popabogdan83 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 (editat) Salutare, Duminica 22.09.2013 imi propun sa fac o iesire in M-tii Baiului cu urcare din Azuga - iesire traseu Secaria... Am sa atasez track-ul. Daca este cineva doritor este binevenit. Ceva informatii despre traseu daca este cineva binevoitor. Multumesc! Tel: 0757645846 Agregat in dotare: Jimny - AT-uri Track: [ATTACH]190153[/ATTACH]BaiuluiPeCreasta.kmz Editat Septembrie 19, 2013 de popabogdan83 "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta daca plecare nu e prea de vreme , ma bag si eu . Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat Septembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2013 (editat) Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta daca plecare nu e prea de vreme , ma bag si eu . Salut, Inca nu m-am gandit la ora plecarii, astept sa vad daca mai sunt doritori... Acum poti propune tu o ora si gasim o solutie de compromis... O zi frumoasa! Editat Septembrie 20, 2013 de popabogdan83 "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Salut, Inca nu m-am gandit la ora plecarii, astept sa vad daca mai sunt doritori... Acum poti propune tu o ora si gasim o solutie de compromis... O zi frumoasa! Ma gandeam la un 8,30 plecare din Bucuresti , mai devreme e cam dificil pentru mine . Vad ca pina acum nu sunt ... doritori . Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Ar putea fi interesant dacă o conving măcar pe fiica mea! Va țin la curent. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat Septembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Ma gandeam la un 8,30 plecare din Bucuresti , mai devreme e cam dificil pentru mine . Vad ca pina acum nu sunt ... doritori . Atunci 8.30 sa fie... Stabilim maine detaliile... Una din variante ar fi urcarea din Azuga (pe langa partie) dar daca este noroi am fost sfatuit sa nu ma bag cu AT-urile fara troliu si singur... deci nu am troliu... iar o a doua varianta ar fi sa urcam din Zamora... Ne orientam noi! b80XOX - asteptam vesti :)) "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta M as baga si eu cu jimny cu gume de strada, doar daca urcam prin secaria sau zamora. Am facut de 2 ori traseul vara asta cu urcare din secaria si daca nu ploua e ok. Prin azuga am incercat sa urc odata dar e imposibil fara simexuri si troliu. E mereu noroi in zona aia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat Septembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta M as baga si eu cu jimny cu gume de strada, doar daca urcam prin secaria sau zamora. Am facut de 2 ori traseul vara asta cu urcare din secaria si daca nu ploua e ok. Prin azuga am incercat sa urc odata dar e imposibil fara simexuri si troliu. E mereu noroi in zona aia. Asa am fost si eu sfatuit sa evit zona daca merg singur... ca sa nu avem probleme ma gandesc sa urcam dinspre Zamora cu coborare spre Secaria... Daca mergem dinspre Secaria o sa venim cu valul pe toata valea prahovei... asa macar avem doua benzi pana la Bucuresti... Am ceva probleme cu gps-ul si maine nu o sa am gps dar daca o sa avem persoane care au mai fost nu o sa avem probleme... Pana acum sa inteleg ca suntem trei masini si plecarea la 8.30 din Bucuresti. Acum sa stabilim locul de intalnire.... Pe mai tarziu... "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Eu am masina la Buftea , sa nu mai vin inapoi , pentru mine e mai usor sa ne intelnim la Corbeanca , sau pot merge pe DN1a pina pe centura Ploesti. Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Sunt in negocieri încă:) am lăsat-o la Verisoara ei sa o imbunez! Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Asa am fost si eu sfatuit sa evit zona daca merg singur... ca sa nu avem probleme ma gandesc sa urcam dinspre Zamora cu coborare spre Secaria... Daca mergem dinspre Secaria o sa venim cu valul pe toata valea prahovei... asa macar avem doua benzi pana la Bucuresti... Am ceva probleme cu gps-ul si maine nu o sa am gps dar daca o sa avem persoane care au mai fost nu o sa avem probleme... Pana acum sa inteleg ca suntem trei masini si plecarea la 8.30 din Bucuresti. Acum sa stabilim locul de intalnire.... Pe mai tarziu... Da. Bine gandit cu evitarea aglomeratiei de la intoarcere...Sper sa nimerim urcarea din Zamora - in rest te duce drumul. Pt maine pt cei din buc propun intalnire la mc donalds otopeni. Facem gratar sau iau sandwich uri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Eu , propun sandwich uri , vrema va fi uruta..... Cum spuneam , am masina la Buftea asa ca va astept la Corbeanca sau la brico ploiesti 9,15 / 9,30 Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat Septembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta E bine asa? Ora intalnirii sa fie 8.00-8.15 la Mec Otopeni (ne adunam, facem cunostinta, bem o cafea); la 8.30 cel tarziu plecarea... Avand in vedere ca o sa mai vina cineva cu moto si trebuie sa ajungem in acelas loc de unde incepem traseul propun: Urcare prin Secaria si coborare tot prin Secaria. Acolo sus sunt cateva trasee, peisaje foarte frumoase... Sper doar sa avem parte de vreme buna... O sa avem pecineva care cunoaste zona bine si nu o sa avem probleme... Strainu - te luam de pe drum... ;) Ps: "si eu votez tot pt sandwich-uri" "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta acum m-am intors din baiului,am urcat pe orjogoaia din valea doftanei si am coborit pe Zamora in busteni. sus pe creasta ceata,ploaie,frig si ninsoare!! atentie deci! dar poate miine e soare,cine stie. la munte e posibil orice. drum bun miine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat Septembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta acum m-am intors din baiului,am urcat pe orjogoaia din valea doftanei si am coborit pe Zamora in busteni. sus pe creasta ceata,ploaie,frig si ninsoare!! atentie deci! dar poate miine e soare,cine stie. la munte e posibil orice. drum bun miine! Salut, sper ca maine sa fie frumos... parca asa era pe net vremea pt maine... vedem! "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Salut, sper ca maine sa fie frumos... parca asa era pe net vremea pt maine... vedem! Eu nu pot sa vin. Distrsactie placuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Are dreptate SOGO, e greu de urcat din Azuga fara MT sau SIMEX, dar si la coborare trebuie atentie daca ploua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat Septembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Eu nu pot sa vin. Distrsactie placuta Asta e... poate next time! Pana la urma cine o sa fie dimineata la Mec Otopeni? "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat Septembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Are dreptate SOGO, e greu de urcat din Azuga fara MT sau SIMEX, dar si la coborare trebuie atentie daca ploua. Pana la urma o sa urcam din Secaria cu coborare tot acolo din motive peactice... Poate pana la anul imi pun si eu macar MT-uri... Oricum, multumim pt sfaturi... Seara faina! "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta din secaria nu e nici o problema,e multa piatra si deci aderenta,chiar pe ud. puteti cobori pe creasta Zamora in busteni ca sa nu va intoarceti. coborirea in azuga prin padure e grava(daca e aia pe care o stiu eu),mai ales pe noroi-si credeti-ma ca e mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Am sa vin si eu , ne vedem probabil la Paralela 45 in jur de 9:30 . Marius Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat Septembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Am sa vin si eu , ne vedem probabil la Paralela 45 in jur de 9:30 . Marius Ne vedem acolo... ;) "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Asa ramane , ne vedem la 8,30 / 8,45 la corbeanca , sau direct la brico ploiesti .... aaveti statie ? pe 16 ? Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat Septembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2013 (editat) Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Asa ramane , ne vedem la 8,30 / 8,45 la corbeanca , sau direct la brico ploiesti .... aaveti statie ? pe 16 ? Sorry dar nu am statie la iesirea asta... ne auzim la telefon. Eu nu am tel tau dar e nr meu scris aici... Da-mi tu un tel ca nu am nr tau... Editat Septembrie 21, 2013 de popabogdan83 "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Sorry dar nu am statie la iesirea asta... ne auzim la telefon. Eu nu am tel tau dar e nr meu scris aici... Da-mi tu un tel ca nu am nr tau... 0722502240 Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate