farcasradu Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Salut prieteni!vad ca sa asternut linistea in zona bihorului...de aceea propun sa repetam ultima iesire ce sa desfasurat in zona Surduc..ceva orientare...un pic de off road si poate,cine stie,ramane timp si ptr un picknic...ce ziceti de 06.10. sau de 13.10?daca credeti ca vreti scrieti-va fiecare parerea...multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenmarian Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Re: iesire prin zona surduc Suna interesant si dupa ultima iesire stiu ca asa va fi. Eu sunt pentru , ramane sa vedem si altii ce program au si ce data este mai convenabila.Cu cat mai multi cu atat mai bine . Astept noutati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Re: iesire prin zona surduc Da niste poze nu ne aratati de la ''anterioara''? Asa, pentru delectarea vizuala a celorlalti. (salut gasca de la 'Descopera Romania', oradenii in general, pe aceasta cale) "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Septembrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Re: iesire prin zona surduc daca te uiti mai jos la "zona surduc-29 iunie,orientare..." vei gasi si video si foto..SALUTARI! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Re: iesire prin zona surduc daca te uiti mai jos la "zona surduc-29 iunie,orientare..." vei gasi si video si foto..SALUTARI! Scuze! Am confundat-o cu iesirea de la Derna. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate