pentru saptamana viitoare? :ha: Se pare ca e nevoie de 'profesionisti', nu de amatori! :grin: Da' pentru mine amu-i tarziu, am invitatii pe urmatoarele 2 weekend-uri. Desi tare mi-ar place va prind la alte iesiri pe-acolo, ca pare tare fain! Spor la distractii. LE: ceva a dat cu virgula la 'compunerea' mea - calculatoarele astea... Editat August 7, 2013 de crisguide "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Re: Cheia 3-4 august Cica a cedat frana de mana si masina a plecat cu spatele la vale ... Asta era sa patesc si eu duminica pe ravena aia. Am oprit motorul, o bagasem si in viteza, si am coborat sa mai vad cum sta treaba si mai jos cu ravena. Daca retin bine, CapraNeagra a vazut primul ca masina se misca, adica se dadea motorul peste cap, putin cate putin. Am inghetat cand am vazut, am apucat sa fug la masina si sa sar in ea, ca se tot misca la cateva secunde. Se pare ca in teren, dupa ce-ti iei "toate" masurile de siguranta, mai trebuie sa-ti iei "inca una in plus". :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Re: Cheia 3-4 august e mai bine o masura luata in plus decat una...in minus :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Re: Cheia 3-4 august Eu de obicei o bag in R + frana de mana :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 Re: Cheia 3-4 august Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 Re: Cheia 3-4 august si o urcare de la cheia Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Cheia 3-4 august Foooooarte tare! Daca si restul a fost cam asa, cred ca ati avut distractie maxima! Da...rasturnarea nu a-ti filmat-o? :grin: A naibii cum n-a avut clientul meu banii pregatiti, ce-as fi mers cu voi in tura :ang2 Mai ales ca vad prin filmare noroi :ypu Ca pe-aici e o uscaciune.... . Am mancat praf la ultimele ture de zici ca eram prin desert. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 (editat) Re: Cheia 3-4 august si cateva filmulete din acelasi traseu dar cu cateva saptamani inainte: la iesirea de acum acest traseu l-am facut noapte drep urmare, nu-s filmulete Editat August 9, 2013 de tcmihai Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate