Max Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 (editat) Tocmai ce am incheiat o tura excelenta prin Maramures pana in Fundul Moldovei, Izvoarele Sucevei, Moldovita, Campulung Moldovenesc si inapoi catre Baia Borsa. Participanti: @Max (Toyota Landcruiser), @dmx (Nissan Patrol Y60), @crisguide (Nissan Patrol Y60), @alin-jeep (Jeep-Nissan-Passat si pana la urma i-am pus si o piesa de Toyota :grin:), @Geo_jimny (Suzuki Jimny), @APOSTOL.FLORIN (Daihatsu Feroza) Lume faina, distractie pe masura, peisaje extraordinar de frumoase si spectaculoase. Aici e varianta bruta a traseului. Marcajul s-a inceput din Baia Sprie si s-a incheiat tot acolo: Name: Track 005 Date: 09.08.2013 8: 12 am Map: (valid until Feb 7, 2014) View on Map Distance: 492,0 kilometers Elapsed Time: 13: 18: 28 Avg Speed: 37,0 km/h Max Speed: 100,1 km/h Avg Pace: 1' 37" per km Min Altitude: 287 m Max Altitude: 1.703 m Start Time: 2013-08-09T 15: 12: 39Z Start Location: Latitude: 47º 39' 39" N Longitude: 23º 41' 24" E End Location: Latitude: 47º 39' 28" N Longitude: 23º 39' 14" E Aici e track-ul in format gpx si kmz: Track 005.kmz Track 005.gpx Intrarea efectiva in traseu a fost in Borsa Complex catre Cascada Cailor. A fost un traseu excelent cu meniu complet, inclusiv ploaie torentiala. :grin: Aici e filmare cu incercarea lui Alin de a urca o panta interesanta: Poze de la Cascada Cailor: Spre deosebire de anul trecut cand nu curgea strop de apa pe cascada, acum a fost ceva. Nu mult... A urmat o urcarea si abrupta si cu inclinari laterale si cu cioate care blocau masina. Cu tupeu, trolieri combinate si munca in echipa, toate masinile au ajuns sus. Am continuat drumul pana in Pasul Prislop dupa care am trecut DN-ul inspre partea cu Ucraina. Am mers in apropierea granitei catre Izvoarele Sucevei. Am campat in curtea cantonului Silvic Tibau dupa care , a doua zi dimineata am continuat drumul. Traseul a continuat catre Izvoarele Sucevei dupa care am coborat catre Moldovita unde am vizitat Manastirea Moldovita. Am continuat pana la Campulung Moldovenesc unde am luat masa dupa care ne-am intors catre Maramures. Atat Maramuresul cat si Moldova au niste zone extraordinar de frumoase. Am fost foarte impresionat si de zonele din Moldova. Merita de facut ture pe acolo. Sper ca vom vedea poze si filme si de la alti participanti. :h5 Editat August 20, 2013 de Max 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 12, 2013 Autor Partajează Postat August 12, 2013 Re: Tura Maramures - Moldova - 10-11 august 2013 Alte poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 12, 2013 Autor Partajează Postat August 12, 2013 Re: Tura Maramures - Moldova - 10-11 august 2013 Urcarea eleganta a lui Radu @dmx :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: Tura Maramures - Moldova - 10-11 august 2013 Noi am amanat plecarea pe Moldoveanu si miercuri plecam la barajul Colibita , joi pe Rarau si Pietrele Doamnei , joi seara vrem sa dormim pe la Moldovita si vineri ne intoarcem pe la Prislop. @Max ce imi recomanzi in zona Moldovei? Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 (editat) Re: Tura Maramures - Moldova - 10-11 august 2013 A fost o tura foarte frumoasa, m-am simtit foarte bine, totul la superlativ. Traseele au fost cu de toate, s-a muncit mult pe unele portiuni, pe altele ne-am delectat privirea cu zone absolut superbe, distractie si voie buna:x in compania unori oameni de calitate. Abia astept urmatoarea iesire, pana atunci voi reveni cu niste poze. :h5 Editat August 12, 2013 de dmx Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: Tura Maramures - Moldova - 10-11 august 2013 Sa va fie de bine .:br Imi pare sincer rau ca nu am ajuns si al sasea vara consecutiv la voi in zona.Sa speram ca la anul vom ajunge. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Tura Maramures - Moldova - 10-11 august 2013 A trecut ceva vreme, dar acum am timp sa pun poze si filmari. Mocanita de la Moldovita: "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 (editat) Re: Tura Maramures - Moldova - 10-11 august 2013 Si acum poze, in ordine cronologica: Sedinta foto la cascada cailor Pe creasta: Seara la foc, cantari si diverse licori Spre Izvoarele Sucevei: La Manastirea Moldovita: Editat Septembrie 21, 2013 de crisguide "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Tura Maramures - Moldova - 10-11 august 2013 Din Borsa spre Cascada Cailor: "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 (editat) Re: Tura Maramures - Moldova - 10-11 august 2013 Am ajuns la o curba cu multiple 'track'-uri (a se citi santuri), care ne-a solicitat atentia. Alin a luat un rand de santuri in roti, dar apoi a trecut ghidat de mine. Mi-am aplicat propriile sfaturi, dar am mers prea tare stanga si am dat in al doilea rand de santuri. Dupa cateva inainte-inapoi, am avut prima dejantare din 'cariera'. A muncit toata gasca vreo doua ore, am pus caruta pe roate si cu primii stropi de ploaie ne-am urnit din loc: Odata cu potopul ce venea din cer, ne-a oferit si Alin ceva entertrainment: [video=youtube;oN67g-_PnJM] M-am lansat si eu cu succes peste rapa (ce bine e sa o ai lunga :grin: - masina, nu va ganditi la prostii): Dupa care am ajuns la cascada si sedinta foto de rigoare. Editat Septembrie 21, 2013 de crisguide "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Tura Maramures - Moldova - 10-11 august 2013 In fata cascadei, o panta inclinata si pe lateral, numai bine muiata pe deasupra, ne-a pus pe toti sa ne dezmortim troliile, picioarele si gurile: [video=youtube;9B_-4eodCBk] Iesiti in creasta, am admirat peisaje frumoase, dar din comfortul masinilor, caci afara inca ploua din greu. Ne-am oprit la un popas sa imbucam ceva, ocazie cu care ne-am intersectat cu doua Patroale pline de polonezi. Satui (si de mancare si de frig), am luat iar drumul sub roti. Pe seara, oarecum pacaliti de GPS-uri, am hotarat sa innoptam la un canton forestier. Unde a urmat PETRECEREA (evident ca am doar o mica mostra): "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate