Durasell Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 (editat) Am citit toate topicurile referitoare la acest subiect, eu vreau sa va intreb daca aveti vreun numar recent al firmei din Brasov care confectiona foi de arc deoarece cel de pe site cu 816 la final nu raspunde nimeni. Ok, poate sa fie si alta firma care confectioneaza nu neaparat din Brasov. Va multumesc. Chiar nimeni nu cunoaste vreo firma? Editat Septembrie 13, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Re: Foi arc L200 Recomand cele consacrate , noi , cu garantie . Nu insinuez ca cele la comanda nu ar fi bune sau ca meseriasii n-ar fi meseriasi , dar .... fabricarea arcurilor unicat poate fi ( si in majoritatea cazurulor este ) foarte usor o mare bataie de cap . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Re: Foi arc L200 - recomandari firme care confectioneaza Pe la dezmembrari ai incercat sa gasesti....? Google mi-a scos cateva la lumina la o prima incercare : http://www.dezmembrarimasini.ro/piese-auto-marca-mitsubishi/piese-marca-mitsubishi-model-l200/ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Durasell Postat Septembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Re: Foi arc L200 - recomandari firme care confectioneaza Pe acestea le-am vazut, ideea era ca vroiam sa gasesc numarul de tel a celor din Brasov care confectioneaza foi, imi trebuie decat o singura foaie si nu vreau sa arunc banii pe ceva second deoarece in cateva luni vreau sa imi iau OME, dar sa vedem. Ok, multumesc ASTRAL.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Re: Foi arc L200 - recomandari firme care confectioneaza Ok, atunci pune aici numele firmei din Brasov ca poate ii stie cineva.....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b67lck Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Re: Foi arc L200 - recomandari firme care confectioneaza Ai gasit numarul?Daca mai ai nevoie da-mi pm te ajut eu Mitsubishi L200 <>2005 hyundai accent 1.5 crdi 110 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buzu89 Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Re: Foi arc L200 - recomandari firme care confectioneaza Cel mai ieftin lucreaza o firma din Ungaria de la Debrecen, eu am facut 6 foi de arc la ei in 5 ore.Garanteaza pt lucrare si fac inclusiv bucsile.Am fost foarte multumit de lucrarea care la mine a costat 780 lei !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Re: Foi arc L200 - recomandari firme care confectioneaza De obicei se rup foile 2 si 3 ( de la oberlag in jos ) . Pentru un pickup , foile 2 si 3 pe fiecare parte ( in total 4 foi ) costa 500 ron ( la firma de la Brasov ) . Ii gasesti pe soseaua de centura intre CET si intersectia cu Tarlungeni . Ti le fac cam in 2 ore . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ValS Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Foi arc L200 - recomandari firme care confectioneaza Salut, Eu am avut probleme cu o foaie rupta si schimbata de fostul proprietar nu stiu unde. Ulterior mi s-a rupt si mie o foaie pe partea cealalta. Am schimbat-o la un atelier din Bucuresti de pe Calea Ghrivitei, langa RAR, site http://www.arcuriauto.ro, http://www.arcuriauto.ro/contact.html. A facut foaia pe loc si a costat 250 lei cu montaj. Sper sa fie de folos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Foi arc L200 - recomandari firme care confectioneaza Pentru cei din Brasov , firma se numeste Vazomi S.R.L. si are punctul de lucru pe soseaua de centura , intre CET si intersectia cu Tarlungeni . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate