Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

6.10.2013 - Sarata Monteoru

popabogdan83

Postări Recomandate

Re: 6.10.2013 - Sarata Monteoru

O balta este in zona respectiva si toata lumea nimereste in ea :ha:

Si noi am trecut prin ea Sambata, in timpul GTC Trophy. Am troliat un Patrol si un Pajero...

Pai asa m-a "linistit" Goganu, eu fiind primul la trecere: "vezi ca sunt urme de roti, asa ca au mai trecut si altii, deci se poate." :ha:

Fiind primul, am beneficiat de toata mocirla de acolo, imi venise peste parbriz, nu mai vedeam nimic, si am ramas cu curu'n balta, cum se zice. Cu simexuri cred ca ieseam fara troliere, ca nu mai aveam mult. Dar a fost de senzatie! :wink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 6.10.2013 - Sarata Monteoru

Foarte faina iesirea, cu de toate, eu mi-am dezvirginat troliul, si am constatat ca am trecut in alta liga cu masina dupa toate modificarile facute. Parca nu ma mai dor buzunarele chiar asa dupa iesirea asta... :ha:

In afara de baltoaca aia, au mai fost vreo 3 coborari in bot si o urcare grava care se termina cu viraj de 90 grade la stanga dupa niste bolovani. Fazele astea au condimentat iesirea.

Poze nu am facut, doar cateva filmulete, iar dupa ce primesc materialele de la colegi voi incerca sa incropesc o "productie" cu cele mai faine momente.

Acum ce sa zic de troliu Optimus, la o folosire cat mai deasa acum ca esti in alta liga? :h5 :grin:

"It is better to be faithful than famous." (Theodore Roosevelt)

:cl

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare