Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

12-13 august Tesila-Grohotis-Cheia

SOGO

Postări Recomandate

Salut

Intentionez sa fac pe 12-13 august urmatorul traseu Bucuresti-Campina-Tesila-Vf.Grohotis-Cheia(DN1A)

Exista vreun forestier intre Localitatea Tesila (Valea Doftanei) si Cheia? Va rog sa imi dati detalii despre existenta si gradul de dificultate al acestui traseu.

Intentionez sa petrec noapte in Cheia cu cortul sau la pensiune. Probabil in ziua urmatoare vom continua plimbarea pana la lacul Sf.Ana.

Daca sunt doritori ii rog sa se inscrie aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 12-13 august Tesila-Grohotis-Cheia

salut! tu vrei pe forestier sau pe creasta-pt ca la vf grohotis nu se poate ajunge decit pe creasta! e forestier valea doftanei-sacele,faci apoi dreapta spre cheia. dar plictisitor! poti urca din tesila pe creasta,apoi tii creasta pina la vf grohotis si mai departe se coboara in pasul bratocea,dreapta si dupa vreo 8km e cheia. drumul e lungut si traseul de creasta e o idee mai greu decit cel din baiului dar nu de speriat. peisaje de vis,ai vazut in baiului!

Link spre comentariu

salut! tu vrei pe forestier sau pe creasta-pt ca la vf grohotis nu se poate ajunge decit pe creasta! e forestier valea doftanei-sacele,faci apoi dreapta spre cheia. dar plictisitor! poti urca din tesila pe creasta,apoi tii creasta pina la vf grohotis si mai departe se coboara in pasul bratocea,dreapta si dupa vreo 8km e cheia. drumul e lungut si traseul de creasta e o idee mai greu decit cel din baiului dar nu de speriat. peisaje de vis,ai vazut in baiului!

Daca voi fi singur merg pe forestierul plictisitor. Daca mai vine cineva merg pe creasta. Evident prefer drumul pe creasta - singura teama pe care o am sunt noroaiele. Daca traseul e similar cu Baiului ("putin mai greu") e ok. Baiului pe uscat aproape ca se face in modul 4x2 - l-am facut deja de 2 ori vara asta.

Link spre comentariu

nu vor fi noroaie,vremea se anunta excelenta toata saptamina viitoare. eu voi iesi sigur si simbata viitoare cu familia,poate chiar grohotis asa ca vorbim,poate facem un traseu accesibil si pt cauciucuri de strada.

Link spre comentariu

Mai este o ieşire mâine în zona Cheia, poate te alături lor, să nu fii singur. Şi noi ieşim mâine, tot din zona Câmpina, spre Slănic-Cheia. E topic deschis, peste noapte cort, dacă-ţi place.

Link spre comentariu

La ce ora intentionati sa intrati in traseu? Veniti dinspre Comarnic? Sunt sanse mari sa ma alatur si eu pe traseul de pe creasta iar din Cheia sa ma intorc la Sinaia prin Sacele.

Editat de yknot
4x4
Link spre comentariu

La ce ora intentionati sa intrati in traseu? Veniti dinspre Comarnic? Sunt sanse mari sa ma alatur si eu pe traseul de pe creasta iar din Cheia sa ma intorc la Sinaia prin Sacele.

Asa cum am vorbit, luni la 10.00 vom fi in Tesila -in fata la Liceul tehnologic Carol 1. Venim dinspre Campina.

Link spre comentariu

Iesire reusita. Multumesc companiei: echipajul Puiu(yknot)+sotia si echipajul Marius(boerumarius)+junior. Desi traseul nu a prezentat probleme pentru Jimny-ul meu de oras, alaturi de cei doi samurai antrenati, m-am simtit mult mai in siguranta.

Iata si cateva poze:

IMG_1536mic.thumb.JPG.246c72a29c7344040ff99c330fa8f374.JPGIMG_1520mic.thumb.JPG.3562e2fdb3888fadc0da250203e42e6c.JPGIMG_1517mic.thumb.JPG.121daf830aa39a47bcf4b4caa6b4f10c.JPGIMG_1558mic.thumb.JPG.ff0fceaad5cffb5119aa0a331b962397.JPG

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare