serban28 Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 In weekendul 17-18 mi-am propus sa fac o iesire cu inoptare la cort in zona Cheia . Plecare sambata dimineata din bucuresti cat mai devreme ora 7 , cu intrare in traseu in campina si iesire la cheia . Daca se ajunge devreme la cheia si timpul ne permite putem continu traseul prin valea stanii si urcare in tabla butii. In ziua a doua vom face traseul Cheia - tabla butii cu coborare spre valea siriului - lacul vulturilor ,in functie de timp si intoarcere spre maneciu . Ca si dotare minima pt traseu este nevoie de anvelope MT si troliu . Traseul va fii unul de dificultate medie cu zone de padure unde masinile pot suferi avarii. Traseul dintre tabla butii si valea siriu este dificil pt masinile lungi . Cu mancarea si bautura se gospodareste fiecare in seara de sambata si duminica la pranz facandu-se gratar . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Re: Doua zile in natura 17-18 august Campina - Cheia - Lacul Vulturilor . Cred ca vin si eu dar numai pt o zi, seara plec spre Bucuresti... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Re: Doua zile in natura 17-18 august Campina - Cheia - Lacul Vulturilor . Salut, Ieri am facut traseul Maneciu-Tabla Butii-Lacul Vulturilor-Coborare Crasna si a fost ok... L-am facut cu un land cruiser J120 cu AT-uri... Au fost portiuni mai dificile dar cu o abordare corecta am reusit sa trec fara probleme... Dupa ce am coborat spre Crasna am luat-o spre Sacele si am trecut spre Valea Doftanei, pe ploaie - fara probleme! Trebuie sa mentionez ca si prima parte a traseului a fost umed pe jos (sfaturile primite au fost sa nu ma aventurez fara troliu dar am trecut fara emotii prea mari) Sa aveti parte de vreme buna! "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat August 16, 2013 Autor Partajează Postat August 16, 2013 Re: Doua zile in natura 17-18 august Campina - Cheia - Lacul Vulturilor . Salut, Ieri am facut traseul Maneciu-Tabla Butii-Lacul Vulturilor-Coborare Crasna si a fost ok... L-am facut cu un land cruiser J120 cu AT-uri... Au fost portiuni mai dificile dar cu o abordare corecta am reusit sa trec fara probleme... Dupa ce am coborat spre Crasna am luat-o spre Sacele si am trecut spre Valea Doftanei, pe ploaie - fara probleme! Trebuie sa mentionez ca si prima parte a traseului a fost umed pe jos (sfaturile primite au fost sa nu ma aventurez fara troliu dar am trecut fara emotii prea mari) Sa aveti parte de vreme buna! Multumim de informatiile din traseu . Pe unde ai facut coborarea dinspre Tabla Butii spre Lacul vulturilor ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Re: Doua zile in natura 17-18 august Campina - Cheia - Lacul Vulturilor . E mai complicat de explicat in scris... De pe platou, dupa tabla butii se face un drum la stanga care intra in padure si din padure se face iar un drum la dreapta care coboara intr-un forestier si acolo stanga... Iti atasez track-ul meu mai vechi Maneciu-Tabla Butii-Lacul Vulturilor-Baraj Siriu... Daca mergi pe track-ul asta nu o sa ai probleme... Doar ca acest track nu are coborarea spre Crasna, daca vrei sa-ti trimit si track-ul de ieri (traseu complet: Maneciu-Tabla Buti-Lacul Vulturilor-Coborare Crasna si de acolo Sacele-Valea Doftanei-Bucuresti) care care cuprinde tot ce am facut ieri trebuie sa astepti pana diseara pe la 10 cand o sa ajung acasa si sa-l descarc de pe GPS ca nu-l am la mine... Uite aici track-ul in GPX - il transformi tu in KML... Nu stiu de ce dar nu pot sa-l incarc in KML... (da-mi emailul si ti-l trimit si in format KML) Traseu_29-oct.2012 Maneciu-Tabla Butii-Lacul Vulturilor-Muscelusa.gpx "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Re: Doua zile in natura 17-18 august Campina - Cheia - Lacul Vulturilor . @Serban , te-am sunat mai devreme , vorbim pe seara ,as vrea sa ajung si eu . ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat August 16, 2013 Autor Partajează Postat August 16, 2013 Re: Doua zile in natura 17-18 august Campina - Cheia - Lacul Vulturilor . E mai complicat de explicat in scris... De pe platou, dupa tabla butii se face un drum la stanga care intra in padure si din padure se face iar un drum la dreapta care coboara intr-un forestier si acolo stanga... Iti atasez track-ul meu mai vechi Maneciu-Tabla Butii-Lacul Vulturilor-Baraj Siriu... Daca mergi pe track-ul asta nu o sa ai probleme... Doar ca acest track nu are coborarea spre Crasna, daca vrei sa-ti trimit si track-ul de ieri (traseu complet: Maneciu-Tabla Buti-Lacul Vulturilor-Coborare Crasna si de acolo Sacele-Valea Doftanei-Bucuresti) care care cuprinde tot ce am facut ieri trebuie sa astepti pana diseara pe la 10 cand o sa ajung acasa si sa-l descarc de pe GPS ca nu-l am la mine... Uite aici track-ul in GPX - il transformi tu in KML... Nu stiu de ce dar nu pot sa-l incarc in KML... (da-mi emailul si ti-l trimit si in format KML) [ATTACH]187364[/ATTACH] Nu e nevoie sa imi trimiti trackul , cunosc zona si stiu pe unde ai coborat eram doar curios pe unde ai fost . Intalnirea de plecare pt maine se face la petrom miorita la ora 8 . Va asteptam 0721320972 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Re: Doua zile in natura 17-18 august Campina - Cheia - Lacul Vulturilor . Nu e nevoie sa imi trimiti trackul , cunosc zona si stiu pe unde ai coborat eram doar curios pe unde ai fost . Intalnirea de plecare pt maine se face la petrom miorita la ora 8 . Va asteptam 0721320972 Oki, drum bun... "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Re: Doua zile in natura 17-18 august Campina - Cheia - Lacul Vulturilor . Serban, pe unde vrei sa ajungi de la Campina la Cheia? Noi mai avem de terminat traseul spre Grosani, partea a treia, care s-a curmat acum doua saptamani, din cauze tehnice. Poate ne unim singuratatile, cortul este impachetat, noi tot la Cheia campam. Traseul pe care-l stiu eu intre Tabla Butii si Lacul Vulturilor nu e chiar floare la ureche, mai exista altul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Re: Doua zile in natura 17-18 august Campina - Cheia - Lacul Vulturilor . Traseul pe care-l stiu eu intre Tabla Butii si Lacul Vulturilor nu e chiar floare la ureche, mai exista altul? da:grin: ... Ala Soft e pana in pilonii aia de beton pe dreapta. mai putin vizibil ca sa zic asa dupa o crestutza:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat August 19, 2013 Autor Partajează Postat August 19, 2013 Re: Doua zile in natura 17-18 august Campina - Cheia - Lacul Vulturilor . Si iata ca ne-am intors dupa 2 zile de off road . Prima zi ne-am strans 5 masine si am hotarat sa refacem traseul Pietriceaua -Groseni , in padure un pic ud dar nu incat sa avem probleme . Un pic de probleme tehnice cu unul din mitsubishi care a pierdut niste apa si tot fierbea asa ca din cand in cand mai trebuia adapat iar vitara sa hotarat sa faca o pana la capatul traseului . Am iesit din traseu destul de tarziu si am dat fuga la cheia sa campam pe valea plina de gratare si petreceri , noroc cu Iulian care a stiut un loc retras unde am ascultat doar muzica raului . Focul sa incapatanat sa se aprinda si am reusit sa mancam abea tarziu dupa ora 12 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat August 19, 2013 Autor Partajează Postat August 19, 2013 (editat) Re: Doua zile in natura 17-18 august Campina - Cheia - Lacul Vulturilor . Pentru a doua zi gasca s-a destramat putin si am ramas singur ca sa fac traseul Cheia - Tabla Butii - Lacul Vulturilor - Iara Tabla Butii cu coborare la Slon Editat August 20, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Doua zile in natura 17-18 august Campina - Cheia - Lacul Vulturilor . O iesire foarte frumoasa cu provocari din multe puncte de vedere ( traseu, masini , opinii ):grin: Echipa a fost minunata iar vremea a tinut cu noi .:h5:h5:h5 Am ajuns acasa rupt de oboseala .:ha::ha::ha: Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin-G Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Doua zile in natura 17-18 august Campina - Cheia - Lacul Vulturilor . Eu am fost doar prima zi si a fost prima mea iesire :banana Oameni de treaba, traseu frumos, abia astept tura urmatoare cateva filmulete: [video=youtube;UGTFab-uCIE] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Doua zile in natura 17-18 august Campina - Cheia - Lacul Vulturilor . Frumoasa excursia voastra! Recomandati-mi si mie va rog un traseu de facut cu un Daihatsu Rocky cu anvelope BF A/T fara troliu in ideea de a pleca din Bucuresti si de a ajunge la Lacul Vulturilor eventual cu cazare o noapte prin zona la o pensiune. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate