Ben 07 Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Re: Bara stabilizatoare spate Cred ca ai rezolvat de atunci,dar e bine sa se stie. Am patit si eu asta, am crezut ca s-a stricat minunatia luxului:ha: De vina este fix acel buton al carui martor este aprins, a ramas oarecum apasat si da comanda continuu, astfel celelalte butoane sunt inactivate. Buna la toti. Am ajuns si eu insfarsit la bara stabilizatoare. Dupa cum am spus le fac reglabile manual. Stie cineva cum pot sa scap alarma de la bord "STAB OFF"? O sa incerc sa conectez 2 conectii din mufa intre ele sa vad daca mai vine alarma. Merci, Ben Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Re: Bara stabilizatoare spate S-a scris mai sus Ben ...banuiesc ca e mai usor sa citesti inapoi decat sa mai scriu eu odata ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ben 07 Postat Noiembrie 13, 2017 Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Re: Bara stabilizatoare spate S-a scris mai sus Ben ...banuiesc ca e mai usor sa citesti inapoi decat sa mai scriu eu odata ... Da Ionutz, nu am gasit unde sa scris dar dupa cum am scris am aruncat o privire si mi-a fost clar cum functioneaza signalul. Am conectat firele din mufa si am scapat de alarma. Ma deranjeaza putin sa fie tot timpul aprins mesajul STABI OFF, mai rau acum la control technic nu te trece daca ai orice mesaj/alarma pe bord. Trebuie sa scap si de beculetul airbag. Cei de la nissan mi-au spus ca este un recall pt masina asta din 2006 si ca masina nu a venit inca la servis, cred ca o sa rezolv atunci, nu stiu cu ce este recallul dar sper sa rezolv si cu airbag. Am incercat verziunea de apasare pe button, din pacate nu a mers, sub scaun am mufa de airbag care nu am unde sa o conectez din pacate. Am doar 2 scaune. Ma descurc, doar toate la timpul lor. Scuze pt offtopic Ben Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate