lavynew Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Salutari tuturor! Dupa cum scrie si in titlu am o problema cu actele Vitarei pe care am luat-o acum cateva zile. Masina are pe cartea de indentitate trecut un singur proprietar. Acest proprietar a instrainat masina si a scris pe spatele certificatului de inmatriculare : "instrainat catre..... si data instrainarii". Intre timp, cel catre care a fost instrainata masina nu a facut demersurile de inmatriculare pe numele lui, masina a fost revanduta, etc... si apoi a ajuns la mine . (am verificat- masina nu e furata). Eu acum pentru a inmatricula masina pe numele meu pe cine trebuie sa caut ca sa-mi dea fiscalul? Sau mai bine zis, daca e cineva care a trecut prin ceva asemanator , poate ma ajuta si pe mine cu pasii de urmat intr-un astfel de caz. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuplaton Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Certifict Inmatriculare instrainat catre alta persoana. Pe proprietarul masini care e trecut in acte, el pote sa iti dea fisa fiscala, daca a platit impozitul pe masina , bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lavynew Postat August 6, 2013 Autor Partajează Postat August 6, 2013 Re: Certifict Inmatriculare instrainat catre alta persoana. Multumesc! Ok, deci pe cel care e trecut in cartea de identitate si in certificatul de inmatriculare. De ce sunt nelmurit : pentru ca in mod normal proprietarul este cel de al doilea care nu e trecut decat in pix pe spatele certif de inmatriculare, intrucat exista un contract de vanzare cumparare intre el si fostul proprietar - (cel trecut in acte). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 6, 2013 Partajează Postat August 6, 2013 Re: Certifict Inmatriculare instrainat catre alta persoana. Este foarte posibil ca cel de-al doilea , adica cel trecut cu pixul pe talon , sa fi mers la fisc si sa fi trecut masina pe rol pe numele lui.In acest caz trebuie sa iei fiscalul de la el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate