Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

hilux are diferential fata blocabil de fabrica?

soimu

Postări Recomandate

Re: hilux are diferential fata blocabil de fabrica?

De ce ar fi contraindicate pe fata? Eu tocmai acolo as fi vrut sa pun. Ca pe spate nu ma ajuta cu nimic ca este foarte usoara bena.

Mare dreptate ai. Daca nu ai macar fo suta-doaua de kile in bena degeaba ai diferentialu' pe spate. Io am tot carat saci de ciment in bena pina m-am apucat, intr-o iarna, de-am facut wheel carriers-urile ce le vezi. Vara pun MT-urile si iarna gumele de strada si le folosesc ca lest, sa nu-i fuga spatele la 2x4. Daca mai am ceva bagaje in bena, plus cortul pe hardtop vara, ies mult mai usor din gloade.

........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr

... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum ai prins wheel carrier-ul ? de aripi? Parca nu prea ai loc de lampile stop.

Eu am pus troliul pe spate si situatia s-a mai imbunatatit.

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

Probabil s-a produs o confuzie din cauza faptului ca in unele fise de dotari de la Vanzatorii/Revanzatorii Toyota este specificat si : "ADD Diferential fata cu Deconectare Automata". Am intampinat la un moment dat acest ADD intr-o oferta la Toyota Hilux si m-am gandit imediat la diferential blocabil fata. Am fost sceptic si am cautat ce este acest ADD si am aflat ca e vorba despre Automatic Disconnecting Differential system si se refera la modul de cuplare al planetarelor fata atunci cand se selecteaza 4x4. Mai multe detalii gasiti aici : http://www.off-road.com/trucks-4x4/tech/the-automatic-disconnecting-differential-system-19259.html

• Like 1

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

un powertrax fata/spate este o alegere buna, parerea mea. va fi viitorul upgrade la mine. intii fata si apoi spatele.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

da, si eu cred ca aceasta este confuzia, multumesc alex

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare