popabogdan83 Postat Septembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta 0722502240 Oki, te sun in momentul cand plec de la Mec... "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Din păcate eu nu pot ajunge dar va doresc distracție plăcută! Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat Septembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Din păcate eu nu pot ajunge dar va doresc distracție plăcută! Next time! ;) "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Intrarea in traseu am facut-o prin Zamora pe o panta pietruita , timpul in prima parte a fost cu ceata , ploaie si vant puternic , dar dupa o ora de mers prin gol alpin vremea s-a mai indulcit iar soarele a reusit sa ne mai incalzeasca . Coborarea a fost prin Secaria , Valea Doftanei unde a fost cald si placut . Sper sa mai revin pe acest traseu peste 2-3 saptamani sa privesc jocul de culori a toamnei de la inaltime. Bogdan :tk:tk Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Mai vrem poze :) Intrarea in traseu am facut-o prin Zamora pe o panta pietruita , timpul in prima parte a fost cu ceata , ploaie si vant puternic , dar dupa o ora de mers prin gol alpin vremea s-a mai indulcit iar soarele a reusit sa ne mai incalzeasca . Coborarea a fost prin Secaria , Valea Doftanei unde a fost cald si placut . Sper sa mai revin pe acest traseu peste 2-3 saptamani sa privesc jocul de culori a toamnei de la inaltime. Bogdan :tk:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta Va invidiez! Sper sa pot veni si eu data viitoare! Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popabogdan83 Postat Septembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Re: Duminica 22.09.2013 o plimbare Baiului pe Creasta In primul rand multumiri participantilor, marius4motion si strainu! Dupa cum stiti traseul este unul usor si fara probleme, putine balti si atat... Ne-am simtit bine si am admirat peisaje foarte frumoase chiar daca in prima parte a traseului, cum a spus si marius4motion, nu am avut parte de privelisti dar pe masura ce inaintam se insenina tot mai mult... Pentru mine a fost prima data pe acolo si abia astept nu nerabdare o noua iesire... Jocul de culori abia de acum incepe! (ca sa citez pe cineva :)) ) Cateva poze si de la mine: "It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt) :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate