Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recuperare impozit

mm

Postări Recomandate

Se da urmatoarea situatie: cumpar masina inmatriculata in Bulgaria. O inmatriculez pe RO ca autoturism (timbrul e mai mic deca pentru autoutilitara in cazul meu), platesc impozit si la o saptamana dupa o fac autoutilitara. Imi mai recuperez diferenta de impozit de la stat?

Mersi pentru raspunsuri,

Alex

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Recuperare impozit

Pentru ca vreau sa o inmatriculez autoturism, ca sa economisesc la

timbrul de mediu. Nu trebuie platit impozit automat la inmatriculare? Stii tu alta varianta?

Alex

Link spre comentariu

Pentru ca vreau sa o inmatriculez autoturism, ca sa economisesc la

timbrul de mediu. Nu trebuie platit impozit automat la inmatriculare? Stii tu alta varianta?

Alex

Nu, trebuie doar declarata la primarie (la financiar). Dupa ce o faci autoutilitara te duci cu actele la ei sa o mute la categoria respectiva. De platit poti plati mai tarziu. Eventual iti fac calcul pe autoturism pe perioada pana la transformare in autoutilitara.

Editat de rdk84
Link spre comentariu

banii dati la taxe si impozite se recupereaza mai greut dar se pot tranforma in creante.

exemplul meu:

am avut un ford focus 1.8, plateam la el 170 ron pe an (eu platesc la inceputul anului pe tot anul in curs), l-am vandut acum o luna si mi-au ramas de recuperat de la ei 42 ron, diferenta pana la finele anului. Am cumparat vitara la care impozitul e de 60 cred pe an, din care mi-au oprit pana la sf anului 21 ron, si automat mi-au ramas creante de 21 ron. Diferenta ramasa mi-au spus ca se va scadea doar de la mijloace de transport (nu si la apartament) la anul cand platesc impozitul.

deci daca platesti un impozit, nu e problema iti ramane acolo si se scade la anul, asta daca nu vrei sa umblii cu acte.

sper ca am ajutat.

you can go faster .. but i can go everywhere
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare