soimu Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 exista o discutie pe forumul de vanatoare si cineva pomeneste acolo ca hilux are de fabrica diferential blocabil fata... eu personal am ramas "blocat" de aceasta posibilitate dar nu imi vine sa cred asta. Rog sa ma lamuriti, posesori si iubitori de hilux. Multumesc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? putin probabil sa aibe asa ceva din fabrica...mai ales variantele cu roti independente pe fata.... posibil sa gasesti asa ceva la variantele mai vechi...cu axa rigida pe spate..... singurele pe care le stiu cu diff bolcabil din fabrica sunt variantele Land Cruiser ps...am vrut sa spun cu axa rigida pe fata.......:grin: Editat Septembrie 11, 2013 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? putin probabil sa aibe asa ceva din fabrica...mai ales variantele cu roti independente pe fata.... posibil sa gasesti asa ceva la variantele mai vechi...cu axa rigida pe spate..... singurele pe care le stiu cu diff bolcabil din fabrica sunt variantele Land Cruiser da, si eu ma indoiesc profund sa fie cu diferential fata blocabil, dar mi-am luat-o pe forumul ala... mi-au dat link spre forumul asta sa ma informez cum sta treaba cu tractiunea 4x4 si blocantele...drept pentru care m-am conformat :ha: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? sau ar putea avea...daca e montat ulterior de cineva :grin: poate ne lamuresc Toyotistii impatimiti Editat Septembrie 11, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? Personal nu stiu sa fie Hilux cu blocant fata din fabrica. Nici la cele cu punte rigida. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? da, era de bun simt ca sa nu fie standard de fabrica pe hilux blocant, atata pentru ca pretul ar fi foarte mare, cat si pentru ca o camioneta se adreseaza unor alte categorii, adica nu mai pun la LC si sa puna la camionete...nu are nici un sens. Pe forumul vanatorul se sustinea ca are...si de aceea este mai buna decat L200. Am citit si fisa tehnica a hilux ului (ocazie cu care am vazut ca are un consum mult mai bun decat patrolul meu :cr) si nici acolo nu spunea nimic de asa ceva, nici de autoblocant macar. Ma rog, oamenii nu trebuie sa stie, trebuie doar sa fie siguri pe ei, si eu m-am facut mic si am intrat la biblioteca :ha:. Editat Septembrie 11, 2013 de soimu` forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? Daca e acelasi forum de vanatoare unde se discuta ca G-ul e cel mai tare pt ca nu are planetare .. atunci stai linistit ca nu tu esti ala prost :grin: http://www.vinatorul.ro/public/forum/viewtopic.php?f=57&t=1388 Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? Daca e acelasi forum de vanatoare unde se discuta ca G-ul e cel mai tare pt ca nu are planetare .. atunci stai linistit ca nu tu esti ala prost :grin: http://www.vinatorul.ro/public/forum/viewtopic.php?f=57&t=1388 forumul nu are nici o probelma, si nici useri, pentru ca toti invatam pe parcurs, problema e cand nu stii si afirmi cate ceva. Si problema este a celui care mai stie cate ceva...ca incepe sa isi puna intrebari (vezi cazul meu).:grin: Totusi, nu exclud sa aibe dreptate, poate sunt cu blocant fata de fabrica...si atunci sunt chiar superoptiuni pentru vanatori. In rest.... tot de la Madi as lua patrolul ala cu bena daca ar fi sa schimb cu camioneta, scuze iubitori de toyota, dar obiceiurile vechi mor greu. forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? in afara de G, nu stiu sa existe o alta masina cu blocant pe fata. Am citit mai sus ca spuneati de ceva Land Cruiser, dar nu am vazut / auzit de care model... Parerea mea este ca e f riscant sa pui blocant fata in standard, pentru ca maaaarea majoritate a utilizatorilor nu au habar sa il foloseasca si vor bloca una doua si apoi sa te tii panarama cu planetare rupte si alte sotii de gen. Nu am mai ras demult atat de bine citind topicul ala cu G-ul care NU are planetare :)))))))))))))))))) LOL Toata lumea zice ca nu e masina ca G-ul, dar nu stiam de ce. Acum am aflat :))))))))))))))))))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? LC 80 safari ...aia ce pleca din fabrica cu snorkel, bari arb si troliu, aia era cu blocant fata spate din fabrica si binenteles G ul... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? Au fost unele serii cu LSD pe spate din fabrica. Oricum, cei de la Toyota, merg pe filozofia ca ceea ce nu este nu are cum sa se strice. Sunt foarte multi posesori de 4x4 care nu stiu ce au pe masina, daramite cum functioneaza. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? in africa de sud s-ar parea ca exista posibilitatea echiparii cu blocant fata. oricum, nu cred ca omul se gindea la astea. mai ales ca in sth africa ei isi fac singuri toyotele. cele de soi :grin: @alexei: toyota si nissan au modele cu blocant fata din fabrica. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? O fi confundat Hilux-ul cu LC pick-up. http://www.alibaba.com/product-tp/140114166/TOYOTA_Land_Cruiser_HZJ79L_4x4_pick.html don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? nu prea ai acum sa le confunzi. ei au o echipare "rider" care se pare ca este ceva mai speciala. un ssrx + ceva (ala o fi blocantul). oricum, m-am edificat cu sth africa: au un producator local care produce si alte piese pentru toyota. cum au fabrica acolo, ei ofera si acest diferential blocabil, pe care il pune si toyota in anumite echipari. irelevant pentru europa. raspunsul in acest caz ar fi: exista dar pe alt continent. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? Eu stiam ca toate Hilux-urile pentru Europa se fac in South Africa.Fabrica de acolo asigura celemai generoase dotari. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? Eu stiam ca toate Hilux-urile pentru Europa se fac in South Africa.Fabrica de acolo asigura celemai generoase dotari. nu stiam asta. se poate pune o intrebare la firma aceasta http://www.gearmax.co.za/ - se pare ca ei fac acele diferentiale. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dumitru Cristian Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? Ce an de fabricatie e Hiluxul? Sau macar modelul ? Ne putem uita pe catalogul de piese Toyota, si vedem singuri ce si cum e de fabrica :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? M-am conversat o data cu cei de la reprezentanta, in dorinta de a decodifica VIN-ul. Mi-au spus ca cele double cab, tip deluxe se fac in RSA, cele single cab in Taiwan etc. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? Din ce spun unii care fac emisiuni de specialitate pe net , motorul ar fi facut in fabrica Toyota din Taiwan si restul in Africa de Sud . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IlieGeologie Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? Salut! N-are nic! Io am vrut sa-i pun si fata si spate, da baietii de la Trabenreuther Cluj mi-au taiat elanul. Cu cel de pe fata, caci cica ar hi total contraindicat pe motiv ca... (am uitat). Poate ma lamuresc unii mai batrini in ale "elefantilor" astia! Asa ca i-am pus doar pe spate. Da' de asta trebe sa car citiva saci de ciment in bena, iarna, ca sa nu ma-nfund in omat... ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IlieGeologie Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? Da, in Africa de Sud is facute Double Cab-urile. A mea cind o venit avea aproape tot parbrizul plin cu abtibilduri scrise in Africaans. De celelalte habar n-am. ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? De ce ar fi contraindicate pe fata? Eu tocmai acolo as fi vrut sa pun. Ca pe spate nu ma ajuta cu nimic ca este foarte usoara bena. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? As fi foarte curios sa aflu motivul de ce ar fi contraindicate pe fata. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? As fi foarte curios sa aflu motivul de ce ar fi contraindicate pe fata. In general la viraje cu ceva viteza (span) daca prinzi aderenta cu ambele roti atunci nu mai are cine sa compenseze (pe portiuni cu aderenta numai diferentialul liber poate compensa) si atunci se pot rupe usor planetare sau dinti prin diferential (poate nu din prima dar la un moment dat cedeaza pe undeva). Eu nu am patit pentru ca nu am :grin: Vorbesc din citite/auzite. Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IlieGeologie Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica? In general la viraje cu ceva viteza (span) daca prinzi aderenta cu ambele roti atunci nu mai are cine sa compenseze (pe portiuni cu aderenta numai diferentialul liber poate compensa) si atunci se pot rupe usor planetare sau dinti prin diferential (poate nu din prima dar la un moment dat cedeaza pe undeva). Eu nu am patit pentru ca nu am :grin: Vorbesc din citite/auzite. Are dreptate Alex. Acum imi aduc aminte ca asta a fost explicatia pe care-am primit-o si eu. Desi, sincer, nu cred ca baga nimeni diferentialul si-i da talpa. Il folosesti doar sa iesi din nacaz s-apoi gata. ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate