Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un alt fel de Y61

Big.Ursu

Postări Recomandate

Re: Un alt fel de Y61

Nu cumva te-ai scarpinat la urechea dreapta cu mana stanga?

O anulare de Egr, un Provent pe admisie, galeria libera si un soft facut ca la carte ( la o firma adevarata), te scapa de toate problemele.

Cred ca te-ai complicat cu restul! Parca ai de gand sa imbatranesti cu Y61!

Fierul este fier! Mai devreme sau mai tarziu tot la topitorie ajunge! Cu cat o scarpini mai mult la fundulet cu atat mai mult iti va cere!

Editat de mac01
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mac,

Tind sa te contrazic, asta ptr ca stiu masina. Merge foarte bine iar cu imbatranirea ...cam asa este, sunt fiare sortite sa le lasam mostenire la urmasi ...:grin:

Catalin a avut norocul sa aiba un "consilier" australian trecut bine de a doua tinerete, deci cu ceva experienta in domeniu, care i-a dat cateva sfaturi foarte bune. Sfaturi pe care in Romania, i-ar fi fost imposibil sa le primeasca.

Toti ne dorim sa ne mearga fiarele tot mai bine si "topitoria" poate fi amanata in acest fel. Ramane sa vedem daca ...lucrurile vor sta asa sau altfel ...

Cu scarpinatul si cu bugetul ...din ce ai, din aia te-ai scarpina mai rau ...stii cum e...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Nu cumva te-ai scarpinat la urechea dreapta cu mana stanga?

O anulare de Egr, un Provent pe admisie, galeria libera si un soft facut ca la carte ( la o firma adevarata), te scapa de toate problemele.

Cred ca te-ai complicat cu restul! Parca ai de gand sa imbatranesti cu Y61!

Fierul este fier! Mai devreme sau mai tarziu tot la topitorie ajunge! Cu cat o scarpini mai mult la fundulet cu atat mai mult iti va cere!

Un soft bun ... inseamna doua variante:

1. chip

2. ECU nou.

Nici una nu e ieftina, si .... daca nu sunt facute la "mica meserie" te arzi rau. Despre chip-tunning au scris o "biblie" intreaga colegii australieni, si lecturand-o iti poti da seama ca nu exista varianta "plug-and-play" care sa faca ceea ce trebuie, iti trebuie un dyno, 100101 de senzori auxiliari pentru reglare si pe cineva cu "background" ca sa-ti seteze cum trebuie jucarioara. Chiar daca m-ar fi lasat inima sa dat cateva sute de euro bune pe chip si sa arunc pomana si statului roman (sub forma de tva si taxa vamala), nu stiu cine m-ar fi ajutat cu instalarea/configurarea.

In privinta ECU...acolo lucrurile stau si mai complicat si mult mai scump si nu are sens sa mai intru in detalii.

Oare ce ar fi putut face un soft facut ca la carte in privinta pompei de injectie ? Acolo este o problema strict de conceptie si realizare hardware, pompa in sine nu are probleme cu software-ul. In plus, firma care face software ar trebui sa stie extrem de bine ZD30-ul si ceva un fara un background consistent, nu stiu cine s-ar arunca la asa ceva.

Concluzionand :

- lucrul facut cu mana...se cheama lucru manual.

- modificarile in cazul meu sunt complet reversibile, le-am gandit si executat de asa maniera incat cu un minim de efort si pierdere de timp pot reveni la starea initiala (mai putin catalizatorul).

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

@nomad - separatorul de aer ulei (Oil Catch Can).

http://www.jeffdaigle.com/provent/provent-closeup.jpg

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare