Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Despre compresoare de aer...

Patrolator
 Share

Recommended Posts

Re: Despre compresoare de aer...

Am cumparat o prostie asemanatoare cu aia, un bun canditat pentru cel mai prost produs chiar si in China. A costat 200 lei, dar nu merita nici macar atat. Ceea ce pare cilindru cu voleti de racire e o masca din plastic argintiu, poza m-a pacalit, dar obiectul nu. Cilindrul e o prapadita de teava din otel ascunsa dedesubt, care se incinge ca naiba, sarlatanie in toata regula.

L-am cumparat ca inlocuitor pentru compresorul de suspensie pana il repar, ridica masina fara probleme, dar la cum geme cred ca va crapa repede. As pune problema si invers. De ce nu un compressor de suspensie pentru umflat roti ? Se gasesc la mana a doua la bani normali. ARB-urile si alte avioane au preturi aberante.

.

..

...

Edit: uite obiectul cumparat de mine (nu e reclama, e ANTI-reclama, nu-I cazul sa cenzurati)

http://www.okazii.ro/alte-accesorii-si-consumabile-auto/compresor-auto-12v-cu-2-cilindri-23a-85l-min-140651-a173291502

(Vad ca esti clujean, daca vrei sa-l vezi viu da-mi de veste, dar crede-ma ca-I pierdere de vreme)

Edited by workaholic_ro

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:))) chiar ca in poze arata ca o chinezărie mai profi,

spune-mi ceva despre compresoarele de suspensie pentru ca trebuie sa recunosc habar nu am despre ce e vorba, eu m-am uitat putin pe net asa cu titlu informativ dar preturile nu sunt de loc decente... la un sh am vazut ca variaza intre 200 si 600 euro deci cu mult mult peste un T-Max sau altceva asemanator

Edited by bogus

Mercedes G Wolf 461 300GD

Nissan Terrano II R20 2.7 TDi

Nu-s competent. Pot sa spun doar ca pe cel de P38 l-as sari. Am reparat unul si nu-mi place cum e facut.

As vrea sa stiu ce crede nenea asta, daca vede ce scriem noi pe aici. Poate-l claxoneaza cineva care-l cunoaste, nu vreau sa-I poluez anuntul sponsorizat cu intrebari tehnice:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79067-Reconditionez-compresoare-suspensie

compresoarele pentru suspensie sunt numai pentru suspensie. folosite pentru umflat roti, chiar si cu butelie de presiune, cedeaza in scurt timp. incercand diverse improvizatii cu cele de aer conditionat iesiti mai scump si cu rezultate modeste. despre rahaturile de 30-40 de lei nici nu mai aduc vorba.

La GTC Auto gasiti in stoc compresoarele de la Smittybilt SUA http://shop.gtcauto.ro/compresoare/compresor-smittybilt

Sunt facute in China, cum sade bine oricarui produs american :grin:

Exista 2 variante: de 72 Litri, la 120 euro si de 160 Litri, la 210 euro.

Au incluse: furtun cu cuple rapide, pistol cu manometru, set accesorii umflare, geanta transport.

[ATTACH=CONFIG]243256[/ATTACH]

smittybilt_news_aircompressors_r2_c1.gif.df6c3a1b6d0793bf19fa2c5a7cb1c0f5.gif

[ATTACH=CONFIG]243255[/ATTACH]

smittybilt-air-compressor.jpg.f74ca6042ee3c446c2c9b0801186589c.jpg

Smittybilt-Air-Compressors-1-large-450x450.jpg.a735c942694d14e4be5253898a8a05df.jpg

Edited by RazvanGTC

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

• 4 months later...

Eu am dejantat acu o saptamana simex-ul de 35 si vreau sa zic ca l-am umflat de la zero fara pauza cu un compresor din piata care a costat 50ron no-name chinezarie.Ce-i drept a durat vreo 30min fara pauza si cam iesea fum din el dar asta am avut la dispozitie asa ca l-am folosit.

Eu am dejantat acu o saptamana simex-ul de 35 si vreau sa zic ca l-am umflat de la zero fara pauza cu un compresor din piata care a costat 50ron no-name chinezarie.Ce-i drept a durat vreo 30min fara pauza si cam iesea fum din el dar asta am avut la dispozitie asa ca l-am folosit.

Cred ca si-a trait toata viata lui de compresor; la urmatoarea roata o sa-si dea obstescul sfarsit :grin:

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

• 2 weeks later...

Eu unul am o chinezarie no name, care are insa debit mare. Am dat vreo 150 ron pe el, de la cineva care le "importa" si le vindea pe OLX. Umfla o roata de 31" in 3,5min, de la 0 la 2 atm. Il am de aproape doi ani si merge fara probleme.

Ca design seamana cu asta din poza

70201866_1_1000x700_compresor-auto-85l-min-ramnicu-valcea.jpg.3ffad2c8ba3a301a0cdc3493b3f90034.jpg

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

• 4 weeks later...

Doresc sa achizitionez un compresor portabil T-Max 72Lpm, de pe site-ul lor "oficial":

http://www.t-max.ro/accesorii_off_road.php?tmax=portable_compressor

Problema e ca am facut si comanda pe site, le-am scris si mail si nu am primit niciun raspuns de la ei. Un prieten de-al meu a facut acelasi lucru acum vreo saptamana si la fel, niciun raspuns.

A mai incercat cineva sa comande de la ei? Aveti cumva alte date de contact (in speta un numar de telefon) de-ale lor, in afara de mail-ul fantoma de pe site?

Stiu ca mai sunt si altii care vand asa ceva, dar la ei pretul bate spre 400 de lei si aici pe site-ul "oficial" iese cam la 285 de lei bucata, asa ca...

si eu am vrut dar am impresia ca firma care detine siteul nu se mai ocupa cu acele produse, in fine firma se numeste Kon Electronic si are si siteul asta http://www.telecomenzi.ro/ poti sa-i contactezi si sa-i intrebi ce e cu t-max

Edited by Max

Am sapat si eu un pic... nu cred ca e aceeasi firma. IP-ul 188.214.17.34 identic al celor 2 site-uri e de fapt IP-ul firmei care gazduieste site-urile (gazduire.ro). Am vorbit acum cu cineva de la firma de hosting si tipa zice ca firma cu site-ul t-max e inca activa. A verificat si email-ul lor si functioneaza si ala. Deci, rusinica pentru dezinteresul aratat clientilor. In fine, probabil ca o sa cumpar de la westalpine...

hmmm nu stiu ce sa zic daca folosesti interogarea whois la ROTLD-ul nu dupa ip-ull DNS urilor iti da asta:

Date Deținător (Registrant)

Nume Deţinător:

KON ELECTRONIC SRL

Adresă#1:

Str.Vatra Luminoasa Nr 47

Adresă#2:

Sector 2

Adresă#3:

BucurestiOraș

Județ/Sector/Stat:

Cod Poștal:021912

Țara:ROMANIA

Telefon:+4.0212507964

Fax:+4.0212507964

Email : kon@digi.ro

dar crezi ca merita efortul pentru diferenta aia de 50 de lei ?

Compresor tmax am cumpărat eu in 2012 de la colegul calinvas, e prezent aici pe site ca si vinzator autorizat la secțiunea mica publicitate, are telefon si puteți sa-i trimiteti PM. El intra mai rar aici, dar mi-a răspuns la PM a doua zi.

Legat de compresor, eu l-am folosit la umflat tot felul de cauciucuri,inclusiv '35. Își face treaba si nu am avut nici o problema cu el de cind l-am cumpărat, il recomand.

• 1 month later...

Compresor tmax am cumpărat eu in 2012 de la colegul calinvas, e prezent aici pe site ca si vinzator autorizat la secțiunea mica publicitate, are telefon si puteți sa-i trimiteti PM. El intra mai rar aici, dar mi-a răspuns la PM a doua zi.

Legat de compresor, eu l-am folosit la umflat tot felul de cauciucuri,inclusiv '35. Își face treaba si nu am avut nici o problema cu el de cind l-am cumpărat, il recomand.

Calinvas detine KON ELECTRONIC SRL , contacteaza-l si sunt sigur ca iti va raspunde.

Edited by Alin

• 2 weeks later...

Ce varianta este T-Max-ul de care spui? Am vazut ca majoritatea producatorilor(Tmax, Bushranger,s.a.)au compresoare in variante cuprinse intre 72-150-160l/min si presiuni de lucru maxime intre 60-150 PSI (4-10 atm, unele chiar mai mult. Voi ce ati recomanda ptr roti de 31-max 35 sa zicem (ca sa avem si o rezerva de putere). Credeti ca unul cu 72l/min si max 60PSI ar face fata? Are Bushranger ceva de genul acesta (V AIR parca) f micut si cochet. Oare ar fi suficiet sau e nevoie de ceva mai tare?

PS:Exista compresoare dedicate ptr montajul in compartimentul motor sau tot genul acesta se monteaza si acolo?, Eventual se poate monta o butelie la oricare din aceste tipuri de compresoare?

Ce varianta este T-Max-ul de care spui? Am vazut ca majoritatea producatorilor(Tmax, Bushranger,s.a.)au compresoare in variante cuprinse intre 72-150-160l/min si presiuni de lucru maxime intre 60-150 PSI (4-10 atm, unele chiar mai mult. Voi ce ati recomanda ptr roti de 31-max 35 sa zicem (ca sa avem si o rezerva de putere). Credeti ca unul cu 72l/min si max 60PSI ar face fata? Are Bushranger ceva de genul acesta (V AIR parca) f micut si cochet. Oare ar fi suficiet sau e nevoie de ceva mai tare?

PS:Exista compresoare dedicate ptr montajul in compartimentul motor sau tot genul acesta se monteaza si acolo?, Eventual se poate monta o butelie la oricare din aceste tipuri de compresoare?

IronMan cel scump ...eu il am si umfla roti de 33 " in a glance" ...foarte repede .. nu necesita intretinere eu sunt multumit de el ...adica asta http://www.ironman4x4.ro/product.php?id_product=435

Edited by timberland0910
  • Like 1
Natural Disaster Response Operations

• 3 months later...

Am eu, merge ok, nu am mai avut pana acum compresor deci nu pot sa compar

A avut sau are cineva compresor de la Terrain Tamer Series 3 ?

Am vazut ceva teste si s-a descurcat foarte bine.

Ce parere aveti despre acest compresor ?

Am eu ceva foarte asemanator sau chiar identic (l-am cumparat acum cateva luni). Am cautat o jumatate de an un t-max (am si postat in acest topic - pe orice site si la orice vanzator am intrebat nu am mai gasit, nu se mai fabrica). De suparare mi-am luat compresorul de care intrebai. La inceput mi-a parut rau ca am zis ca e chinezarie si nu o sa fiu multumit de el dar dupa ce am inceput sa-l folosesc, chiar sunt foarte multumit de el.

Eu l-am luat de aici:

http://troliu.com.ro/produse/compresor-auto-85l-min/

Nu le fac reclama, n-am niciun interes cu ei.

Ce e ciudat la modelul pe care l-ai postat (de pe site-ul auto100) e ca poza cu ambalajul e absolut identica cu ce am cumparat eu, dar la pozele cu produsul difera faptul ca manometrul e fixat pe carcasa iar la al meu e la capatul furtunului flexibil. In fine, ca e una ca e alta, banuiesc ca e acelasi lucru la baza.

Eu deocamdata am umflat doar roti de turism cu el, dar sunt foarte multumit de cum merge. Cand ma duc pe drumuri mai rele imi las presiunea cu 0.5 bari mai jos la toate 4 rotile. La iesirea in civilizatie dureaza doar cateva secunde reumflarea la fiecare roata.

Am folosit si unul din accesorii (ceva de umflat mingi cred), un soi de ac subtire, la suflat / uscat tot ce inseamna contacte electrice la masina (mufe, bobina de inductie, etc.) ca dupa o vizita la spalatorie imi murea subit motorul si nu stiam de unde era problema.

L-am folosit si la amorsare hidrofor la taica-meu la casa.

Stiu ca nu e ARB de multi $$$, dar isi face treaba. Are si 2 ani garantie, asa ca...

Ce parere aveti despre acest compresor ?

E o mega-pacaleala, ceea ce par a fi voleti de racire sunt de fapt capace de plastic. E vandut sub diverse nume si coafat usor diferit de la producator la producator. (se copiaza unii pe altii ca chiorii). Cei doi cilindri "profesionali" ascunsi dedesubt sunt niste amarate de tevi din otel, care se incalzesc ca naiba.

Partea buna e ca totusi merge, poate face 5 bar si e in stare sa umfle o roata sau (la nevoie) o perna de suspensie. Cat timp, nu stiu, l-am cumparat anul trecut si nu l-am folosit prea mult. Eu nu-l recomand, nu e o scula serioasa, dar la banii aia nici nu cumperi compresor adevarat.

• Like 1

Mie imi trebuie ceva care sa imi umfle la loc rotile de 235/75/15 daca sunt nevoit sa scad presiunea . Nu scad mai mult de 0.4 - 0.7 atmosfere / roata , deci am nevoie de ceva care sa imi readuca presiunea de la 1.5-1.8 la 2.2 la toate patru rotile. In prezent am o chinezarie si mai jalnica , de 50 ron , din Metro , care isi face treaba dar dureaza putin cam mult. Vroiam ceva mai bun si ma gandeam ca ar fi o solutie. Cele dedicata sunt prea scumpe si eu folosesc prea rar ca sa merte investitia . Mai mult de 50 de euro nu am alocat si la banii astia nu gasesc dedicat . Multumesc de raspunsuri.

Edited by FordRanger
Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use