xnx Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 INTREBARE ! AM UN TROOPER BENZINA 2,3- ARE LA MOTOR O POMPA DE AER ! CINE STIE CE ROL ARE ? E MONTATA IN STANGA MOTORULUI SI FUNCTIONEAZA PE CUREA CA SI POMPA DE SERVO( ASTA E IN DREAPTA)- CARE STII CA IO HABAR N'AM ? -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 Re: trooper-POMPA DE AER ? INTREBARE ! AM UN TROOPER BENZINA 2,3- ARE LA MOTOR O POMPA DE AER ! CINE STIE CE ROL ARE ? E MONTATA IN STANGA MOTORULUI SI FUNCTIONEAZA PE CUREA CA SI POMPA DE SERVO( ASTA E IN DREAPTA)- CARE STII CA IO HABAR N'AM ? Poate e vreo pompa de vacuum sau pur si simplu un compresor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Iunie 12, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2008 Re: trooper-POMPA DE AER ? INTREBARE ! AM UN TROOPER BENZINA 2,3- ARE LA MOTOR O POMPA DE AER ! CINE STIE CE ROL ARE ? E MONTATA IN STANGA MOTORULUI SI FUNCTIONEAZA PE CUREA CA SI POMPA DE SERVO( ASTA E IN DREAPTA)- CARE STII CA IO HABAR N'AM ? Poate e vreo pompa de vacuum sau pur si simplu un compresor. mersi maxule -omul cat traieste invata- chiar nu stiu ce rol are -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 Re: trooper-POMPA DE AER ? INTREBARE ! AM UN TROOPER BENZINA 2,3- ARE LA MOTOR O POMPA DE AER ! CINE STIE CE ROL ARE ? E MONTATA IN STANGA MOTORULUI SI FUNCTIONEAZA PE CUREA CA SI POMPA DE SERVO( ASTA E IN DREAPTA)- CARE STII CA IO HABAR N'AM ? Poate e vreo pompa de vacuum sau pur si simplu un compresor. mersi maxule -omul cat traieste invata- chiar nu stiu ce rol are Fa o poza sa vedem si noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 Re: trooper-POMPA DE AER ? Este chiar pompa de vacum, asa cum bine a spus si Max. La Isuzu aceasta pompa, pe langa vaccum, mai preia aer din filtru de aer si il introduce in evacuare. Ei spun ca este un mod de a recicla gazele de ardere, eu zic ca este un mic compresor ce ajuta cu aer din afara evacuarea gazelor in esapament. Am avut un Isuzu cu motor de 2l (da, 1998 cmc!!!) la care aceasta pompa era exclusiv folosita pentru gazele din evacuare. In dorinta de a castiga cativa CP in plus am scos-o si nu am avut probleme. La motoarele pe benzina de 2,4l, 2,6l si 3l se poate numai anula rampa de pe chiulasa ( in acest fel nu mai ai aportul de aer in evacuare), pompa trebui insa sa ramana in continuare antrenata de curea pentru a avea vaccum. Sper ca te-am lamurit si ma :banana sa aflu inca un posesor de Isuzu. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Iunie 12, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2008 Re: trooper-POMPA DE AER ? hai mersi, nu stiam exact ce rol are,are intradevar o rampa dar mai scrie ceva pe ea si de snorkel :) probabil se face o legatura si atunci cand are snorkel ,cine stie Care dintre voi a avut trooper 2.3 benz - mai spuneti-mi si mie de ea -multumesc. e 1987.la 4 usi -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 Re: trooper-POMPA DE AER ? nu ar fi mai frumos si normal sa fie mutat la "Isuzu"? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: trooper-POMPA DE AER ? hai mersi, nu stiam exact ce rol are,are intradevar o rampa dar mai scrie ceva pe ea si de snorkel :) probabil se face o legatura si atunci cand are snorkel ,cine stie Care dintre voi a avut trooper 2.3 benz - mai spuneti-mi si mie de ea -multumesc. e 1987.la 4 usi Trimite o poza pentru mai multe detalii sau mai bine suna-ma. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: trooper-POMPA DE AER ? nu ar fi mai frumos si normal sa fie mutat la "Isuzu"? Daca e Trooper sigur e Isuzu :grin: Si e la Isuzu :grin: Chiar daca pe unii ii chema TROOPER si au Nissan :ha: :ha: :ha: Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Re: trooper-POMPA DE AER ? nu ar fi mai frumos si normal sa fie mutat la "Isuzu"? Daca e Trooper sigur e Isuzu :grin: Si e la Isuzu :grin: Chiar daca pe unii ii chema TROOPER si au Nissan :ha: :ha: :ha: ooof, Toyota are Trooper.... :ha: Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Re: trooper-POMPA DE AER ? ooof, Toyota are Trooper.... :ha: Dragos nu reusesc sa prind nuanta mesajului tau. Este melancolie sau invidie? :grin: :grin: :grin: Sau vroiai sa spui Trooper are Toyota? Sau poate vroiai sa spui Toyota are motoare Isuzu? :ha: :ha: :ha: most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: trooper-POMPA DE AER ? ooof, Toyota are Trooper.... :ha: Dragos nu reusesc sa prind nuanta mesajului tau. Este melancolie sau invidie? :grin: :grin: :grin: Sau vroiai sa spui Trooper are Toyota? Sau poate vroiai sa spui Toyota are motoare Isuzu? :ha: :ha: :ha: In curand vom auzi de asta :ha: :ha: :ha: Mea culpa, :sr , Am crezut ca e Nissan ca arata cam la fel :grin: Nu are distinctia unui Trooper :ha: Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: trooper-POMPA DE AER ? alooo, care-i problema? de ce-as fi invidios sau melancolic. Am avut Isuzu. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: trooper-POMPA DE AER ? Stim boierule. :p Cred insa ca fiind tarziu si obosit, mi-a scapat mie sensul mesajului. In ori ce caz, sa ne :h5 sanatosi si cu :banana most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate