teo pes Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Unde se poate monta antena pentru statia radio? Cine a montat? unde?avantaje dezavantaje? Eu am o palalaie ca asta: cam 2m VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Unde se poate monta antena pentru statia radio? Din cate stiu eu, antena asta nu se calibreaza ...e cea cu doua bobine ...sirio5000 parca ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Unde se poate monta antena pentru statia radio? Daca e vorba de masina din avatar, ti-as recomanda pe bara HD, central sau pe o laterala. Din poza reiese ca antena este detasabila de suportul de montaj, deci o poti baga in masina sau lua in casa cand ai masina parcata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Unde se poate monta antena pentru statia radio? asta e ala turbo 5000 de 205cm parca :) lungime spic :) recomandarea mea este intai sa stabilesti ce tip de montaj vrei adica daca vrei cu talpa magnetica sau cu prindere fixa. daca vrei cu magnet o montezi pe unde vrei tu :) dar recomand la cat e antena de lunga si de grea sa o montezi pe baza magnetica aia triunghiulara cu 3 magneti in colturi e cea mai stabila si mai sigura dar si scumpa parca e vreo 300-400 lei. daca vrei montura fixa atunci lafel depinde de unde vrei tu sa o prinzi...unele bari hd de metal de genul ARB au suport de montare facut pe bara fata dar si pe spate. personal as monta-o cat mai sus si de preferat in spate ca nu o suport sa vad cum se balangane in fata :) oricum de calibrat trebuie calibrata ...defapt mai corect ar fi sa spunem ACORDATA in frecventa :) iar acele bobine sunt doua pentru a putea gestiona puterile de pana la 1Kw si tipul de unda..adica e 5 optimi/sfert de lambda sau cine mai stie ce alte tipuri. (adica lungimea de unda in frecventa CB e undeva la 10-11 metri deci clar c nu poti avea o antena de 10 metri asa ca se joaca din bobine :) ) oricum vezi sa ai o prindere sanatoasa dar flexibila ca vei da cu ea in craci/ sa aiba o legatura electrica buna si un plan de masa adecvat. sau poti scapa de problema asta si cumperi o antena ATAS :) si un FT 857 cu antenatuner.:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 29, 2013 Autor Partajează Postat August 29, 2013 Re: Unde se poate monta antena pentru statia radio? e vorba de y61 ca rusoaica s a maritat cu un magiar!!:ha: de asta i vorba , parca pe nisa plafonului e prea sus , bulbarul nu are si laterale , sa o pun pe bara fata a masinii? deranjeaza la mers? flambeaza enervant? o are cineva acolo? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 29, 2013 Autor Partajează Postat August 29, 2013 Re: Unde se poate monta antena pentru statia radio? antena exista , a functionat exceptional pe rusoaica cu storm de 4w, e pt suport fix , stiu sa mi o acordez singur, problema unde s a mai montat pe y61? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Unde se poate monta antena pentru statia radio? antena exista , a functionat exceptional pe rusoaica cu storm de 4w, e pt suport fix , stiu sa mi o acordez singur, problema unde s a mai montat pe y61? Pentru a putea beneficia de lungimea ei (si "bataia" aferenta), eu as cauta s-o montez cat mai sus, fiind in acelasi timp cat de cat protejata de crengi. La masina ta, eu as monta-o fie in centrul capotei motor fie pe un suport pe un eventual bull-bar, de data asta in lateral, undeva la jumatatea farului dreapta. Important este sa fie ferita bobina de lovituri directe, in rest lucreaza elasticitatea spicului:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 (editat) Re: Unde se poate monta antena pentru statia radio? Salutare antena nu trebuie sa aiba cumva si masa (-) care in cazul montajului pe bara trebuie luata de undeva?Eu am incercat o prindere pe bara la Feroza mea bara fiind de metal.Am confectionat o brida cu doua gauri pe care am prins-o de bara avand deja o gaura in bara.In cealalta gaura am prins antena cum se vede in poza.Se poate si mai bine este greu insa sa gasesti un burghiu pentru gaura in care intra antena :))La mine sa nimerit sa fie deja data gaura in brida aia. Editat August 29, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: Unde se poate monta antena pentru statia radio? Eu acilisea am pus-o. am achizitionat de la magazie una bucata tabla ...si cam asta mi-a iesit ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 (editat) Re: Unde se poate monta antena pentru statia radio? Salut, La mine e prinsa pe aripa stanga, oarecum simetric cu antena radio. Pozitia are ca avantaj ca nu e nici prea sus (pe plafon) sa dau cu ea de toti copacii, nu imi sta in campul vizual (pe mijlocul capotei) ete mai ferita de obstacole pentru ca e pe stanga (desi in offroad si pe partea stanga sunt copaci) e suficient de sus si are plan de masa bun (capota in fata si plafonul in spate), are prindere fixa, dar o pot da jos si baga in masina f. usor, si mi-a fost usor sa trag cablul la ea (de la statia montata in consola centrala printr-o gaura deja existenta pe contraaripa in interiorul masinii, pe langa stalp). E acelasi model ca a ta si eu am tot Sirio 5000. Vezi mai multe in topicul de aici (desi cred ca il stii): http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72371-Trolu-(Y61-RD28TDI)/page2 Sorin Editat August 29, 2013 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 30, 2013 Autor Partajează Postat August 30, 2013 Re: Unde se poate monta antena pentru statia radio? Eu m am oprit la 2 variante : si inclin pentru ai face o brida din prinderea suportului rotii de rezerva in forma de L pana deasupra ei din tabla de inox ramforsata cumva ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: Unde se poate monta antena pentru statia radio? Uite o solutie de montat pe bullbar similar cu al tau... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?44415-Modificari-Pajero-V60/page10 ...suport sudat, teava indoita sa aiba forma bullbar-ului si sudata prin care trece cablul inainte de a intra in compartimentul motor. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 30, 2013 Autor Partajează Postat August 30, 2013 Re: Unde se poate monta antena pentru statia radio? Am ales varianta suport roata de rezerva ,piesa e deja vopsita ! Vin cu poze ,si sa vedem cat scade performanta antenei ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2013 (editat) Re: Unde se poate monta antena pentru statia radio? Am rezolvat asa : la interior am mutat difuzorul statiei pe plafon (gaurit si lipit cu silicon),si microfonul prelungit cablul si pus in stanga ,iar in gaura ramasa in statie un indicator de incarcare pe LED ,se aude clar si perfect (probabil rezonanta) Editat Septembrie 10, 2013 de Astral 1 VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate