Maresalul Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Azi, 14.06.2008, orele 13,00, m-am gandit ca ar fi bine sa dau o tura prin jurul bucurestiului cu Lada.( ca si asa nu o scosesem niciodata:) Am plecat pe la 13,30 de acasa spre Domnesti, Clinceni, pe la raul arges, si ne-am intors pe la 20,00 :P . In general a fost k cu o mica exceptie de vreo 3 ore cat am cautat un tractor sa ne scoata din namol :1 http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iunie 15, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! alte poze :p http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! da bine te-ai infipt :grin: noteaza-ti cateva nr de telefon de aici de pe forum, si sunt sigur ca baietii (inclusiv io daca sunt liber) te ajuta cu cea mai mare placere sa iesi din situatii din-astea. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! cumpara-ti cauciucuri adecvate, si ia-ti si niste sufe cum trebuie , nu prastii d-alea de benzinarie ca sa n-ai surprize. si tine mereu la tine 100 ron in urmatoarele cupiuri: una de 50, si restul de 10. pentru tractoristul local. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Iunie 15, 2008 Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! ohoooo clinceni strikes again! la lumina palida a stelelor am vazut crapaturile din pamant si am zis "e uscat, nu-i bai" am fost scos de barbosu (merci din nou) cu al lui patrol oricum. sa nu-ti para rau ca ai intrat :) asa inveti solurile daca la geografie ai fost bolnav la ora aia :P Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! Mda. Frumoasa innoroire. Erai cu gumele de vara pe ea. Eu am infipt-o dar cu alea de iarna. D'aia caut in disperare acuma unele mai acatari incat sa nu mai am surprize. Oricum, sincer, eu nu o bagam in mocirla aia. Tot timpu incerc primadata terenu si apoi trec (dupa ultima fixare in noroi). Fiecare patanie ma mai invata ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iunie 16, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! Merci Niku ( cred ca o sa-mi printez agenda cu numerele de telefon de iaci - er bine daca ar fi fost bine sa fie trecuta si zona din oras unde locuieste fiecare, sa nu-i deranjam pe cei care stau in cealalta parte a orasului :hi); Intentia mea nu a fost sa intru in namol. Inainte de a ajunge in acel loc am trecut printr-o alta zona in care pamantul era la fel ca aici si am trecut fara probleme( dar se pare ca era mult mai uscat :ha: ) Nu stiu daca as fi reusit sa trec pe acolo chiar daca as fi avut super swamp-uri sau cele mai tari gume. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! vecine (grivitei), ai infipt-o corespunzator. Partea buna e ca ai invatat deja primele doua lectii: nu pleca in offroad de unul singur si nu pleca de acasa fara minim de echipare (gume, sufe, lopata, etc). Bravos pt iesire, oricum :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! s-a mai spus, noteaza-ti telefoanele. ai fi fost surprins sa vezi cati am fi venit. misto noroi. mai baga? hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! Exista o postare cu nr de tel a celor care s-ar duce sa ajute in aceste situatii ??? Daca nu exista nu ar fi o idee sa se creeze un asemenea post ??? Salutari, Calinvas P.S. De exemplu un tabel actualizat de un Moderator care ar putea contine : Nume : CalinVas Localitate : Corbeanca Bucuresti Modalitate contact : Prefer SMS nu telefon Disponibilitate: In functie de Nevasta Raza de interventie : 50 max 100KM Tel : 0722209699 http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iunie 16, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! Vine cineva sambata sau duminica prin zona cu noroiul de mai sus sa-mi iau revansa? :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! as veni eu...vorbim. app, aviz amatorilor :grin: ..e un bun motiv sa pleci de acasa noaptea: m-a sunat un prieten sa-l scot din noroi :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! acum am terminat si eu de schimbat arcul de pe fata.. ca duminica am cazut ca un novice intr-o ravena... am incercat sa ma trag de un al M ..cu tractoare, dar il trageam pe el de mine noroc cu un copac asezat potrivit, ca altfel era destul de greu poate Kato face rost de ceva poze, ca eu eram singur, fara copilot bun de poze forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! sa nu uit trebuie si ceva bani pt tractorist, dar mai bine: un troliu, un topor, o lopata sanatoasa si un hijack... ceva cauciucuri sau LANTURI cu astea te scoti de oriunde, chiar daca mai greu garantat, daca nu ai ceva rupt, iesi cu dotarile astea si ceva ore de munca deci...investitii in primul rand si apoi iesiri asta spun eu, voi faceti cum vreti forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! :ha: :ha: :ha: Nu dispera, Bogdane, ce de-acolo nu ieseai nici cu mama gumelor, daca nu scria pe masina JCB sau Caterpillar. Bravo pentru inaugurare. Acuma ai inca un motiv sa dai de baut. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! Exista o postare cu nr de tel a celor care s-ar duce sa ajute in aceste situatii ??? Daca nu exista nu ar fi o idee sa se creeze un asemenea post ??? Salutari, Calinvas P.S. De exemplu un tabel actualizat de un Moderator care ar putea contine : Nume : CalinVas Localitate : Corbeanca Bucuresti Modalitate contact : Prefer SMS nu telefon Disponibilitate: In functie de Nevasta Raza de interventie : 50 max 100KM Tel : 0722209699 pai cred ca cel mai bine e sa consulti rubrica aia cu cartea de telefon eu unul consider ca toti ar fi disponibili pentru o intrajutorare si cel mai bine ar fi ca cei ce pleaca la o tura de plimbare sa sune tovarasii spre cooptare, ca sa nu mai plece singuri asa ca bogdan :P egoistule :P ai vrut sa te dai singur la noroaie, nu ne-ai luat si pe noi :grin: It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iunie 18, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! Nu am vrut ca rusoaica sa aibe concurenti si oricum vroiam sa fac o plimbare de vreo 3 ore pe jos :ha: Dane, cred ca destinul meu in viata e sa dau de baut :ha: ce se aude cu vremea pt week-end-ul asta? ploua sau luam apa in butoaie sa aruncam pe drumurile de tara sa apara noroiul? http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! Nu am vrut ca rusoaica sa aibe concurenti si oricum vroiam sa fac o plimbare de vreo 3 ore pe jos :ha: Dane, cred ca destinul meu in viata e sa dau de baut :ha: ce se aude cu vremea pt week-end-ul asta? ploua sau luam apa in butoaie sa aruncam pe drumurile de tara sa apara noroiul? Ia-ti mai intai gume si dup-aia cauta noroaie :T Ca altfel.... :tr :tr :tr “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iunie 21, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! are cineva chef de o plimbare in week-end-ul asta pe la langa Bucuresti? :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Re: Ar fi trebuit sa fie o plimbare placuta!!! da un nr de telefon. sau suna-ma la 0723.831.964....eu ies sambata dupa amiaza, sa caut ceva noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate