Big.Ursu Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Cum incep serviciul de maine, cu greu mi-am convins sotia sa mai dam o tura de munti ... Evident am pus iarasi la treaba relatiile cu "Al Mare"...si iata ce a iesit Emotii (si la volan si in spatele obiectivului) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted September 1, 2013 Author Share Posted September 1, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna Au fost doua trasee....Romanii de Sus - Cheia - Olanesti (unde am si ramas peste noapte) si Ciungetu - Vf. Ursu - Vaideeni (multumesc @Minitehnicus). Au fost ceva emotii pe drum, dar una peste alta a fost un week-end reusit. Urmeaza si editarea video....de indata ce voi avea un pic de vreme. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna Superbe pozele, felicitari! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted September 1, 2013 Author Share Posted September 1, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna Superbe pozele, felicitari! :) Multam de aprecieri ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna Singur, Catalin? Faina miscare! Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted September 2, 2013 Author Share Posted September 2, 2013 (edited) Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna @f_zoltan - nu am fost singur am fost cu cineva. Primul video incepe cu o incercare de a urca spre Varful Ursu, dar am abandonat din cauza de insotitor [video=youtube;XCxGeQEi-OU] Edited September 2, 2013 by Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexei Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna Sa iti fie de bine! Omule, nu mai posta din astea lunea la prima ora... cand incepem sa ne facem curaj sa ne apucam de munci... ca ne sare de tot cheful de stat la birou ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted September 2, 2013 Author Share Posted September 2, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna Sa iti fie de bine! Omule, nu mai posta din astea lunea la prima ora... cand incepem sa ne facem curaj sa ne apucam de munci... ca ne sare de tot cheful de stat la birou ;) Eu azi am inceput serviciul...asa-mi fac curaj sa trec peste acest "impediment". NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_stoian79 Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna LASER FRATE !!! :h5 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna Superbe pozele ...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai T Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna @f_zoltan - nu am fost singur am fost cu cineva. Primul video incepe cu o incercare de a urca spre Varful Ursu, dar am abandonat din cauza de insotitor [video=youtube;XCxGeQEi-OU] si mai suna si bine ensiferum asta :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted September 2, 2013 Author Share Posted September 2, 2013 (edited) Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna si mai suna si bine ensiferum asta :D Cine stie cunoaste :h5 Mai este material video, doar timp sa-mi gasesc... Edited September 2, 2013 by Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna frumos frumos.....se pare ca ai pile mari la Al de Sus :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted September 2, 2013 Author Share Posted September 2, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna am un crez....decat credincios de sarbatori, mai bine pacatos fruntas. se pare ca Sefu imi apreciaza sinceritatea si ma rasplateste pe masura :-) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted September 2, 2013 Author Share Posted September 2, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigi_naste Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna faina iesirea poate la anul organizezi si tu un traseu prin zona ca peisajul este de vis,,,sper sa ne vedem curand la :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted September 2, 2013 Author Share Posted September 2, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna faina iesirea poate la anul organizezi si tu un traseu prin zona ca peisajul este de vis,,,sper sa ne vedem curand la :x Poate o aranja Barbosu' zarurile si ne pica si noua "mana castigatoare" :)) Inca.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted September 2, 2013 Author Share Posted September 2, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miniger Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna Daemonus, oricine ar numi asta o excursie de vis. Ai si niste track-uri macar orientative? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted September 2, 2013 Author Share Posted September 2, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna [video=youtube;m-7U-wd9pHQ] NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibitz Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Re: Ultima zi de vara....prima zi de toamna Foarte fain! Sfarsitul asta de an am mult treaba si nu stiu nici week-enduri daca o sa mai prind libere :cr aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts