retel Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 (editat) vind samurai sau schimb cu alt 4x4. masina este facuta cap coada atit tabla cit si mecanica. are simexuri pe 31 cu jante intoarse nu sunt in poze pentu ca erau la vopsit si sablat,elicoidale fata spate etc. pret.4000e tel.0745086807 Editat August 27, 2013 de retel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: vind un altfel de samurai sau schimb [quote name=retelmasina este facuta cap coada atit tabla cit si mecanica. are simexuri pe 31 cu jante intoarse nu sunt in poze pentu ca erau la vopsit si sablat,elicoidale fata spate etc. pret.4000e tel.0745086807[/quote] are elicoidale si pe fata? in poze apar niste arcuri foi montate spoa. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat August 27, 2013 Autor Partajează Postat August 27, 2013 Re: vind un altfel de samurai sau schimb in poze nu erau arcurile pe fata schimbate da intre timp au fost schimbate cu tendoane de jimny arcuri elicoidale de.....amortizoare de..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat Septembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2013 (editat) Re: vind un altfel de samurai sau schimb Editat Septembrie 4, 2013 de retel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Re: vind un altfel de samurai sau schimb Omule, pune poze cum arata masina acum! Primele poze arata o masina cu gume de strada si arcuri foi cu SPOA, pozele urmatoare arata ba o masina "in lucru" cu gume simex care sigur nu sunt 31, ba ceva masina de expozitie stralucitoare ... eu unul sunt ametit, nu stiu de fapt ce vinzi. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Re: vind un altfel de samurai sau schimb in poze nu erau arcurile pe fata schimbate da intre timp au fost schimbate cu tendoane de jimny arcuri elicoidale de.....amortizoare de..... :ha: Sunt interesat si eu de suspensia asta "....." ...doua seturi pe verde si inca doua pe grena ... Iarta-ma ca ma bag ...aici ...dar de cand sunt eu pe forumul asta ...n-am mai vazut asemenea anunt ...Mai lipsea sa ne pui si niste poze de la o nunta sau de la inmormantare ... si anuntul era full option! :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat Septembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: vind un altfel de samurai sau schimb de circotasi este lumea plina. de nunti nu prea ai parte ca acolo se plateste de pomeni poate.anuntul afost pentru cine cumpara sau cine este interesat de masina chiar daca am pus pozele amestecate se gasea o metoda sa discutam omeneste fara atita aroganta din partea unora care cred ei ca au inventat offroadul in ro.referitor la gume sunt 31 chiar daca uni sunt siguri ca nu ar fi. acum masina are jentile intoarse de culoare rosie si gumele de 31.referitor la suspensie este terminata si are tendoane de jimny amortizoare de papuc si arcuri de matiz iar cardane de toyota 70 pentru ca am mutat puntea din spate cu 20 cm mai in spate iar puntea fata cu 5cm mai in fata troliu in interior in spatele scaunului dreapta ,rapoarte de vitara si urmeaza sa pun motor de swift gti. este achizitionata toata masina urmeaza sa-l pun. in incheere cine este interesat de masina de orice ce tine de masina mai raspund la alte circoteli nu .de ultima poza am sa o fac zilele astea . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: vind un altfel de samurai sau schimb La mine in carte scria ca daca cer niste clarificari ar trebui sa te ajute la vanzare, dar daca zici ca sunt arogant, ma retrag. Bafta la vanzare, colega, ma duc sa mai inventez ceva offroad. Imi pare rau ca vrei sa vinzi acaretul cu "un altfel de anunt". Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat Octombrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Re: vind un altfel de samurai sau schimb pret nou.3400e cu motorul ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat Noiembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Re: vind un altfel de samurai sau schimb am mai pus citeva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Re: vind un altfel de samurai sau schimb Cu actele cum stai? Taxe si alte "prostii".............. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Re: vind un altfel de samurai sau schimb am itp pina in 2015 asigurare . nu am fiscal eu asa le-am cumparat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat Noiembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Re: vind un altfel de samurai sau schimb intre timp am facut rost si de reductor de samurai de 1000. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: vind un altfel de samurai sau schimb variante cu un 4x4 mai mare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat Februarie 1, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2014 Re: vind un altfel de samurai sau schimb pret nou 3150. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: vind un altfel de samurai sau schimb pret promo 3000e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat Mai 27, 2014 Autor Partajează Postat Mai 27, 2014 Re: vind un altfel de samurai sau schimb un pret nou 2900.E Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate