Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Certifict Inmatriculare instrainat catre alta persoana.

lavynew

Postări Recomandate

Salutari tuturor!

Dupa cum scrie si in titlu am o problema cu actele Vitarei pe care am luat-o acum cateva zile. Masina are pe cartea de indentitate trecut un singur proprietar. Acest proprietar a instrainat masina si a scris pe spatele certificatului de inmatriculare : "instrainat catre..... si data instrainarii". Intre timp, cel catre care a fost instrainata masina nu a facut demersurile de inmatriculare pe numele lui, masina a fost revanduta, etc... si apoi a ajuns la mine . (am verificat- masina nu e furata). Eu acum pentru a inmatricula masina pe numele meu pe cine trebuie sa caut ca sa-mi dea fiscalul? Sau mai bine zis, daca e cineva care a trecut prin ceva asemanator , poate ma ajuta si pe mine cu pasii de urmat intr-un astfel de caz.

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Certifict Inmatriculare instrainat catre alta persoana.

Multumesc!

Ok, deci pe cel care e trecut in cartea de identitate si in certificatul de inmatriculare. De ce sunt nelmurit : pentru ca in mod normal proprietarul este cel de al doilea care nu e trecut decat in pix pe spatele certif de inmatriculare, intrucat exista un contract de vanzare cumparare intre el si fostul proprietar - (cel trecut in acte).

Link spre comentariu

Re: Certifict Inmatriculare instrainat catre alta persoana.

Este foarte posibil ca cel de-al doilea , adica cel trecut cu pixul pe talon , sa fi mers la fisc si sa fi trecut masina pe rol pe numele lui.In acest caz trebuie sa iei fiscalul de la el.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare