Brutaru Cristian Ionut Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Salutare, invit iubitorii de natura in zilele de 3-4-5-6 octombrie la socializare cu gratar berbec la ceaun si altele preparate de catre noi, zona pe care doresc sa o explorez ar fi Lacul Vulturilor sau masivul Piatra Craiului . Cazarea se va face la cort in ambele locatii , este alternativa daca mergem in Piatra Craiului si la cabana . Dotarile masinilor: anvelope MT , troliu functional, sufe, .......Contact 0733103004 Ionut sau pe PM.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Re: 3 zile de aventura ! 3-6 octombrie Salutare, invit iubitorii de natura in zilele de 3-4-5-6 octombrie la socializare cu gratar berbec la ceaun si altele preparate de catre noi, zona pe care doresc sa o explorez ar fi Lacul Vulturilor sau masivul Piatra Craiului . Cazarea se va face la cort in ambele locatii , este alternativa daca mergem in Piatra Craiului si la cabana . Dotarile masinilor: anvelope MT , troliu functional, sufe, .......Contact 0733103004 Ionut sau pe PM.:tk In Piatra Craiului nu puteti face offroad este Parc National si jandarmii montani cu ATV sunt foarte vigilenti cum aud masina, cazarea lacort este permisa doar linga cabana Curmatura si in inca 2-3 locuri . Parerea mea este unul dintre cele mai pazite Parcuri din tara. In Piatra Craiului este frumos dar mergeti pe jos. Dealtfel acu 2 zile a nins intens in Piatra Craiului este posibil sanu se fi topit 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Septembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Re: 3 zile de aventura ! 3-6 octombrie Multumesc pentru informatie , noi urcam prin satul Pestera si de altfel acolo localnicii fac jaf in padurea rezervatiei Piatra Craiului , am si dovezi cum se taie din padure de catre bastinasi !:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Re: 3 zile de aventura ! 3-6 octombrie jaful ala de care spui tu e facut de alti smecheri....localnicii nu au acces acolo......in rest zona faina....mai ales ca accesul cu masina este extrem de usor daca vreti aventura si adrenalina....rucsacul in spinare si urcati pe creasta...cu innoptare la refugiul de la Vf Ascutit....merita efortul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Septembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Re: 3 zile de aventura ! 3-6 octombrie Multumim de informatii dar am ales Lacul Vulturilor cu urcare din Crasna !:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2013 Re: 3 zile de aventura ! 3-6 octombrie Din cauza vremii se decaleaza iesirea cu o saptamina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2013 (editat) Re: 3 zile de aventura ! 3-6 octombrie Salutare , rog moderatorul sa modifice data anuntului 10 -13 octombrie2013 ! S-a ales ca locatie muntii siriului cu cazare la cabana Hartagu (cabana de vinatoare de 4 stele ) masa o vom servi la cabana si la cina o sa facem noi gratarul . Editat Octombrie 8, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Re: 3 zile de aventura ! 3-6 octombrie Duminica trecută pe Mălâia, încă se vedea zăpadă. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Re: 3 zile de aventura ! 3-6 octombrie Salutare @cristi g la cabana de vinatoare nu am gasit cazare , ne vom caza la casa izvorasu din crasna ! Zapada nu ne sperie poate ne vedem sa facem un traseu , ce zici?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: 3 zile de aventura ! 10-13 octombrie Te-ai gandit la ceva trasee? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: 3 zile de aventura ! 3-6 octombrie Salutare @cristi g la cabana de vinatoare nu am gasit cazare , ne vom caza la casa izvorasu din crasna ! Zapada nu ne sperie poate ne vedem sa facem un traseu , ce zici?:tk Salutare! Mi-ar face mare plăcere. Când treceţi spre Crasna prin Pătârlagele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: 3 zile de aventura ! 10-13 octombrie Salutare @cristi g in patarlagele cred ca ajungem la 08,30-09,00 .:be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate