Lukino Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" Pana la urma....nu prea inteleg decat ca cu AT nu merge, troliu este in cutie la GTC si pot se l montez dupa ca l cumpar, copilot nu am.....iar stau a casa! :ha: Noroiala placuta! Ciao Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" Duster cu simex de 35 si punti de Patrol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" Recomandare: Mergi cu incredere pe varianta Simex. :wink: Astazi a plouat "destul" la Campina. Bai silviulika pe cine mai vrei sa dai peste cap....ai vreo dedicatie sau dai pe cine pica.......:ha::ha:....va doaresc distractie placuta... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" Duster cu simex de 35 si punti de Patrol. :oo:oo:oo........Adica tu ai o astfel de masina si nu ne-ai prezentat-o si noua inca ?!?? :al:al:al REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat August 30, 2013 Autor Partajează Postat August 30, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" :oo:oo:oo........Adica tu ai o astfel de msays.a si nu ne-ai prezentat-o si noua inca ?!?? :al:al:al Eu nu.Prietenul meu are....dar nu poate sa scrie ...aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" @Offenduro : Vad ca @boerumarius s-a anuntat ca participa cu acest Duster, deci pe EL il intrebasem..... Si prietenul tau nu-si poate face cont aici....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat August 30, 2013 Autor Partajează Postat August 30, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" @Offenduro : Vad ca @boerumarius s-a anuntat ca participa cu acest Duster, deci pe EL il intrebasem..... Si prietenul tau nu-si poate face cont aici....? A avut...dar ... a plecat fortat :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" Nu m-am anuntat ca particip cu Duster , incercam sa spun cum arata acest "DUSTER". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 (editat) Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" 1....Silviu are un model..un pic mai diferit de Duster :wink: 2..... nu prea o "ardem" pe forestiere. 3. Alegerea anvelopelor este doar decizia dvs.Noi va recomandam un profil compatibil cu termenul offroad. Inevitabil ,vor fi portiuni de "distractie"...la cat a plouat. Pentru cei ce nu au in dotare minimul necesar cerut...treb. multa "orientare" in teren. Recapitulam : Maine orele :09.00 OMV Campina. Participanti : 1.Nae&toyota 2.Bobaru&mitsu 3.Giorgel&nissan 4.Adisanu&rzr 5.Nicky&nissan 6.Bogdan&Feroza 7.Giani&new Sami 8.Dan&mitsu UKZ 9.Marius&samurai 10.Silviu&... ... Bai silviule daca eram invitat special cum plm de mai sters de pe lista.....iar te ai suparat...:ha::ha:........comportamentul tau lasa de dorit....:ha3.....cocksocker:wr:wr:wr Editat August 30, 2013 de jighi pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" Să ne dam, atunci! Abia aştept, multă lume cu care nu m-am văzut de mult! 1.Nae&toyota 2.Bobaru&mitsu 3.Giorgel&nissan 4.Adisanu&rzr 5.Nicky&nissan 6.Bogdan&Feroza 7.Giani&new Sami 8.Dan&mitsu UKZ 9.Marius&samurai 10.Silviu&...... 11.Iulianul&Samu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" A fost, nu a fost, cum a fost? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" A fost foarte frumos. N-am mai iesit de ceva vreme la un offroad asa ca mi-a prins excelent dezmorteala asta pe langa casa. Cred ca puteam veni si cu mt-urile dar as fi avut morcov consistent si aproape sigur foloseam si troliul. Incaltat cu simexurile morcovul doar a tatonat zona. O urcare misto, lunga si pe final abrupta, fix ce-i trebuie unui benzinar de patru litri ca sa devina temperamental. O coborare prin padure, printre copaci, excelenta proba de indemanare atunci cand mergi cu cherokee-ul printre samuraie. Au fost si masini mai mari (hdj, patrol) dar in esenta am incercat sa mergem pe urmele samuraielor. Mi-a placut sa vad o gasca misto. Fara bravade inutile si atenti la ceilalti, saritori. Pentru 10 masini (fara moto, atv si rzr) cred ca ne-am miscat repede. Au fost ceva pauze, dar nu s-a grabit nimeni. Am facut si cateva poze, dar in general la partea de actiune am tinut de covrig. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" Inainte, in timpul si dupa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 (editat) Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" O zi faina Editat Septembrie 1, 2013 de soso Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" frumos. de abia astept sa imi iau si eu un mergator sa ma alatur gastii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" am si filmat cateva secvente. As pune si pe alt forum dar nu mi se activeaza contul. Poate daca citeste vreun admin de acolo se ocupa. Mi-am completat locatia, lol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lukino Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" Wow! Mai multe filmari nu ai?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" Intradevar a fost reusita iesirea. Am parcurs trasee noi (pentru mine) si frumoase. Mai am si eu ceva filmari dar nu stiu cand apuc sa le urc pentru ca plec in concediu miercuri. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" Credeati ca scapati fara film? :grin: [video=youtube;YYz9T1nsz-k] Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" Ne bucuram ca nu am scapat :grin:. Asteptam si partea urmatoare. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" Iata si partea a doua Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" Vreo miscare duminica asta? Ca prea imi straluceste cablul de la troliu... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Re: MISCAREA PRAHOVEANA "Campina revine" Troliu ti-ar fi folosit pe Negoiu,dar nu e tarziu, se poate sa-l folosesti sambata sau duminica. Tinem legatura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate