E.O.D 97 Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Re: Sfat achizitie SUV premium nou... sau nu cine imi dau un sfat despre Honda Hr-v?!?!? doresc sa achizitionez una pana intre anii 2001 si 2006, orice sfat e bine venit... va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 (editat) Re: Sfat achizitie SUV premium nou... sau nu In primul rand sa te asiguri ca este 4x4, pentru ca sunt si modele fara tractiune integrala. Sistemul de 4x4 este cel de pe CR-V, unul cu actionare hidraulica, si ar fi indicat ca masina sa nu fi tractat nimic, sau nu chestii prea grele pentru fizicul ei. Am auzit caz de punte spate deplasata la un CR-V, datorita tractarilor. Daca HR-V-ul a fost exploatat si intretinut corespunzator, este o masina excelenta, extrem de fiabila. Ar fi bine sa o iei dintr-o sursa sigura, mai sunt pe piata masini distruse de mesteri "priceputi", sau accidentate grav si descentrate. Mie personal imi plac foarte mult alea in 2 usi, si era cat pe ce sa fie primul meu 4x4 acum cativa ani. Din ce am vazut, se descurca onorabil pe zapada destul de mare, ceva noroi, acum depinde si de anvelope. Nu este un offroader, dar face treaba foarte buna in conditii destul de grele (pentru un turism), si... este Honda! :wink: Bafta la gasit! Editat Februarie 2, 2015 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
E.O.D 97 Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Re: Sfat achizitie SUV premium nou... sau nu multam de sfat,incurajator, de gasit am gasit( f.multe cu volan dreapta si in 3 usi), dar la fel si cu teriosul nu stiam nimic de model si nici aici pe site nu este o postare despre honda nu stiam mai nimic de model, in galati sunt cate-va si am ramas impresionat de ele , sunt unele de 105 cp , unele de 124 cp si preturile nu sunt chiar asa de speriat :tk si la multi km pe consum mic :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Re: Sfat achizitie SUV premium nou... sau nu ... sunt unele de 105 cp , unele de 124 cp ... Alea de 124CP sunt motoare VTEC: http://en.wikipedia.org/wiki/VTEC Am avut i-VTEC pe un Accord Sport si am fost impresionat. Daca-ti place pedal to the metal, si liniutele, ia-ti VTEC. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
E.O.D 97 Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Re: Sfat achizitie SUV premium nou... sau nu uite inca o informatie utila, negativ , nu sunt adeptul liniutelor sau a vitezei, eu sunt mai econom de fel imi place doar sa am libertatea de miscare in all season, sincer eu sunt f. multumit si de Terios si doamna mea a reusit sa-i dea si 140 pe A1 cand in cartea tehnica scrie vit max 147 km/h, e nevoie insa de spatiu si la hr-v am vazut ca e destul, :tk de informatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 (editat) Re: Sfat achizitie SUV premium nou... sau nu Poti sa ai si un motor mai puternic dar sa mergi linisti,dar la o depasire ceva iti trebuie ceva muschi in plus,pus ca un motor mai mic (subdimensionat) pe un 4x4(depinde si de greutatea lui)o sa consume mai mult si o sa fie mai mereu suprasolicitat....multa intelepciune in alegera ta :wink: Editat Februarie 3, 2015 de Astral If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Sandu Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Re: Sfat achizitie SUV premium nou... sau nu Salut Bogdan, Deja banuiesc ca ti-ai format o opinie despre masina. Oscilez intre un Santa Fe si Touareg Mountain 204 hp. Ma poti ajuta cu o opinie? Multumesc in avans Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate